Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj  | Rejestracja  | Zaloguj

Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

jaka pamięć ram DDR2 do starego komputera


Napisz nowy temat  Temat zablokowany      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Tuning PC -> Overclocking Początkujący -> jaka pamięć ram DDR2 do starego komputera
Autor
Wiadomość
lipeusz
Poziom 7
Poziom 7


Dołączył: 26 Gru 2008
Posty: 20
Miasto: RADOM

Post#1 Post autora tematu 19 Wrz 2009 19:12   

jaka pamięć ram DDR2


Wita posiadam troszkę stary komputer a mianowicie ma on następujące parametry :
Procesor AMD Athlon(tm) 64 3200+ 2,00 GHz, 512 ram no i właśnie tej pamięci jest mało :P
Mam pytanie jaki ram założyć ? Jest teraz 512 DDR2 , ile można jeszcze dorzucić ? i czy procesor i inne rzeczy wytrzymają , proszę o odpowiedź bo jestem kompletnie zielony
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 19 Wrz 2009 19:12   





Powrót do góry
   
maciex1993
Poziom 13
Poziom 13


Dołączył: 22 Paź 2008
Posty: 123
Miasto: Gliwice

Post#2 19 Wrz 2009 19:25pomocny post - solucja   

Re: jaka pamięć ram DDR2 do starego komputera


Oczywiście że możesz dodać ram'u. Spokojnie możesz wsadzić jeszcze 512
Powrót do góry
   
lipeusz
Poziom 7
Poziom 7


Dołączył: 26 Gru 2008
Posty: 20
Miasto: RADOM

Post#3 Post autora tematu 19 Wrz 2009 19:36   

Re: jaka pamięć ram DDR2 do starego komputera


a czy można dodać więcej bo mam tylko 2 gniazda czy jak to się nazywa a dokładnie to tylko jedno bo drugie już właściwie zajęte

Dodano po 7 [minuty]:

a jeszcze pytanie jaką kupić bo na allegro np są takie...800MHz , 667MHz co wybrać i czy dodać jeszcze jakieś dane komputera
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 19 Wrz 2009 19:36   





Powrót do góry
   
Xylometazolin!
Admin grupy Instrukcje
Admin grupy Instrukcje


Dołączył: 18 Paź 2006
Posty: 7559
Miasto: Górny Śląsk

Post#4 19 Wrz 2009 20:10pomocny post - solucja   

Re: jaka pamięć ram DDR2 do starego komputera


Podaj model płyty głównej.
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 19 Wrz 2009 20:10pomocny post - solucja   





Powrót do góry
   
lipeusz
Poziom 7
Poziom 7


Dołączył: 26 Gru 2008
Posty: 20
Miasto: RADOM

Post#5 Post autora tematu 19 Wrz 2009 20:28   

Re: jaka pamięć ram DDR2 do starego komputera


Płyta główna to ASUS M2V-TVM
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 19 Wrz 2009 20:28   





Powrót do góry
   
Xylometazolin!
Admin grupy Instrukcje
Admin grupy Instrukcje


Dołączył: 18 Paź 2006
Posty: 7559
Miasto: Górny Śląsk

Post#6 19 Wrz 2009 20:34pomocny post - solucja   

Re: jaka pamięć ram DDR2 do starego komputera


W manualu masz napisane jakie możesz wsadzić pamięci.
Powrót do góry
   
DriverMSG
Moderator - Komputery Serwis
Moderator - Komputery Serwis


Dołączył: 28 Lut 2005
Posty: 29279
Miasto: Prowincja Liege

Post#7 19 Wrz 2009 20:41pomocny post - solucja   

Re: jaka pamięć ram DDR2 do starego komputera


2 x DDR2 667 / 533 MHz, Dual Channel
max. 2 GB, niebuforowana
Powrót do góry
   
lipeusz
Poziom 7
Poziom 7


Dołączył: 26 Gru 2008
Posty: 20
Miasto: RADOM

Post#8 Post autora tematu 19 Wrz 2009 20:56   

Re: jaka pamięć ram DDR2 do starego komputera


no wielkie dzięki wam wszystkim :D
Powrót do góry
   
Napisz nowy temat  Temat zablokowany      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Tuning PC -> Overclocking Początkujący -> jaka pamięć ram DDR2 do starego komputera
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Jaka pamięć RAM DDR2? Teraz mam 2x DDR2 2GB PC2-6400 DIMM GOODRAM. (17)
Pamięć Ram DDR2 mhz do komputera wybór?? (12)
Pamięć RAM DDR2 jaka? Różne prędkości. (3)
Pamięć ram DDR3, DDR2, DDR - jaka różnica? (27)
[Zamienię] Pamięć RAM 2GB DDR2 667 MHz na 2x DDR2 1GB 667MHz (1)
Pamięć RAM: DDR2 667 vs DDR2 800 (8)
Jaka pamięć RAM do komputera Acer AX5950 (4)
Pamięć RAM DDR2 - co kupić ?? (6)
Pamięć ram DDR2 (taktowanie) (4)
4CoreDual-SATA2, pamięć RAM ddr2 (21)


Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.15 seconds

elektroda.pl temat RSS