Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj  | Rejestracja  | Zaloguj

Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Dell Studio 1555 - funkcja klawisza F1


Napisz nowy temat  Temat zablokowany      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Komputery Serwis -> Komputery Laptopy Software -> Dell Studio 1555 - funkcja klawisza F1
Autor
Wiadomość
desire4
Poziom 8
Poziom 8


Dołączył: 05 Lut 2009
Posty: 27
Miasto: Radom

Post#1 Post autora tematu 22 Paź 2009 19:26   

Dell Studio 1555 i panel dotykowy - kilka pytań


Witam
O co chodzi w tym laptopie dell studio 1555 z Panelem dotykowym ?
Do czego sluzy funkcja ktora jest przypisana na klawiszu F1 po wcisnieciu pojawia sie na ekranie kwadracik, w ktorym jest laptop.

Prosze o pomoc.
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 22 Paź 2009 19:26   





Powrót do góry
   
Usunięty






Post#2 22 Paź 2009 20:19   

Re: Dell Studio 1555 T4200


W tym modelu klawisze funkcyjne odpowiedzialne są za sterownie odtwarzaczem multimediów. W BIOS-ie możesz ustawić działanie tych klawiszy.

http://support.dell.com/support/edocs/systems/studio1555/po/SG/H103KA00MR.pdf
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 22 Paź 2009 20:19   





Powrót do góry
   
desire4
Poziom 8
Poziom 8


Dołączył: 05 Lut 2009
Posty: 27
Miasto: Radom

Post#3 Post autora tematu 22 Paź 2009 20:43   

Re: Dell Studio 1555 T4200


Do czego sluzy funkcja, ktora jest przypisana na klawiszu F1 po wcisnieciu pojawia sie na ekranie kwadracik w ktorym jest laptop?

Gdzie w biosie moge to ustawic?

Poza tym, na klawiszu F2 mam wifi F3 battery itp. ale te przyciski dzialaja, ale nie wiem o co chodzi z tym F1 jak pisze wyzej.

Moderowano przez mat_ed:
Piszemy funkcja, a nie funkcjia.

Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 22 Paź 2009 20:43   





Powrót do góry
   
Usunięty






Post#4 22 Paź 2009 21:34   

Re: Dell Studio 1555 T4200


Zmian możesz dokonać w BIOS-ie w obszarze Function Key Behavior.

Możesz dokładniej opisać wygląd tego obrazka? Wklej screena z tym obrazkiem. Może tak rozszyfrujemy co to za funkcja.
Powrót do góry
   
desire4
Poziom 8
Poziom 8


Dołączył: 05 Lut 2009
Posty: 27
Miasto: Radom

Post#5 Post autora tematu 22 Paź 2009 21:53   

Re: Dell Studio 1555 - funkcja klawisza F1


Dell Studio 1555 - funkcja klawisza F1

Dodano po 51 [sekundy]:

Obrazek jak wyżej ten laptop na srodku to jest to po nacisnieciu klawisza F1
Powrót do góry
   
robaas
Poziom 8
Poziom 8


Dołączył: 12 Sty 2009
Posty: 31

Post#6 24 Paź 2009 20:21pomocny post - solucja   

Re: Dell Studio 1555 - funkcja klawisza F1


z tego co widzę i z opisu instrukcji to nie jest nic innego jak przełączanie między matrycą a zewnętrznym monitorem, działa dopiero po podłączeniu zewnętrznego monitora. Na klawiaturze jaką ja oglądałem był ten rysunek co prezentujesz łamany na takie coś ala monitor.
pozdrawiam
Powrót do góry
   
Napisz nowy temat  Temat zablokowany      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Komputery Serwis -> Komputery Laptopy Software -> Dell Studio 1555 - funkcja klawisza F1
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Dell studio 1555 - dell studio 1555 klawisze funkcyjne działają odwrotnie (5)
Dell 1555 studio problem z klawiaturą. (4)
dell studio 1555 - brak dzwięku (6)
Dell Studio 1555 - problem z zasilaniem. (9)
Jaki system na Dell Studio 1555 ? (6)
Dell Studio 1555 jak zabezpieczyć ? (2)
Podświetlana klawiatura DELL STUDIO 1555 (10)
Dell Studio 1555 klawiatura, reset (2)
Przegrzewający się Dell Studio 1555 (10)
Dell studio 1555 XP brak dźwięku. (10)


Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.063 seconds

elektroda.pl temat RSS