Forum Index

Rules  | Points  | Add...  | Recent posts  | Search | Register | Log in



co zrobić z wysk. komunikatem OSD MAIN CONTROLS LOCKED


  Main Page -> Forum Index -> Bin -> Bin Archives ->co zrobić z wysk. komunikatem OSD MAIN CONTROLS LOCKED Post new topic  Reply to topic 
Author
Hide the left column
Show left column Message
marynka
Level 2
Location: Gołdap
Joined: 12 Sep 2009
Posts: 4
marynka
Level 2
Post#1 12 Sep 2009 15:14  Topic author   

co zrobić z wysk. komunikatem OSD MAIN CONTROLS LOCKED


proszę o pomoc! mam monitor Philips 170s co kilka sekund wyskakuje mi w/w komunikat, nie mam pojęcia co i jak należy zrobić. Wiem że potrzebny jest wsad, jednak próbowałam ściągnąć z internetu, ale nie mogłam :( może macie jakieś namiary na sprawdzony ? napiszcie proszę co i w jakiej kolejności należy zrobić

Helpful post? + 0
Back to top

Ad
Ad


Back to top
impull
Level 8
Location: POLSKA
Joined: 07 Jun 2009
Posts: 28
Post rating: 2
impull
Level 8
Post#2 12 Sep 2009 17:19    

Re: co zrobić z wysk. komunikatem OSD MAIN CONTROLS LOCKED


marynka wrote:
proszę o pomoc! mam monitor Philips 170s co kilka sekund wyskakuje mi w/w komunikat, nie mam pojęcia co i jak należy zrobić. Wiem że potrzebny jest wsad, jednak próbowałam ściągnąć z internetu, ale nie mogłam :( może macie jakieś namiary na sprawdzony ? napiszcie proszę co i w jakiej kolejności należy zrobić


witam,

jaki wsad ??, kto Tobie naopowiadał takich głupot !!!
Uszkodzoną masz płytkę OSD tą ze switchami a dokładnie uszkodzony switch(klawisz) od MENU i dlatego wywala taki komunikat.

Helpful post? + 0
Back to top

Ad
Ad


Back to top
marynka
Level 2
Location: Gołdap
Joined: 12 Sep 2009
Posts: 4
marynka
Level 2
Post#3 12 Sep 2009 17:36  Topic author   

Re: co zrobić z wysk. komunikatem OSD MAIN CONTROLS LOCKED


co zatem należy zrobić ?

Helpful post? + 0
Back to top
szwagros
Level 28
Location: Kielce
Joined: 23 Jul 2004
Posts: 888
Helped: 135
Post rating: 23
szwagros
Level 28
Post#4 12 Sep 2009 17:44    

Re: co zrobić z wysk. komunikatem OSD MAIN CONTROLS LOCKED


Naprawić.

Helpful post? + 0
Back to top
marynka
Level 2
Location: Gołdap
Joined: 12 Sep 2009
Posts: 4
marynka
Level 2
Post#5 12 Sep 2009 20:20  Topic author   

Re: co zrobić z wysk. komunikatem OSD MAIN CONTROLS LOCKED


no tak... tylko może ktoś mi powie jak... nie mam zielonego pojęcia jka , czy należy wezwać fachowca czy da się samemu coś zrobić

Dodano po 2 [godziny] 30 [minuty]:

Właśnie to wygląda to tak : jest te okienko monitora i nie można niczym to wyłączyć.

Attachments: To view the material on this forum you must be logged in.

Helpful post? + 0
Back to top
marynka
Level 2
Location: Gołdap
Joined: 12 Sep 2009
Posts: 4
marynka
Level 2
Post#6 12 Sep 2009 21:36  Topic author   

Re: co zrobić z wysk. komunikatem OSD MAIN CONTROLS LOCKED


naprawione! mąż odłączył panel z włącznikami i już działa :) znaczy się że jest gdzieś zwarcie w którymś włączniku, dziękuję za pomoc i pozdrawiam !

Helpful post? + 0
Back to top
ogryz
Moderator
Location: Kościan
Joined: 25 Mar 2005
Posts: 4404
Helped: 380
Post rating: 20
ogryz
Moderator
Post#7 13 Sep 2009 14:18    

Re: co zrobić z wysk. komunikatem OSD MAIN CONTROLS LOCKED


No to usuwam - regulamin pkt 8.1, 11

Helpful post? + 0
Back to top
Post new topic  Reply to topic     Main Page -> Forum Index -> Bin -> Bin Archives -> co zrobić z wysk. komunikatem OSD MAIN CONTROLS LOCKED
Page 1 of 1

Similar topics to co zrobić z wysk. komunikatem OSD MAIN CONTROLS LOCKED

Logo zniknie... O co chodzi z komunikatem? (2)


Switch to mobile version Switch to version for desktops

Administrator || Moderators || Forum Rules || General Rules || Cookies information || Editors || Contact for companies || Contact

Page generation time: 0.169 seconds