Forum Index

Rules  | Points  | Add...  | Recent posts  | Search  | Register  | Log in

This site uses cookies. Learn more about cookies and changing the settings in your browser.

Dell Studio 1555 - funkcja klawisza F1


Post new topic  This topic is locked      Main Page -> Forum Index -> Computer Service -> Computers Laptops Software -> Dell Studio 1555 - funkcja klawisza F1
Author
Message
desire4
Poziom 8
Poziom 8


Joined: 05 Feb 2009
Posts: 27
Location: Radom

Post#1 Post from the author of the topic 22 Oct 2009 19:26   

Dell Studio 1555 i panel dotykowy - kilka pytań


Witam
O co chodzi w tym laptopie dell studio 1555 z Panelem dotykowym ?
Do czego sluzy funkcja ktora jest przypisana na klawiszu F1 po wcisnieciu pojawia sie na ekranie kwadracik, w ktorym jest laptop.

Prosze o pomoc.

Helpful message? + -

Back to top
   
Google


Google Adsense


Post# 22 Oct 2009 19:26   





Back to top
   
Removed






Post#2 22 Oct 2009 20:19   

Re: Dell Studio 1555 T4200


W tym modelu klawisze funkcyjne odpowiedzialne są za sterownie odtwarzaczem multimediów. W BIOS-ie możesz ustawić działanie tych klawiszy.

http://support.dell.com/support/edocs/systems/studio1555/po/SG/H103KA00MR.pdf

Helpful message? + -

Back to top
   
Google


Google Adsense


Post# 22 Oct 2009 20:19   





Back to top
   
desire4
Poziom 8
Poziom 8


Joined: 05 Feb 2009
Posts: 27
Location: Radom

Post#3 Post from the author of the topic 22 Oct 2009 20:43   

Re: Dell Studio 1555 T4200


Do czego sluzy funkcja, ktora jest przypisana na klawiszu F1 po wcisnieciu pojawia sie na ekranie kwadracik w ktorym jest laptop?

Gdzie w biosie moge to ustawic?

Poza tym, na klawiszu F2 mam wifi F3 battery itp. ale te przyciski dzialaja, ale nie wiem o co chodzi z tym F1 jak pisze wyzej.

Moderated by mat_ed:
Piszemy funkcja, a nie funkcjia.

Helpful message? + -

Back to top
   
Google


Google Adsense


Post# 22 Oct 2009 20:43   





Back to top
   
Removed






Post#4 22 Oct 2009 21:34   

Re: Dell Studio 1555 T4200


Zmian możesz dokonać w BIOS-ie w obszarze Function Key Behavior.

Możesz dokładniej opisać wygląd tego obrazka? Wklej screena z tym obrazkiem. Może tak rozszyfrujemy co to za funkcja.

Helpful message? + -

Back to top
   
desire4
Poziom 8
Poziom 8


Joined: 05 Feb 2009
Posts: 27
Location: Radom

Post#5 Post from the author of the topic 22 Oct 2009 21:53   

Re: Dell Studio 1555 - funkcja klawisza F1


Dell Studio 1555 - funkcja klawisza F1

Dodano po 51 [sekundy]:

Obrazek jak wyżej ten laptop na srodku to jest to po nacisnieciu klawisza F1

Helpful message? + -

Back to top
   
robaas
Poziom 8
Poziom 8


Joined: 12 Jan 2009
Posts: 31

Post#6 24 Oct 2009 20:21helpful post - solution   

Re: Dell Studio 1555 - funkcja klawisza F1


z tego co widzę i z opisu instrukcji to nie jest nic innego jak przełączanie między matrycą a zewnętrznym monitorem, działa dopiero po podłączeniu zewnętrznego monitora. Na klawiaturze jaką ja oglądałem był ten rysunek co prezentujesz łamany na takie coś ala monitor.
pozdrawiam

Helpful message? + -

Back to top
   
Post new topic  This topic is locked      Main Page -> Forum Index -> Computer Service -> Computers Laptops Software -> Dell Studio 1555 - funkcja klawisza F1
Page 1 of 1
Similar topics
Dell studio 1555 - dell studio 1555 klawisze funkcyjne działają odwrotnie (5)
Dell 1555 studio problem z klawiaturą. (4)
dell studio 1555 - brak dzwięku (6)
Dell Studio 1555 - problem z zasilaniem. (9)
Jaki system na Dell Studio 1555 ? (6)
Dell Studio 1555 jak zabezpieczyć ? (2)
Podświetlana klawiatura DELL STUDIO 1555 (10)
Dell Studio 1555 klawiatura, reset (2)
Przegrzewający się Dell Studio 1555 (10)
Dell studio 1555 XP brak dźwięku. (10)


Administrator || Moderators || Forum Rules || General Rules || Cookies information || Contact

Page generation time: 0.055 seconds

elektroda.pl topic RSS feed