Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



jak polaczyc przewody w puszce do oswietlenia lazienki


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> Kosz -> Kosz Archiwum ->jak polaczyc przewody w puszce do oswietlenia lazienki Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu 
AutorSchowaj lewą kolumnę Wiadomość
rob197707
Poziom 1
Poziom 1
Miasto: szczecin
Dołączył: 02 Paź 2009
Posty: 1
rob197707
Poziom 1
Post#1 02 Paź 2009 15:08  Autor tematu   

jak polaczyc przewody w puszce do oswietlenia lazienki


witam!jestem tu nowym na tym forum i nie bardzo wiem czy dobrze wkleilem moje pytanko.mam problem,jak polaczyc przewody w puszce do oswietlenia lazienki?mam podciagniety przewod zasilajacy do puszki 2 zylowy,z wylacznika jest 3 zylowy i z zyrandola takze 3 zylowy.chcialbym to tak polaczyc aby mogly sie swiecic albo jedna albo wszystkie zarowki?bardzo bym prosil o pomoc jak to polaczyc i czy jest to w ogole mozliwe.z gory bardzo dziekuje za porade.

Niewłaściwe wyartykułowanie i wstręt do wyszukiwarki. Regulamin p. 14, 15 > Kosz.
[Akrzy]


Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Ad

Ad
Ad


Powrót do góry
debik5
Poziom 15
Poziom 15
Miasto: TCZEW
Dołączył: 06 Wrz 2007
Posty: 260
Pomógł: 57
Ocena postów: 18
debik5
Poziom 15
Post#2 02 Paź 2009 15:15    

Re: jak polaczyc przewody w puszce do oswietlenia lazienki


Witam.
proszę tu zobaczyć.Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Ad

Ad
Ad


Powrót do góry
skucinka
Poziom 12
Poziom 12
Miasto: Wrocław
Dołączył: 22 Lut 2007
Posty: 90
Pomógł: 1
Ocena postów: 1
skucinka
Poziom 12
Post#3 08 Paź 2009 14:44    

Re: jak polaczyc przewody w puszce do oswietlenia lazienki


Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Ad

Ad
Ad


Powrót do góry
michcio
Poziom 22
Poziom 22
Miasto: M-ce
Dołączył: 20 Lip 2006
Posty: 2426
Pomógł: 118
Ocena postów: 25
michcio
Poziom 22
Post#4 08 Paź 2009 15:08    

Re: jak polaczyc przewody w puszce do oswietlenia lazienki


To jest nowa instalacja?
Jeśli tak, to co tam robią dwa, a nie trzy przewody?

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu     Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> Kosz -> Kosz Archiwum -> jak polaczyc przewody w puszce do oswietlenia lazienki
Strona 1 z 1




Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Kontakt

Page generation time: 0.064 seconds

elektroda.pl temat RSS