Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



Jak zaktualizować Auto Mape


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Urządzenia Mobilne ->Jak zaktualizować Auto Mape Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu 
AutorSchowaj lewą kolumnę Wiadomość
paweljun
Poziom 9
Poziom 9
Miasto: zamość
Dołączył: 28 Cze 2009
Posty: 41
paweljun
Poziom 9
Post#1 13 Wrz 2009 13:08  Autor tematu   

Jak zaktualizować Auto Mape


Witam. Potrzebuje pomocy związanej z aktualizacją auto mapy . Moje pytanie jest takie czy przed aktualizacją mapy jest konieczność formatowania karty SD ,czy można wgrać na wcześniejszą ? Z góry dziękuje.

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
MarekPPN
Poziom 23
Poziom 23
Miasto: Jastrzębie-Zdrój
Dołączył: 10 Cze 2004
Posty: 3487
Pomógł: 243
Ocena postów: 26
MarekPPN
Poziom 23
Post#2 13 Wrz 2009 13:34Pomocny post    

Re: Jak zaktualizować Auto Mape


Chcesz zaktualizować punkty POI, czy AutoMapę?
Jeśli AutoMapę to sformatuj kartę (FAT32/FAT).

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
paweljun
Poziom 9
Poziom 9
Miasto: zamość
Dołączył: 28 Cze 2009
Posty: 41
paweljun
Poziom 9
Post#3 13 Wrz 2009 13:47  Autor tematu   

Re: Jak zaktualizować Auto Mape


Aktualizuje AutoMape. Jeszcze jedno pytanko jak wgrywam mape gdy karta jest w urządzeniu to instalacja przebiega wporządku tylko bardzo długo bo to jest europy czy możesz mi napisać krok po kroku jak wgrać w czytniku? .

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
Freddy
Poziom 25
Poziom 25
Miasto: Kraków
Dołączył: 18 Lut 2003
Posty: 7673
Pomógł: 350
Ocena postów: 375
Freddy
Poziom 25
Post#4 14 Wrz 2009 11:50    

Re: Jak zaktualizować Auto Mape


Włożyć kartę do czytnika, i postępować według instrukcji instalatora. Wybierasz opcję czytnik kart.

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu     Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Urządzenia Mobilne -> Jak zaktualizować Auto Mape
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Navigacjia Medion MD 95900 jak zainstalować auto mape 4 (1)
HTC + automapa. Auto Mape + Europe, gdzie znajdę? (2)
Jak mape do GPS-u dobra (1)
Miomap c250 jak wgrac mape PL?? (6)
nokia 330 pd-12 jak wgrac mape (3)
medion e 4440, jak zaktualizowac mape (1)
Jak wgrać mape do Volkswagena Passata b6 (3)
Medion MDPNA470t, jak wgrać mape IGO (2)
Jak wgrac inna mape do Sony NV U53 (4)
Jak wgrac mape do manty GPS-060 (4)



Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Kontakt

Page generation time: 0.043 seconds

elektroda.pl temat RSS