Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj  | Rejestracja  | Zaloguj

Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Zablokowany port nasłuchu BITCOMET 1.15


Napisz nowy temat  Temat zablokowany      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Sieci, Internet -> Sieć Internet - Dostęp -> Zablokowany port nasłuchu BITCOMET 1.15
Autor
Wiadomość
gerald987
Poziom 2
Poziom 2


Dołączył: 14 Paź 2009
Posty: 3

Post#1 Post autora tematu 14 Paź 2009 07:45   

Zablokowany port nasłuchu BITCOMET 1.15


Witam. Mam problem z zablokowanym portem nasłuchu w BitComet 1. 15.
Nie mam pojęcia jak to odblokowac. Czytałem już mnóstwo artykułów ale nie ma tam opisane jak to zrobic krok po kroku. Widze, że ktoś miał podobny problem, tyle że ja nie mam neostrady tylko mam internet z Ery po kablu. Pomocy proszę :(
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 14 Paź 2009 07:45   





Powrót do góry
   
askr
Poziom 22
Poziom 22


Dołączył: 07 Paź 2006
Posty: 2057
Miasto: Poznan

Post#2 14 Paź 2009 08:21   

Re: PROBLEM Z PORTEM NASŁUCHU BITCOMET 1.15


Masz zapewne jakiś router?
Zaloguj się na niego i tam będziesz miał coś o nazwie Virtual Servers, Portg Forwarding albo podobnie.

Podaj jeszcze model tego routera.
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 14 Paź 2009 08:21   





Powrót do góry
   
gerald987
Poziom 2
Poziom 2


Dołączył: 14 Paź 2009
Posty: 3

Post#3 Post autora tematu 14 Paź 2009 11:45   

Re: Zablokowany port nasłuchu BITCOMET 1.15


Już sobie poradzilem, zmienilem modem. Dziekuje za chęc pomocy :)
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 14 Paź 2009 11:45   





Powrót do góry
   
Wlazer
Poziom 3
Poziom 3


Dołączył: 28 Sie 2009
Posty: 6

Post#4 02 Lis 2009 10:56   

Re: Zablokowany port nasłuchu BITCOMET 1.15


Witam, to fajnie że sobie poradziłeś ale może jeśli ktoś wie jak to niech napisze jak np. do routera linksys WAG 160N skonfigurować aby nie było tego zablokowanego portu nasłuchu
Powrót do góry
   
Napisz nowy temat  Temat zablokowany      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Sieci, Internet -> Sieć Internet - Dostęp -> Zablokowany port nasłuchu BITCOMET 1.15
Strona 1 z 1
Podobne tematy
BitComet port nasłuchu zablokowany (5)
Port nasłuchu w BitComet - (2)
BitComet porty - Bitcomet port nasłuchiwanai jest zablokowany (8)
BitComet i Cyfrowy Polsat - blokuje się port nasłuchu (4)
Port Nasłuchu Zablokowany. (23)
Bit Comet Port nasłuchu zablokowany (2)
Zablokowany port- BitComet (2)
BitComet: zablokowany port (19)
BitComet 1.34 - zablokowany port nasłuchowy i niższa prędkość (9)
Internet UPC, router Dlink DIR-501, BitComet - zablokowany port (8)


Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Kontakt

Page generation time: 0.049 seconds

elektroda.pl temat RSS