Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



Polak jak trzeba to i drzwi do stodoły "shakuje" ;


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> Kosz -> Kosz Archiwum ->Polak jak trzeba to i drzwi do stodoły "shakuje" ; Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu 
AutorSchowaj lewą kolumnę Wiadomość
Tommy82
Poziom 24
Poziom 24


Dołączył: 22 Lut 2005
Posty: 5226
Miasto: Centrum Dowodzenia Światem

Tommy82
Poziom 24
Post#1 Post autora tematu 02 Lis 2009 19:20   

Polak jak trzeba to i drzwi do stodoły "shakuje" ;


Dostałem to od znajomego przez komunikator aż grzech by było się nie podzielić

problem:Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany

rozwiązanie:Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Ad


Ad


Ad
Post# 02 Lis 2009 19:20   



Powrót do góry
wąsaty
Poziom 13
Poziom 13


Dołączył: 13 Paź 2008
Posty: 142
Miasto: Warszawa

wąsaty
Poziom 13
Post#2 02 Lis 2009 19:43   

Re: Polak jak trzeba to i drzwi do stodoły "shakuje&


Ciekawe jaki daje to efekt? Very HappyVery HappyVery Happy

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Ad


Ad


Ad
Post# 02 Lis 2009 19:43   



Powrót do góry
Zumo
Poziom 18
Poziom 18


Dołączył: 21 Sty 2006
Posty: 562

Zumo
Poziom 18
Post#3 02 Lis 2009 20:08   

Re: Polak jak trzeba to i drzwi do stodoły "shakuje&


wąsaty napisał:
Ciekawe jaki daje to efekt? Very HappyVery HappyVery Happy

Liczba usuniętych tabel? Very Happy

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Ad


Ad


Ad
Post# 02 Lis 2009 20:08   



Powrót do góry
And!
Admin grupy Projektowanie
Admin grupy Projektowanie


Dołączył: 22 Sie 2002
Posty: 5274
Miasto: Świętokrzyskie

And!
Admin grupy Projektowanie
Post#4 03 Lis 2009 19:58   

Re: Polak jak trzeba to i drzwi do stodoły "shakuje&


Hahaha nie wytrzymam,
to jest nowy rodzaj ataku,
OCR injection Very Happy

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Ad


Ad


Ad
Post# 03 Lis 2009 19:58   



Powrót do góry
x mysia x
Poziom 14
Poziom 14


Dołączył: 30 Lip 2009
Posty: 172
Miasto: BIELAWA

x mysia x
Poziom 14
Post#5 03 Lis 2009 20:41   

Re: Polak jak trzeba to i drzwi do stodoły "shakuje&quo


A mi to się podoba Very Happy

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu     Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> Kosz -> Kosz Archiwum -> Polak jak trzeba to i drzwi do stodoły "shakuje" ;
Strona 1 z 1
Podobne tematy
"Płacę z Allegro", jak długo trzeba czekać na pien (7)
"trzeba zlikwidować 22 tys. MW istniejących mocy" - czy to po polsku? (8)
Gdzie zdobyć taką "gumę" " uszczelkę" - jak to w ogóle się n (4)
Adres strony: Czasem trzeba "www", czasem nie (4)
"efekt Angusa" (zniesienie efektu Lenza + "free" energy) (28)
Migracja z "Orange Free" na "Play Lubie to" (15)
"Uprzejmie donoszę" - szczególnie "sępom" (15)
"Bynajmniej" czy "przynajmniej"?OBA! (10)
Czujnik "lekkich" drgań - jak zrobić albo gdzie ku (8)
Jak naprawić "to coś" z podgrzewacza elektrycznego? dam 10 pkt (7)



Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Kontakt

Page generation time: 0.039 seconds

elektroda.pl temat RSS