Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



pioneer BCT-1430 do przeprogramowania


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> SAT Serwis ->pioneer BCT-1430 do przeprogramowania Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu 
AutorSchowaj lewą kolumnę Wiadomość
leszektr
Poziom 1
Poziom 1


Dołączył: 14 Sie 2009
Posty: 1
Miasto: Gorzów Wlkp

leszektr
Poziom 1
Post#1 11 Paź 2009 15:17  Autor tematu   

pioneer BCT-1430 do przeprogramowania


Odgrzebałem jak wyżej i mam problem wgrany jest edukacyjny soft zibi wersja 5.0 z roku 2002 na którym nie widać kodowanych Cyfra+ pomimo włożonej orginalanej karty z uprawinieniami.Proszę o podpowiedz jaki teraz soft byłby dobry aby było jasno w cyfrze z orginalną kartą i jak najwięcej progarmów FTA tych edukacyjnych również.jakby można było określiś taki soft i do niego link byłbym wdzięczny.Dziękuję za pomoc.

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
mihal2002
Poziom 25
Poziom 25


Dołączył: 30 Sie 2009
Posty: 8557
Miasto: Cisterna

mihal2002
Poziom 25
Post#2 11 Paź 2009 15:30    

Re: pioneer BCT-1430 do przeprogramowania


tu masz gdzie szukać http://upload.dvhk.pl/search.php

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
kriss51
Moderator
Moderator


Dołączył: 28 Sie 2005
Posty: 4259
Miasto: rydułtowy

kriss51
Moderator
Post#3 13 Paź 2009 11:05    

Re: pioneer BCT-1430 do przeprogramowania


Możesz wgrać soft SECA/CONAX który odblokowuje prawy slot banowy na którym można odpalić TNK, lewy oczywiście po staremu czyli cyfra. Możesz mieć 2 karty naraz. Tu masz całą paczkę.

http://upload.dvhk.pl/content.php?id=130278

I jeszcze tu wraz z obrazkowym opisem.

http://upload.dvhk.pl/content.php?id=123548

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu     Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> SAT Serwis -> pioneer BCT-1430 do przeprogramowania
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Pioneer BCT 1430 (2)
Pioneer BCT-1430 - problem (6)
Pioneer Bct 1430 Flaschowanie POMOCY!!! (23)
Pioneer BCT-1430 i dwa konwertery (2)
Pioneer BCT-1430 i oryginalna karta C . (6)
pioneer bct 1430, od czego zaczac (5)
Pioneer BCT-1430 Brak fonii, (1)
Pioneer BCT-1430 - Uszkodzone zasilanie! (1)
Pioneer BCT 1430 - miga wyświetlacz :( (1)
Pioneer BCT 1430 brak foni (2)



Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Kontakt

Page generation time: 0.063 seconds

elektroda.pl temat RSS