Forum Index

Rules  | Points  | Add...  | Recent posts  | Search | Register | Log in



Dell Studio 1555 - funkcja klawisza F1


  Main Page -> Forum Index -> Computer Service -> Computers Laptops Software ->Dell Studio 1555 - funkcja klawisza F1 Post new topic  This topic is locked 
Author
Hide the left column
Show left column Message
desire4
Level 8
Location: Radom
Joined: 05 Feb 2009
Posts: 27
desire4
Level 8
Post#1 22 Oct 2009 19:26  Topic author   

Dell Studio 1555 i panel dotykowy - kilka pytań


Witam
O co chodzi w tym laptopie dell studio 1555 z Panelem dotykowym ?
Do czego sluzy funkcja ktora jest przypisana na klawiszu F1 po wcisnieciu pojawia sie na ekranie kwadracik, w ktorym jest laptop.

Prosze o pomoc.

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
Removed
Removed
Post#2 22 Oct 2009 20:19    

Re: Dell Studio 1555 T4200


W tym modelu klawisze funkcyjne odpowiedzialne są za sterownie odtwarzaczem multimediów. W BIOS-ie możesz ustawić działanie tych klawiszy.

http://support.dell.com/support/edocs/systems/studio1555/po/SG/H103KA00MR.pdf

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
desire4
Level 8
Location: Radom
Joined: 05 Feb 2009
Posts: 27
desire4
Level 8
Post#3 22 Oct 2009 20:43  Topic author   

Re: Dell Studio 1555 T4200


Do czego sluzy funkcja, ktora jest przypisana na klawiszu F1 po wcisnieciu pojawia sie na ekranie kwadracik w ktorym jest laptop?

Gdzie w biosie moge to ustawic?

Poza tym, na klawiszu F2 mam wifi F3 battery itp. ale te przyciski dzialaja, ale nie wiem o co chodzi z tym F1 jak pisze wyzej.

Moderated by mat_ed:
Piszemy funkcja, a nie funkcjia.


Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
Removed
Removed
Post#4 22 Oct 2009 21:34    

Re: Dell Studio 1555 T4200


Zmian możesz dokonać w BIOS-ie w obszarze Function Key Behavior.

Możesz dokładniej opisać wygląd tego obrazka? Wklej screena z tym obrazkiem. Może tak rozszyfrujemy co to za funkcja.

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
desire4
Level 8
Location: Radom
Joined: 05 Feb 2009
Posts: 27
desire4
Level 8
Post#5 22 Oct 2009 21:53  Topic author   

Re: Dell Studio 1555 - funkcja klawisza F1


Dell Studio 1555 - funkcja klawisza F1

Dodano po 51 [sekundy]:

Obrazek jak wyżej ten laptop na srodku to jest to po nacisnieciu klawisza F1

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
robaas
Level 10
Joined: 12 Jan 2009
Posts: 32
Helped: 1
Post rating: 1
robaas
Level 10
Post#6 24 Oct 2009 20:21  Helpful post   

Re: Dell Studio 1555 - funkcja klawisza F1


z tego co widzę i z opisu instrukcji to nie jest nic innego jak przełączanie między matrycą a zewnętrznym monitorem, działa dopiero po podłączeniu zewnętrznego monitora. Na klawiaturze jaką ja oglądałem był ten rysunek co prezentujesz łamany na takie coś ala monitor.
pozdrawiam

Helpful post? + 0
Back to top
Post new topic  This topic is locked     Main Page -> Forum Index -> Computer Service -> Computers Laptops Software -> Dell Studio 1555 - funkcja klawisza F1
Page 1 of 1

Similar topics to dell Studio 1555 - funkcja klawisza F1

Dell studio 1555 - dell studio 1555 klawisze funkcyjne działają odwrotnie (5)
Dell 1555 studio problem z klawiaturą. (4)
dell studio 1555 - brak dzwięku (6)
Dell Studio 1555 - problem z zasilaniem. (9)
Jaki system na Dell Studio 1555 ? (6)
Dell Studio 1555 jak zabezpieczyć ? (2)
Podświetlana klawiatura DELL STUDIO 1555 (10)
Dell Studio 1555 klawiatura, reset (2)
Przegrzewający się Dell Studio 1555 (10)
Dell studio 1555 XP brak dźwięku. (10)


Switch to mobile version Switch to version for desktops

Administrator || Moderators || Forum Rules || General Rules || Cookies information || Editors || Contact for companies || Contact

Page generation time: 0.047 seconds