Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



Zablokowany port nasłuchu BITCOMET 1.15


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> Sieci, Internet -> Sieć Internet - Dostęp ->Zablokowany port nasłuchu BITCOMET 1.15 Napisz nowy temat  Temat zablokowany. 
AutorSchowaj lewą kolumnę Wiadomość
gerald987
Poziom 2
Poziom 2


Dołączył: 14 Paź 2009
Posty: 3

gerald987
Poziom 2
Post#1 14 Paź 2009 07:45  Autor tematu   

Zablokowany port nasłuchu BITCOMET 1.15


Witam. Mam problem z zablokowanym portem nasłuchu w BitComet 1. 15.
Nie mam pojęcia jak to odblokowac. Czytałem już mnóstwo artykułów ale nie ma tam opisane jak to zrobic krok po kroku. Widze, że ktoś miał podobny problem, tyle że ja nie mam neostrady tylko mam internet z Ery po kablu. Pomocy proszę Sad

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
askr
Poziom 22
Poziom 22


Dołączył: 07 Paź 2006
Posty: 2439
Miasto: Poznan

askr
Poziom 22
Post#2 14 Paź 2009 08:21    

Re: PROBLEM Z PORTEM NASŁUCHU BITCOMET 1.15


Masz zapewne jakiś router?
Zaloguj się na niego i tam będziesz miał coś o nazwie Virtual Servers, Portg Forwarding albo podobnie.

Podaj jeszcze model tego routera.

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
gerald987
Poziom 2
Poziom 2


Dołączył: 14 Paź 2009
Posty: 3

gerald987
Poziom 2
Post#3 14 Paź 2009 11:45  Autor tematu   

Re: Zablokowany port nasłuchu BITCOMET 1.15


Już sobie poradzilem, zmienilem modem. Dziekuje za chęc pomocy Smile

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
Wlazer
Poziom 3
Poziom 3


Dołączył: 28 Sie 2009
Posty: 6

Wlazer
Poziom 3
Post#4 02 Lis 2009 10:56    

Re: Zablokowany port nasłuchu BITCOMET 1.15


Witam, to fajnie że sobie poradziłeś ale może jeśli ktoś wie jak to niech napisze jak np. do routera linksys WAG 160N skonfigurować aby nie było tego zablokowanego portu nasłuchu

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Temat zablokowany.     Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> Sieci, Internet -> Sieć Internet - Dostęp -> Zablokowany port nasłuchu BITCOMET 1.15
Strona 1 z 1
Podobne tematy
BitComet port nasłuchu zablokowany (5)
Port nasłuchu w BitComet - (2)
BitComet porty - Bitcomet port nasłuchiwanai jest zablokowany (8)
BitComet i Cyfrowy Polsat - blokuje się port nasłuchu (4)
Port Nasłuchu Zablokowany. (23)
Bit Comet Port nasłuchu zablokowany (2)
Zablokowany port- BitComet (2)
BitComet: zablokowany port (19)
BitComet 1.34 - zablokowany port nasłuchowy i niższa prędkość (9)
Internet UPC, router Dlink DIR-501, BitComet - zablokowany port (8)



Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Kontakt

Page generation time: 0.051 seconds

elektroda.pl temat RSS