Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



manta 430 oryginalne pliki


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> Urządzenia Mobilne -> Nawigacje Software ->manta 430 oryginalne pliki Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu 
AutorSchowaj lewą kolumnę Wiadomość
paabllo1
Poziom 2
Poziom 2
Dołączył: 15 Paź 2009
Posty: 3
paabllo1
Poziom 2
Post#1 15 Paź 2009 09:38  Autor tematu   

manta 430 oryginalne pliki


Witam
Czy może ktoś podesłać jakie pliki i katalogi znajdują się w mancie bo przez przypadek skasowałem jakieś ustrojstwo i nie mogę jej uruchomić

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
marcin7904
Poziom 14
Poziom 14
Miasto: Pruszków, Warka
Dołączył: 12 Maj 2006
Posty: 182
Pomógł: 10
Ocena postów: 5
marcin7904
Poziom 14
Post#2 16 Paź 2009 02:16Pomocny post    

Re: manta 430 oryginalne pliki


jeśli masz połączenie z komputerem to tu masz backup

Załączniki:

Oceń post: + +1 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
paabllo1
Poziom 2
Poziom 2
Dołączył: 15 Paź 2009
Posty: 3
paabllo1
Poziom 2
Post#3 16 Paź 2009 16:11  Autor tematu   

Re: manta 430 oryginalne pliki


wszystko już mam tylko jeszcze jakąś instrukcję jak to zrobić potrzebuję
Z góry Dzięki

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
marcin7904
Poziom 14
Poziom 14
Miasto: Pruszków, Warka
Dołączył: 12 Maj 2006
Posty: 182
Pomógł: 10
Ocena postów: 5
marcin7904
Poziom 14
Post#4 16 Paź 2009 16:22    

Re: manta 430 oryginalne pliki


Podłączamy urządzenie do komputera i czekamy aż ActiveSync ustanowi połączenie.
Po utworzeniu połączenia z programem ActiveSync przechodzimy w programie do zakładki Narzędzia/Tworzenie kopii zapasowych.
W programie podajemy ścieżkę do backupu i przechodzimy do zakładki Przywróć.
Klikamy Przywróć i czekamy aż zostanie przywrócona kopia.
Stosując sie do polecen odłączamy urządzenie i wykonujemy reset.

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
paabllo1
Poziom 2
Poziom 2
Dołączył: 15 Paź 2009
Posty: 3
paabllo1
Poziom 2
Post#5 16 Paź 2009 16:46  Autor tematu   

Re: manta 430 oryginalne pliki


chyba powinno Działać jeszcze raz dzięki za pomoc

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
marcin7904
Poziom 14
Poziom 14
Miasto: Pruszków, Warka
Dołączył: 12 Maj 2006
Posty: 182
Pomógł: 10
Ocena postów: 5
marcin7904
Poziom 14
Post#6 16 Paź 2009 16:57    

Re: manta 430 oryginalne pliki


daj znać jeśli wstanie

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
kościelak
Poziom 2
Poziom 2
Miasto: CHORZóW
Dołączył: 05 Lip 2008
Posty: 2
Ocena postów: 1
kościelak
Poziom 2
Post#7 23 Paź 2009 11:09    

Re: manta 430 oryginalne pliki


witam zrobiłem tak jak pisze i nic mam na gps tylko ekran pożegnalny proszę o rady

Dodano po 3 [minuty]:

jeszcze raz ja chyba wykasowałem tego windowsa z manty430 jest ciągle ekran pozegnalny pomocy.

Oceń post: + +1 -
Powrót do góry
ma-adamek
Poziom 1
Poziom 1
Miasto: olsztyn
Dołączył: 03 Gru 2009
Posty: 1
ma-adamek
Poziom 1
Post#8 03 Gru 2009 17:28    

Re: manta 430 oryginalne pliki


może mi ktoś pomoże mam problem z manta 430 próbując

wejść w nawigacje pojawia sie komunikat invalid OEM name

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Pontikos
Poziom 24
Poziom 24
Miasto: Łódz
Dołączył: 02 Maj 2008
Posty: 4273
Pomógł: 291
Ocena postów: 86
Pontikos
Poziom 24
Post#9 10 Gru 2009 21:40    

Re: manta 430 oryginalne pliki


koscielak: -skontaktuj sie ze mna - urzadzenie jest do naprawie nia.
ma-adamek: opisz dokladnie co i jak robisz!!

