Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj  | Rejestracja  | Zaloguj

Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Polak jak trzeba to i drzwi do stodoły "shakuje" ;


Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Kosz -> Kosz Archiwum -> Polak jak trzeba to i drzwi do stodoły "shakuje" ;
Autor
Wiadomość
Tommy82
Poziom 24
Poziom 24


Dołączył: 22 Lut 2005
Posty: 5157
Miasto: Centrum Dowodzenia Światem

Post#1 Post autora tematu 02 Lis 2009 20:20   

Polak jak trzeba to i drzwi do stodoły "shakuje" ;


Dostałem to od znajomego przez komunikator aż grzech by było się nie podzielić

problem:Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany

rozwiązanie:Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany
Powrót do góry
   
Ad


Ad


Post# 02 Lis 2009 20:20   



Powrót do góry
   
wąsaty
Poziom 14
Poziom 14


Dołączył: 13 Paź 2008
Posty: 162
Miasto: Warszawa

Post#2 02 Lis 2009 20:43   

Re: Polak jak trzeba to i drzwi do stodoły "shakuje&


Ciekawe jaki daje to efekt? :D:D:D
Powrót do góry
   
Ad


Ad


Post# 02 Lis 2009 20:43   



Powrót do góry
   
Zumo
Poziom 18
Poziom 18


Dołączył: 21 Sty 2006
Posty: 568

Post#3 02 Lis 2009 21:08   

Re: Polak jak trzeba to i drzwi do stodoły "shakuje&


wąsaty napisał:
Ciekawe jaki daje to efekt? :D:D:D

Liczba usuniętych tabel? :D
Powrót do góry
   
Ad


Ad


Post# 02 Lis 2009 21:08   



Powrót do góry
   
And!
Poziom 24
Poziom 24


Dołączył: 22 Sie 2002
Posty: 4992
Miasto: Świętokrzyskie

Post#4 03 Lis 2009 20:58   

Re: Polak jak trzeba to i drzwi do stodoły "shakuje&


Hahaha nie wytrzymam,
to jest nowy rodzaj ataku,
OCR injection :D
Powrót do góry
   
x mysia x
Poziom 16
Poziom 16


Dołączył: 30 Lip 2009
Posty: 303
Miasto: BIELAWA

Post#5 03 Lis 2009 21:41   

Re: Polak jak trzeba to i drzwi do stodoły "shakuje&quo


A mi to się podoba :D
Powrót do góry
   
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Kosz -> Kosz Archiwum -> Polak jak trzeba to i drzwi do stodoły "shakuje" ;
Strona 1 z 1
Podobne tematy
"Płacę z Allegro", jak długo trzeba czekać na pien (7)
"trzeba zlikwidować 22 tys. MW istniejących mocy" - czy to po polsku? (8)
Gdzie zdobyć taką "gumę" " uszczelkę" - jak to w ogóle się n (4)
Adres strony: Czasem trzeba "www", czasem nie (4)
"efekt Angusa" (zniesienie efektu Lenza + "free" energy) (28)
Migracja z "Orange Free" na "Play Lubie to" (15)
"Uprzejmie donoszę" - szczególnie "sępom" (15)
"Bynajmniej" czy "przynajmniej"?OBA! (10)
Czujnik "lekkich" drgań - jak zrobić albo gdzie ku (8)
Jak naprawić "to coś" z podgrzewacza elektrycznego? dam 10 pkt (7)


Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.057 seconds

elektroda.pl temat RSS