FAQ | Points | Add... | Recent posts | Search | Register | Log in

Autoalarm Tytan DS300R

Post new topic  Reply to topic      Main Page -> Forum Index -> Bin -> Bin Archives -> Autoalarm Tytan DS300R
Author
Poziom 7
Poziom 7

Post#1 Post from the author of the topic 14 Oct 2009 16:35   

Autoalarm Tytan DS300R

Witam forowiczów. Posiadam Renault Megane Classic 2003 rok. Jestem 3 właścicielem. W samochodzie zamontowany jest prawdopodonie autoalarm Tytan DS 300 R - na syrenie było napisane Digital System a więc producent tego alarmu. Na stronie producenta dowiedziałem sie że to właśnie ten model. Kiedy go kupiłem autoalarm był całkowicie wyłączony - na syrenie jest wejście na kluczyk. Po włączeniu kilka razy mi sie włączył bez przyczyny podejrzeewam że czujniki mają wysoką czułość.
Moje pytanie jest następujące. Na forach dotyczacych Renault nikt nie mógł mi powiedziec gdzie montowali w tych samochodach centralki autoalarmu (na niej napewno był by opis modelu) oraz gdzie jest przycisk autoryzacji. to pozowliło by mi go programować.
W związku z powyższym
- gdzie może być umieszczona centralka autoalarmu w Renault Megane I?
- gdzie jest przycisk autoryzacji w Renault - zdaje sobie sprawę że to może być wszędzie w kabinie?
- oraz czy można kupić kabel do podłączenia pod PC do tej centralki, żeby mozna było zaprogramowac go. Producent sprzedaje tylko dla monterów.
Pozdrawiam
Back to top

Google

Google Adsense

Post# Post from the author of the topic 14 Oct 2009 16:35   

Back to top

norbert.s.
Poziom 25
Poziom 25

Post#2 14 Oct 2009 17:27   

Re: Autoalarm Tytan DS300R

Centralkę można zaprogramować z ręki, bez komputera. Gdybyś wykazał odrobinę zaangażowania, to znalazłbyś instrukcję bez problemu w necie - potrzebowałem na to 15 sekund.
Z pozostałymi dwoma pytaniami proszę udać się do wróżki, albo samemu wziąć się za szukanie, bo Renault Megane, to nie F16.
Temat ląduje w koszu na podstawie punktu nr 16 regulaminu.
Back to top

Post new topic  Reply to topic      Main Page -> Forum Index -> Bin -> Bin Archives -> Autoalarm Tytan DS300R
Page 1 of 1
Similar topics
Autoalarm Tytan - jaki model (2)
POMOCY autoalarm tytan ds300p+fiat palio=jak podłączyć ?? (1)

Page generation time: 0.072 seconds

FAQ || Administrator || Moderators || Widgets and banners || Contact
elektroda.pl topic RSS feed