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
damian1430
Poziom 1
Poziom 1
Miasto: strzelno
Dołączył: 13 Gru 2009
Posty: 1
damian1430
Poziom 1
Post#10 17 Gru 2009 20:40    

Re: manta 430 oryginalne pliki


mam pytanie czy wam dziala ta aplikacja jak tak to bym prosil o pomoc sciaglem aplikacje i nie chce mi dzialac z gory dziekuje

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Pontikos
Poziom 24
Poziom 24
Miasto: Łódz
Dołączył: 02 Maj 2008
Posty: 4273
Pomógł: 291
Ocena postów: 86
Pontikos
Poziom 24
Post#11 17 Gru 2009 21:41    

Re: manta 430 oryginalne pliki


Czy szanowny autor wypowiedzi zdradzi osobom nie bedacym Duchami Swietymi, jaka aplikacje oraz jaki objaw owego "nie dzialania" ma na mysli?

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
ffelmer
Poziom 1
Poziom 1
Dołączył: 04 Lut 2010
Posty: 1
ffelmer
Poziom 1
Post#12 12 Kwi 2010 16:51    

Re: manta 430 oryginalne pliki


witam mam taki sam problem jak koledzy... mianowicie pokazuje mi sie błąd: MapaMap startup error : Invalid OEM Name.

ten blad mi wyskakuje jak klikam na okno "nawigacja" wgrałem juz inne oprogramowanie zestrony: http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=4473. dokładnie plik: www.mapamap.pl/files/MMTopManta6410.exe ...
Jak wgrałem: właczyłem navi pokazały się te 3 okna: nav, odbiornik GPS, Dodatki.
po właczeniu (kliknieciu dwukrotnie na MMTop... zaczeło sie instalować.. trwało to około 15 min. zakończyło się powodzeniem i w ogóle (tak było napisane na ekranie) odłaczyłem kabel wyłaczyłem mantę poprzez przycisk z tyłu on/off właczyłem znów pojawiły się te 3 okna do wyboru.. kliknąłem navi i znów wyskoczył bład Invalid OEM Name. wies pobrałem tego backupa.. zrobiłem tak jak pisaliście... po resecie navi na początku chciał skalibrować ekranik.. skalibrowałem i dlaje klikam okienko navi.. i znów błąd...

Pomóżcie co mam zrobić Sad

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
Pinciu
Poziom 2
Poziom 2
Miasto: Komorów
Dołączył: 19 Sty 2008
Posty: 3
Pinciu
Poziom 2
Post#13 13 Kwi 2010 19:43    

Re: manta 430 oryginalne pliki


wszystko działa, dzięki za upload

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Krzysiek_1973
Poziom 1
Poziom 1
Dołączył: 06 Maj 2010
Posty: 1
Krzysiek_1973
Poziom 1
Post#14 06 Maj 2010 13:57    

Re: manta 430 oryginalne pliki


marcin7904 napisał:
Podłączamy urządzenie do komputera i czekamy aż ActiveSync ustanowi połączenie.
Po utworzeniu połączenia z programem ActiveSync przechodzimy w programie do zakładki Narzędzia/Tworzenie kopii zapasowych.
W programie podajemy ścieżkę do backupu i przechodzimy do zakładki Przywróć.
Klikamy Przywróć i czekamy aż zostanie przywrócona kopia.
Stosując sie do polecen odłączamy urządzenie i wykonujemy reset.

Chcialbym przeprowadzic podobna operacje, ale mam W7 i ponoc nie ma wersji ActiveSync dla tego systemu. A to co jest wbudowane w system nie ma takiej opcji przywracania systemu.

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
sebolubek
Poziom 11
Poziom 11
Miasto: Dąbrowa Górnicza
Dołączył: 12 Maj 2007
Posty: 70
Pomógł: 2
sebolubek
Poziom 11
Post#15 09 Paź 2011 22:59    

Re: manta 430 oryginalne pliki


mam dokładnie ten sam problem manta 430 invalid oem, proszę opiszcie jak to naprawić. Pozdrawiam

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu     Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> Urządzenia Mobilne -> Nawigacje Software -> manta 430 oryginalne pliki
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Manta 020 oryginalne pliki (2)
manta 440 oryginalne pliki (1)
Manta GPS-430 - Manta GPS-430 nie włącza się (1)
GPS Manta 430 odblokowanie (28)
MIO 250- Potrzebne oryginalne pliki (2)
Manta GPS-430 ResidentFlash zapełniony (5)
MANTA GPS 430 zawiesiła sie (5)
Manta gps-430 (Poszukuję schematu) (1)
Manta GPS 430 brak reakcji. (2)
Przełącznik nawigacja Manta GPS 430 (7)



Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Kontakt

Page generation time: 0.075 seconds

elektroda.pl temat RSS