Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



co zrobić z wysk. komunikatem OSD MAIN CONTROLS LOCKED


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> Kosz -> Kosz Archiwum ->co zrobić z wysk. komunikatem OSD MAIN CONTROLS LOCKED Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu 
AutorSchowaj lewą kolumnę Wiadomość
marynka
Poziom 2
Poziom 2


Dołączył: 12 Wrz 2009
Posty: 4
Miasto: Gołdap

marynka
Poziom 2
Post#1 12 Wrz 2009 15:14  Autor tematu   

co zrobić z wysk. komunikatem OSD MAIN CONTROLS LOCKED


proszę o pomoc! mam monitor Philips 170s co kilka sekund wyskakuje mi w/w komunikat, nie mam pojęcia co i jak należy zrobić. Wiem że potrzebny jest wsad, jednak próbowałam ściągnąć z internetu, ale nie mogłam Sad może macie jakieś namiary na sprawdzony ? napiszcie proszę co i w jakiej kolejności należy zrobić

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Ad


Ad


Ad


Powrót do góry
impull
Poziom 8
Poziom 8


Dołączył: 07 Cze 2009
Posty: 28
Miasto: POLSKA

impull
Poziom 8
Post#2 12 Wrz 2009 17:19    

Re: co zrobić z wysk. komunikatem OSD MAIN CONTROLS LOCKED


marynka napisał:
proszę o pomoc! mam monitor Philips 170s co kilka sekund wyskakuje mi w/w komunikat, nie mam pojęcia co i jak należy zrobić. Wiem że potrzebny jest wsad, jednak próbowałam ściągnąć z internetu, ale nie mogłam Sad może macie jakieś namiary na sprawdzony ? napiszcie proszę co i w jakiej kolejności należy zrobić


witam,

jaki wsad ??, kto Tobie naopowiadał takich głupot !!!
Uszkodzoną masz płytkę OSD tą ze switchami a dokładnie uszkodzony switch(klawisz) od MENU i dlatego wywala taki komunikat.

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Ad


Ad


Ad


Powrót do góry
marynka
Poziom 2
Poziom 2


Dołączył: 12 Wrz 2009
Posty: 4
Miasto: Gołdap

marynka
Poziom 2
Post#3 12 Wrz 2009 17:36  Autor tematu   

Re: co zrobić z wysk. komunikatem OSD MAIN CONTROLS LOCKED


co zatem należy zrobić ?

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Ad


Ad


Ad


Powrót do góry
szwagros
Poziom 20
Poziom 20


Dołączył: 23 Lip 2004
Posty: 850
Miasto: Kielce

szwagros
Poziom 20
Post#4 12 Wrz 2009 17:44    

Re: co zrobić z wysk. komunikatem OSD MAIN CONTROLS LOCKED


Naprawić.

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Ad


Ad


Ad


Powrót do góry
marynka
Poziom 2
Poziom 2


Dołączył: 12 Wrz 2009
Posty: 4
Miasto: Gołdap

marynka
Poziom 2
Post#5 12 Wrz 2009 20:20  Autor tematu   

Re: co zrobić z wysk. komunikatem OSD MAIN CONTROLS LOCKED


no tak... tylko może ktoś mi powie jak... nie mam zielonego pojęcia jka , czy należy wezwać fachowca czy da się samemu coś zrobić

Dodano po 2 [godziny] 30 [minuty]:

Właśnie to wygląda to tak : jest te okienko monitora i nie można niczym to wyłączyć.

Załączniki: Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Ad


Ad


Ad


Powrót do góry
marynka
Poziom 2
Poziom 2


Dołączył: 12 Wrz 2009
Posty: 4
Miasto: Gołdap

marynka
Poziom 2
Post#6 12 Wrz 2009 21:36  Autor tematu   

Re: co zrobić z wysk. komunikatem OSD MAIN CONTROLS LOCKED


naprawione! mąż odłączył panel z włącznikami i już działa Smile znaczy się że jest gdzieś zwarcie w którymś włączniku, dziękuję za pomoc i pozdrawiam !

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Ad


Ad


Ad


Powrót do góry
ogryz
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Mar 2005
Posty: 4358
Miasto: Kościan

ogryz
Moderator
Post#7 13 Wrz 2009 14:18    

Re: co zrobić z wysk. komunikatem OSD MAIN CONTROLS LOCKED


No to usuwam - regulamin pkt 8.1, 11

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu     Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> Kosz -> Kosz Archiwum -> co zrobić z wysk. komunikatem OSD MAIN CONTROLS LOCKED
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Logo zniknie... O co chodzi z komunikatem? (2)



Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Kontakt

Page generation time: 0.06 seconds

elektroda.pl temat RSS