Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



Dell Studio 1555 - funkcja klawisza F1


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Komputery Serwis -> Komputery Laptopy Software ->Dell Studio 1555 - funkcja klawisza F1 Napisz nowy temat  Temat zablokowany. 
Zobacz najtańsze produkty w kategorii Pozostałe akcesoria do laptopów
Autor
Schowaj lewą kolumnę
Pokaż lewą kolumnę Wiadomość
desire4
Poziom 8
Miasto: Radom
Dołączył: 05 Lut 2009
Posty: 27
desire4
Poziom 8
Post#1 22 Paź 2009 19:26  Autor tematu   

Dell Studio 1555 i panel dotykowy - kilka pytań


Witam
O co chodzi w tym laptopie dell studio 1555 z Panelem dotykowym ?
Do czego sluzy funkcja ktora jest przypisana na klawiszu F1 po wcisnieciu pojawia sie na ekranie kwadracik, w ktorym jest laptop.

Prosze o pomoc.

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
Usunięty
Usunięty
Post#2 22 Paź 2009 20:19    

Re: Dell Studio 1555 T4200


W tym modelu klawisze funkcyjne odpowiedzialne są za sterownie odtwarzaczem multimediów. W BIOS-ie możesz ustawić działanie tych klawiszy.

http://support.dell.com/support/edocs/systems/studio1555/po/SG/H103KA00MR.pdf

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
desire4
Poziom 8
Miasto: Radom
Dołączył: 05 Lut 2009
Posty: 27
desire4
Poziom 8
Post#3 22 Paź 2009 20:43  Autor tematu   

Re: Dell Studio 1555 T4200


Do czego sluzy funkcja, ktora jest przypisana na klawiszu F1 po wcisnieciu pojawia sie na ekranie kwadracik w ktorym jest laptop?

Gdzie w biosie moge to ustawic?

Poza tym, na klawiszu F2 mam wifi F3 battery itp. ale te przyciski dzialaja, ale nie wiem o co chodzi z tym F1 jak pisze wyzej.

Moderowano przez mat_ed:
Piszemy funkcja, a nie funkcjia.


Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
Usunięty
Usunięty
Post#4 22 Paź 2009 21:34    

Re: Dell Studio 1555 T4200


Zmian możesz dokonać w BIOS-ie w obszarze Function Key Behavior.

Możesz dokładniej opisać wygląd tego obrazka? Wklej screena z tym obrazkiem. Może tak rozszyfrujemy co to za funkcja.

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
desire4
Poziom 8
Miasto: Radom
Dołączył: 05 Lut 2009
Posty: 27
desire4
Poziom 8
Post#5 22 Paź 2009 21:53  Autor tematu   

Re: Dell Studio 1555 - funkcja klawisza F1


Dell Studio 1555 - funkcja klawisza F1

Dodano po 51 [sekundy]:

Obrazek jak wyżej ten laptop na srodku to jest to po nacisnieciu klawisza F1

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
robaas
Poziom 10
Dołączył: 12 Sty 2009
Posty: 32
Pomógł: 1
Ocena postów: 1
robaas
Poziom 10
Post#6 24 Paź 2009 20:21Pomocny post    

Re: Dell Studio 1555 - funkcja klawisza F1


z tego co widzę i z opisu instrukcji to nie jest nic innego jak przełączanie między matrycą a zewnętrznym monitorem, działa dopiero po podłączeniu zewnętrznego monitora. Na klawiaturze jaką ja oglądałem był ten rysunek co prezentujesz łamany na takie coś ala monitor.
pozdrawiam

Pomocny post? + 0
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Temat zablokowany.     Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Komputery Serwis -> Komputery Laptopy Software -> Dell Studio 1555 - funkcja klawisza F1
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Dell studio 1555 - dell studio 1555 klawisze funkcyjne działają odwrotnie (5)
Dell 1555 studio problem z klawiaturą. (4)
dell studio 1555 - brak dzwięku (6)
Dell Studio 1555 - problem z zasilaniem. (9)
Jaki system na Dell Studio 1555 ? (6)
Dell Studio 1555 jak zabezpieczyć ? (2)
Podświetlana klawiatura DELL STUDIO 1555 (10)
Dell Studio 1555 klawiatura, reset (2)
Przegrzewający się Dell Studio 1555 (10)
Dell studio 1555 XP brak dźwięku. (10)


Przełącz wygląd na komórki Przełącz wygląd na komputery desktop

Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Redaktorzy || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.078 seconds

elektroda.pl temat RSS