Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj  | Rejestracja  | Zaloguj

Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

co zrobić z wysk. komunikatem OSD MAIN CONTROLS LOCKED


Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Kosz -> Kosz Archiwum -> co zrobić z wysk. komunikatem OSD MAIN CONTROLS LOCKED
Autor
Wiadomość
marynka
Poziom 2
Poziom 2


Dołączył: 12 Wrz 2009
Posty: 4
Miasto: Gołdap

Post#1 Post autora tematu 12 Wrz 2009 15:14   

co zrobić z wysk. komunikatem OSD MAIN CONTROLS LOCKED


proszę o pomoc! mam monitor Philips 170s co kilka sekund wyskakuje mi w/w komunikat, nie mam pojęcia co i jak należy zrobić. Wiem że potrzebny jest wsad, jednak próbowałam ściągnąć z internetu, ale nie mogłam :( może macie jakieś namiary na sprawdzony ? napiszcie proszę co i w jakiej kolejności należy zrobić
Powrót do góry
   
Ad


Ad


Post# 12 Wrz 2009 15:14   



Powrót do góry
   
impull
Poziom 8
Poziom 8


Dołączył: 07 Cze 2009
Posty: 31
Miasto: POLSKA

Post#2 12 Wrz 2009 17:19   

Re: co zrobić z wysk. komunikatem OSD MAIN CONTROLS LOCKED


marynka napisał:
proszę o pomoc! mam monitor Philips 170s co kilka sekund wyskakuje mi w/w komunikat, nie mam pojęcia co i jak należy zrobić. Wiem że potrzebny jest wsad, jednak próbowałam ściągnąć z internetu, ale nie mogłam :( może macie jakieś namiary na sprawdzony ? napiszcie proszę co i w jakiej kolejności należy zrobić


witam,

jaki wsad ??, kto Tobie naopowiadał takich głupot !!!
Uszkodzoną masz płytkę OSD tą ze switchami a dokładnie uszkodzony switch(klawisz) od MENU i dlatego wywala taki komunikat.
Powrót do góry
   
Ad


Ad


Post# 12 Wrz 2009 17:19   


Powrót do góry
   
marynka
Poziom 2
Poziom 2


Dołączył: 12 Wrz 2009
Posty: 4
Miasto: Gołdap

Post#3 Post autora tematu 12 Wrz 2009 17:36   

Re: co zrobić z wysk. komunikatem OSD MAIN CONTROLS LOCKED


co zatem należy zrobić ?
Powrót do góry
   
Ad


Ad


Post# 12 Wrz 2009 17:36   


Powrót do góry
   
szwagros
Poziom 19
Poziom 19


Dołączył: 23 Lip 2004
Posty: 717
Miasto: Kielce

Post#4 12 Wrz 2009 17:44   

Re: co zrobić z wysk. komunikatem OSD MAIN CONTROLS LOCKED


Naprawić.
Powrót do góry
   
marynka
Poziom 2
Poziom 2


Dołączył: 12 Wrz 2009
Posty: 4
Miasto: Gołdap

Post#5 Post autora tematu 12 Wrz 2009 20:20   

Re: co zrobić z wysk. komunikatem OSD MAIN CONTROLS LOCKED


no tak... tylko może ktoś mi powie jak... nie mam zielonego pojęcia jka , czy należy wezwać fachowca czy da się samemu coś zrobić

Dodano po 2 [godziny] 30 [minuty]:

Właśnie to wygląda to tak : jest te okienko monitora i nie można niczym to wyłączyć.

Załączniki: Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany
Powrót do góry
   
marynka
Poziom 2
Poziom 2


Dołączył: 12 Wrz 2009
Posty: 4
Miasto: Gołdap

Post#6 Post autora tematu 12 Wrz 2009 21:36   

Re: co zrobić z wysk. komunikatem OSD MAIN CONTROLS LOCKED


naprawione! mąż odłączył panel z włącznikami i już działa :) znaczy się że jest gdzieś zwarcie w którymś włączniku, dziękuję za pomoc i pozdrawiam !
Powrót do góry
   
Ad


Ad


Post# 12 Wrz 2009 21:36   


Powrót do góry
   
ogryz
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Mar 2005
Posty: 4614
Miasto: Kościan

Post#7 13 Wrz 2009 14:18   

Re: co zrobić z wysk. komunikatem OSD MAIN CONTROLS LOCKED


No to usuwam - regulamin pkt 8.1, 11
Powrót do góry
   
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Kosz -> Kosz Archiwum -> co zrobić z wysk. komunikatem OSD MAIN CONTROLS LOCKED
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Logo zniknie... O co chodzi z komunikatem? (2)


Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.046 seconds

elektroda.pl temat RSS