Forum elektroda.pl

Regulamin | Punkty | Dodaj... | Ostatnie | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj

Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Jak rozmawiac w counter strike


Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Sieci, Internet -> Sieci Początkujący -> Jak rozmawiac w counter strike
Autor
Wiadomość
tyomi
Poziom 8
Poziom 8


Dołączył: 21 Paź 2009
Posty: 27
Miasto: _-_-

Post#1 Post autora tematu 21 Paź 2009 21:19   

Jak rozmawiac w counter strike


team speak
www.teamspeak.org . Ale słabsi uzytkownicy moga sobie nie poradzic z tym programem . A jesli chodzi o counter strike. to włączas gra i wyskakuje konsola w której nalezy wpisac
bind "k" "+voicerecord" gdy nic nie odpisze sie to wpisac
,,bind "k" "+voicerecord" . nastepnie wyłaczyc konsole ustawic klawisz w sterowaniu zazwyczaj jest to przycisk K podgłosnic na maksa w audio i mozna tez spróbowac w opcjach mikrofonu to te przed ostatnie . Gdy wejdziemy w opcje mikrofonu widac opcje Tekst........... nie pamietam dokładnie klikamy to i mowimy cos do mikrofonu jezeli słychac to mikrofon działa . ładujemu serwer próbujemu rozmawiac jasli nic to naciskamy klawisz ~ znajdujący sie nad TAB i wpisujemy to samo co wczesniej . powinno zadziałac jak nie to moze ma sie jakas dziwna wersje Counter strike chce pomuc w cs bo duzo ludzi ma w tym problem a i jeszcze w opcjach miktofonu to tam sa takie 2 napisy do zaznaczenia to one musza byc zaznaczane
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 21 Paź 2009 21:19   





Powrót do góry
   
tyomi
Poziom 8
Poziom 8


Dołączył: 21 Paź 2009
Posty: 27
Miasto: _-_-

Post#2 Post autora tematu 22 Paź 2009 19:03   

Re: Jak rozmawiac w counter strike


Mam proźbe zeby jak ktos to przeczytał napisał czy mu to pomogło
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 22 Paź 2009 19:03   





Powrót do góry
   
tyomi
Poziom 8
Poziom 8


Dołączył: 21 Paź 2009
Posty: 27
Miasto: _-_-

Post#3 Post autora tematu 31 Gru 2009 12:30   

Re: Jak rozmawiac w counter strike


A i także jak zaczenie się grę przez NEW GAME czyli bedzie sie grac z tak zwanymi BOTAMI mikrofon także nie bedzie dzialem trzeba wejść przez FIND SERWERS gdy tam nie ma żadnego serwera musimy poszukac jakiś w internecie i na jakieś stronie bedzie IP trzeba je skopiowac i wkleis w CS do ADD SERWERS. najlepiej zanim cos sie bedzie dzialec z tym co napisalem powyzej wpisac tylko w konsoli to co tam jest napisane konsole otwiera sie tym klawiszem pod esc i 1 ~

Dodano po 16 [minuty]:

niebieska strałka liste serwerów
czerwona - tam sie klika aby dodac serwer
zielona trzeba wybrac to okno aby grac na serwerach


to z tymi strzalkami sie nie liczy


te strzalki licza sie na tym linku prosze sobiw w to wejsc

Proszę wklejać zdjęcia wg tej instrukcji: http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic595877.html
[DriverMSG]

Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 31 Gru 2009 12:30   





Powrót do góry
   
tyomi
Poziom 8
Poziom 8


Dołączył: 21 Paź 2009
Posty: 27
Miasto: _-_-

Post#4 Post autora tematu 26 Mar 2010 20:12   

Re: Jak rozmawiac w counter strike


Przepraszam za BŁAD bind "k" "+voicerecord" trzeba wpisac jak sie wejdzie na serwa
Powrót do góry
   
dmx
Poziom 11
Poziom 11


Dołączył: 14 Paź 2005
Posty: 63
Miasto: wiocha_zabita_dechami

Post#5 19 Cze 2010 13:13   

Re: Jak rozmawiac w counter strike


czy tak trudno wejśc w OPCJE >> KEYBOARD
znaleźć wers "Voice Communication", zaznaczyć go,a następnie na dolnym pasku kliknąć przycisk EDIT i wcisnąć klawisz, który będzie odpowiedzialny za komunikacje przez mikrofon w grze...?

Można tez jak kolega wyżej:
Cytat:
bind "k" "+voicerecord"

gdzie k to klawisz, który po naciśnięciu umożliwi nam komunikacje przez mikrofon.
Zamiast k można podać jakikolwiek, który nam odpowiada.
Powrót do góry
   
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Sieci, Internet -> Sieci Początkujący -> Jak rozmawiac w counter strike
Strona 1 z 1
Podobne tematy
ZBoty do Counter Strike 1.6 (1)
Counter Strike 1.6 FPS (2)
Hamachi i Counter Strike 1.6 (6)
wymagania Counter Strike 1.6 (4)
Counter strike i porty (4)
Counter-Strike 1.6 (11)
Server Do Gry, counter-strike, router, jak odblokować porty? (4)
Counter Strike 1.6- Jak postawić swój serwer od podstaw? (1)
Opengl w counter strike 1.6 - jak skonfigurować? (2)
Counter Strike 1.6 SERVER (14)


Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.079 seconds

elektroda.pl temat RSS