Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj  | Rejestracja  | Zaloguj

Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

pioneer BCT-1430 do przeprogramowania


Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> SAT Serwis -> pioneer BCT-1430 do przeprogramowania
Autor
Wiadomość
leszektr
Poziom 1
Poziom 1


Dołączył: 14 Sie 2009
Posty: 1
Miasto: Gorzów Wlkp

Post#1 Post autora tematu 11 Paź 2009 15:17   

pioneer BCT-1430 do przeprogramowania


Odgrzebałem jak wyżej i mam problem wgrany jest edukacyjny soft zibi wersja 5.0 z roku 2002 na którym nie widać kodowanych Cyfra+ pomimo włożonej orginalanej karty z uprawinieniami.Proszę o podpowiedz jaki teraz soft byłby dobry aby było jasno w cyfrze z orginalną kartą i jak najwięcej progarmów FTA tych edukacyjnych również.jakby można było określiś taki soft i do niego link byłbym wdzięczny.Dziękuję za pomoc.
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 11 Paź 2009 15:17   





Powrót do góry
   
mihal2002
Poziom 25
Poziom 25


Dołączył: 30 Sie 2009
Posty: 7813
Miasto: Cisterna

Post#2 11 Paź 2009 15:30   

Re: pioneer BCT-1430 do przeprogramowania


tu masz gdzie szukać http://upload.dvhk.pl/search.php
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 11 Paź 2009 15:30   





Powrót do góry
   
kriss51
Poziom 23
Poziom 23


Dołączył: 28 Sie 2005
Posty: 3556
Miasto: rydułtowy

Post#3 13 Paź 2009 11:05   

Re: pioneer BCT-1430 do przeprogramowania


Możesz wgrać soft SECA/CONAX który odblokowuje prawy slot banowy na którym można odpalić TNK, lewy oczywiście po staremu czyli cyfra. Możesz mieć 2 karty naraz. Tu masz całą paczkę.

http://upload.dvhk.pl/content.php?id=130278

I jeszcze tu wraz z obrazkowym opisem.

http://upload.dvhk.pl/content.php?id=123548
Powrót do góry
   
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> SAT Serwis -> pioneer BCT-1430 do przeprogramowania
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Pioneer BCT 1430 (2)
Pioneer BCT-1430 - problem (6)
Pioneer Bct 1430 Flaschowanie POMOCY!!! (23)
Pioneer BCT-1430 i dwa konwertery (2)
Pioneer BCT-1430 i oryginalna karta C . (6)
pioneer bct 1430, od czego zaczac (5)
Pioneer BCT-1430 Brak fonii, (1)
Pioneer BCT-1430 - Uszkodzone zasilanie! (1)
Pioneer BCT 1430 - miga wyświetlacz :( (1)
Pioneer BCT 1430 brak foni (2)


Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Kontakt

Page generation time: 0.071 seconds

elektroda.pl temat RSS