Forum Index

Rules  | Points  | Add...  | Recent posts  | Search | Register | Log in



pioneer BCT-1430 do przeprogramowania


  Main Page -> Forum Index -> SAT Service ->pioneer BCT-1430 do przeprogramowania Post new topic  Reply to topic 
Author
Hide the left column
Show left column Message
leszektr
Level 1
Location: Gorzów Wlkp
Joined: 14 Aug 2009
Posts: 1
leszektr
Level 1
Post#1 11 Oct 2009 15:17  Topic author   

pioneer BCT-1430 do przeprogramowania


Odgrzebałem jak wyżej i mam problem wgrany jest edukacyjny soft zibi wersja 5.0 z roku 2002 na którym nie widać kodowanych Cyfra+ pomimo włożonej orginalanej karty z uprawinieniami.Proszę o podpowiedz jaki teraz soft byłby dobry aby było jasno w cyfrze z orginalną kartą i jak najwięcej progarmów FTA tych edukacyjnych również.jakby można było określiś taki soft i do niego link byłbym wdzięczny.Dziękuję za pomoc.

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
mihal2002
Level 42
Location: Cisterna
Joined: 30 Aug 2009
Posts: 9648
Helped: 663
mihal2002
Level 42
Post#2 11 Oct 2009 15:30    

Re: pioneer BCT-1430 do przeprogramowania


tu masz gdzie szukać http://upload.dvhk.pl/search.php

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
kriss51
Moderator
Location: rydułtowy
Joined: 28 Aug 2005
Posts: 5289
Helped: 612
Post rating: 144
kriss51
Moderator
Post#3 13 Oct 2009 11:05    

Re: pioneer BCT-1430 do przeprogramowania


Możesz wgrać soft SECA/CONAX który odblokowuje prawy slot banowy na którym można odpalić TNK, lewy oczywiście po staremu czyli cyfra. Możesz mieć 2 karty naraz. Tu masz całą paczkę.

http://upload.dvhk.pl/content.php?id=130278

I jeszcze tu wraz z obrazkowym opisem.

http://upload.dvhk.pl/content.php?id=123548

Helpful post? + 0
Back to top
Post new topic  Reply to topic     Main Page -> Forum Index -> SAT Service -> pioneer BCT-1430 do przeprogramowania
Page 1 of 1

Similar topics to pioneer BCT-1430 do przeprogramowania

Pioneer BCT 1430 (2)
Pioneer BCT-1430 - problem (6)
Pioneer Bct 1430 Flaschowanie POMOCY!!! (23)
Pioneer BCT-1430 i dwa konwertery (2)
Pioneer BCT-1430 i oryginalna karta C . (6)
pioneer bct 1430, od czego zaczac (5)
Pioneer BCT-1430 Brak fonii, (1)
Pioneer BCT-1430 - Uszkodzone zasilanie! (1)
Pioneer BCT 1430 - miga wyświetlacz :( (1)
Pioneer BCT 1430 brak foni (2)


Switch to mobile version Switch to version for desktops

Administrator || Moderators || Forum Rules || General Rules || Cookies information || Editors || Contact for companies || Contact

Page generation time: 0.052 seconds