Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



Seat Ibiza 1.4 AEX


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Kosz -> Kosz Archiwum ->Seat Ibiza 1.4 AEX Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu 
Autor
Schowaj lewą kolumnę
Pokaż lewą kolumnę Wiadomość
jareklub.29
Poziom 2
Miasto: Lublin
Dołączył: 14 Sie 2009
Posty: 4
jareklub.29
Poziom 2
Post#1 15 Sie 2009 22:02  Autor tematu   

Seat Ibiza 1.4 AEX


Witam problem tego rodzaju ,ze po odpaleniu silnika gasnie za pare sekund tzn.odpala i gasnie doslownie -wykazalo blad immo i teraz moje pytanko czy moze to byc niewiem jak sie fachowo okresla przewod ktory idzie od stacyjki do immo czy blad samego immo ,a moze blad kluczyka dodam ,ze posiadam jeden kluczyk w srodku jest jakis magnesik tylko Dzieki z gory

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Ad
Ad


Powrót do góry
autoas
Poziom 41
Miasto: Lubuskie
Dołączył: 03 Sty 2006
Posty: 7987
Pomógł: 465
autoas
Poziom 41
Post#2 15 Sie 2009 22:05    

Re: Seat Ibiza 1.4 AEX


Może być wsystko to co wymieniłeś, ale z tym "magnesikiem" to uważaj

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Ad
Ad


Powrót do góry
jareklub.29
Poziom 2
Miasto: Lublin
Dołączył: 14 Sie 2009
Posty: 4
jareklub.29
Poziom 2
Post#3 15 Sie 2009 22:31  Autor tematu   

Re: Seat Ibiza 1.4 AEX


Uwazac co masz na mysli bo to jest cos w rodzaju pinu

Pomocny post? + 0
Powrót do góry
autoas
Poziom 41
Miasto: Lubuskie
Dołączył: 03 Sty 2006
Posty: 7987
Pomógł: 465
autoas
Poziom 41
Post#4 15 Sie 2009 22:40    

Re: Seat Ibiza 1.4 AEX


Odrób lekcję - immobilizer, transponder, crypto itp itd

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Ad
Ad


Powrót do góry
jareklub.29
Poziom 2
Miasto: Lublin
Dołączył: 14 Sie 2009
Posty: 4
jareklub.29
Poziom 2
Post#5 15 Sie 2009 23:02  Autor tematu   

Re: Seat Ibiza 1.4 AEX


Zachowaj takie teksty dal siebie ok
Moderowano przez Pawel wawa:
Ostrzeżenie!


Pomocny post? + 0
Powrót do góry
autoas
Poziom 41
Miasto: Lubuskie
Dołączył: 03 Sty 2006
Posty: 7987
Pomógł: 465
autoas
Poziom 41
Post#6 15 Sie 2009 23:09    

Re: Seat Ibiza 1.4 AEX


Ok.

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Ad
Ad


Powrót do góry
emeryt2
Poziom 42
Miasto: przemysl
Dołączył: 11 Sty 2007
Posty: 7620
Pomógł: 692
Ocena postów: 96
emeryt2
Poziom 42
Post#7 16 Sie 2009 07:14    

Re: Seat Ibiza 1.4 AEX


Masz rację , co wciskają kit . Widzę ,że łapiesz temat , to zrób tak, w bagażniku po lewej stronie , chyba za apteczką , jest punkt masowy na nadkolu lub poprzeczce pionowej , odkręć , przeczyśc dobrze i zakręć. Jak to nie pomoże to bedziemy szukać dalej.

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Ad
Ad


Powrót do góry
jareklub.29
Poziom 2
Miasto: Lublin
Dołączył: 14 Sie 2009
Posty: 4
jareklub.29
Poziom 2
Post#8 16 Sie 2009 13:18  Autor tematu   

Re: Seat Ibiza 1.4 AEX


Probowalem i dalej jest problem!!!!

Pomocny post? + 0
Powrót do góry
autoas
Poziom 41
Miasto: Lubuskie
Dołączył: 03 Sty 2006
Posty: 7987
Pomógł: 465
autoas
Poziom 41
Post#9 16 Sie 2009 14:11    

Re: Seat Ibiza 1.4 AEX


Trochę dziwne to w większości przypadków pomaga, musisz zobaczy czy pod tylnym fotelem są punkty masowe

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Ad
Ad


Powrót do góry
rico37p
Poziom 28
Miasto: Strzelin
Dołączył: 09 Lut 2008
Posty: 1102
Pomógł: 91
Ocena postów: 20
rico37p
Poziom 28
Post#10 16 Sie 2009 14:35    

Re: Seat Ibiza 1.4 AEX


Jak skończysz sprawdzać punkty masowe to jeszcze sprawdż i przeczyść klemy .na akumulatorze

Pomocny post? + 0
Powrót do góry
Pawel wawa
Admin grupy Samochody
Miasto: Warszawa
Dołączył: 12 Lis 2005
Posty: 14908
Pomógł: 1079
Pawel wawa
Admin grupy Samochody
Post#11 16 Sie 2009 16:45    

Re: Seat Ibiza 1.4 AEX


Moderowano przez Pawel wawa:
Dosyć, Panowie Emeryt, Autoas i rico37p dostajecie upomnienie. Autor postu za "Zachowaj takie teksty dal siebie ok" Dostaje ostrzeżenie. Temat jako łamiący regulamin idzie do kosza.


Pomocny post? + -1
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu     Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Kosz -> Kosz Archiwum -> Seat Ibiza 1.4 AEX
Strona 1 z 1



Przełącz wygląd na komórki Przełącz wygląd na komputery desktop

Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Redaktorzy || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.123 seconds

elektroda.pl temat RSS