Forum Index

Rules  | Points  | Add...  | Recent posts  | Search | Register | Log in



Zablokowany port nasłuchu BITCOMET 1.15


  Main Page -> Forum Index -> Network, Internet -> The Internet - Access ->Zablokowany port nasłuchu BITCOMET 1.15 Post new topic  This topic is locked 
Author
Hide the left column
Show left column Message
gerald987
Level 2
Joined: 14 Oct 2009
Posts: 3
gerald987
Level 2
Post#1 14 Oct 2009 07:45  Topic author   

Zablokowany port nasłuchu BITCOMET 1.15


Witam. Mam problem z zablokowanym portem nasłuchu w BitComet 1. 15.
Nie mam pojęcia jak to odblokowac. Czytałem już mnóstwo artykułów ale nie ma tam opisane jak to zrobic krok po kroku. Widze, że ktoś miał podobny problem, tyle że ja nie mam neostrady tylko mam internet z Ery po kablu. Pomocy proszę :(

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
askr
Level 35
Location: Poznan
Joined: 07 Oct 2006
Posts: 2733
Helped: 293
Post rating: 100
askr
Level 35
Post#2 14 Oct 2009 08:21    

Re: PROBLEM Z PORTEM NASŁUCHU BITCOMET 1.15


Masz zapewne jakiś router?
Zaloguj się na niego i tam będziesz miał coś o nazwie Virtual Servers, Portg Forwarding albo podobnie.

Podaj jeszcze model tego routera.

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
gerald987
Level 2
Joined: 14 Oct 2009
Posts: 3
gerald987
Level 2
Post#3 14 Oct 2009 11:45  Topic author   

Re: Zablokowany port nasłuchu BITCOMET 1.15


Już sobie poradzilem, zmienilem modem. Dziekuje za chęc pomocy :)

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
Wlazer
Level 8
Joined: 28 Aug 2009
Posts: 6
Post rating: 1
Wlazer
Level 8
Post#4 02 Nov 2009 10:56    

Re: Zablokowany port nasłuchu BITCOMET 1.15


Witam, to fajnie że sobie poradziłeś ale może jeśli ktoś wie jak to niech napisze jak np. do routera linksys WAG 160N skonfigurować aby nie było tego zablokowanego portu nasłuchu

Helpful post? + 0
Back to top
Post new topic  This topic is locked     Main Page -> Forum Index -> Network, Internet -> The Internet - Access -> Zablokowany port nasłuchu BITCOMET 1.15
Page 1 of 1

Similar topics to zablokowany port nasłuchu BITCOMET 1.15

BitComet port nasłuchu zablokowany (5)
Port nasłuchu w BitComet - (2)
BitComet porty - Bitcomet port nasłuchiwanai jest zablokowany (8)
BitComet i Cyfrowy Polsat - blokuje się port nasłuchu (4)
Port Nasłuchu Zablokowany. (23)
Bit Comet Port nasłuchu zablokowany (2)
Zablokowany port- BitComet (2)
BitComet: zablokowany port (19)
BitComet 1.34 - zablokowany port nasłuchowy i niższa prędkość (9)
Internet UPC, router Dlink DIR-501, BitComet - zablokowany port (8)


Switch to mobile version Switch to version for desktops

Administrator || Moderators || Forum Rules || General Rules || Cookies information || Editors || Contact for companies || Contact

Page generation time: 0.13 seconds