Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



Jak zaktualizować Auto Mape


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Urządzenia Mobilne ->Jak zaktualizować Auto Mape Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu 
Zobacz najtańsze produkty w kategorii Smartwatche i Smartbandy
Autor
Schowaj lewą kolumnę
Pokaż lewą kolumnę Wiadomość
paweljun
Poziom 9
Miasto: zamość
Dołączył: 28 Cze 2009
Posty: 41
paweljun
Poziom 9
Post#1 13 Wrz 2009 13:08  Autor tematu   

Jak zaktualizować Auto Mape


Witam. Potrzebuje pomocy związanej z aktualizacją auto mapy . Moje pytanie jest takie czy przed aktualizacją mapy jest konieczność formatowania karty SD ,czy można wgrać na wcześniejszą ? Z góry dziękuje.

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
MarekPPN
Poziom 35
Miasto: Jastrzębie-Zdrój
Dołączył: 10 Cze 2004
Posty: 3510
Pomógł: 243
Ocena postów: 26
MarekPPN
Poziom 35
Post#2 13 Wrz 2009 13:34Pomocny post    

Re: Jak zaktualizować Auto Mape


Chcesz zaktualizować punkty POI, czy AutoMapę?
Jeśli AutoMapę to sformatuj kartę (FAT32/FAT).

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
paweljun
Poziom 9
Miasto: zamość
Dołączył: 28 Cze 2009
Posty: 41
paweljun
Poziom 9
Post#3 13 Wrz 2009 13:47  Autor tematu   

Re: Jak zaktualizować Auto Mape


Aktualizuje AutoMape. Jeszcze jedno pytanko jak wgrywam mape gdy karta jest w urządzeniu to instalacja przebiega wporządku tylko bardzo długo bo to jest europy czy możesz mi napisać krok po kroku jak wgrać w czytniku? .

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
Freddy
Poziom 42
Miasto: Kraków
Dołączył: 18 Lut 2003
Posty: 10540
Pomógł: 563
Freddy
Poziom 42
Post#4 14 Wrz 2009 11:50    

Re: Jak zaktualizować Auto Mape


Włożyć kartę do czytnika, i postępować według instrukcji instalatora. Wybierasz opcję czytnik kart.

Pomocny post? + 0
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu     Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Urządzenia Mobilne -> Jak zaktualizować Auto Mape
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Navigacjia Medion MD 95900 jak zainstalować auto mape 4 (1)
HTC + automapa. Auto Mape + Europe, gdzie znajdę? (2)
Jak mape do GPS-u dobra (1)
Miomap c250 jak wgrac mape PL?? (6)
nokia 330 pd-12 jak wgrac mape (3)
medion e 4440, jak zaktualizowac mape (1)
Jak wgrać mape do Volkswagena Passata b6 (3)
Medion MDPNA470t, jak wgrać mape IGO (2)
Jak wgrac inna mape do Sony NV U53 (4)
Jak wgrac mape do manty GPS-060 (4)


Przełącz wygląd na komórki Przełącz wygląd na komputery desktop

Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Redaktorzy || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.098 seconds

elektroda.pl temat RSS