Regulamin | Punkty | Dodaj... | Ostatnie | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj

przewinięcie trafa w starym lampowym Echolette

Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda -> Kosz -> Kosz Archiwum -> przewinięcie trafa w starym lampowym Echolette
Angielska wersja
Autor Wiadomość
Poppin
Poziom 20
Poziom 20

Miasto: Gliwice

Post 14 Lis 2009 08:38   

przewinięcie trafa w starym lampowym Echolette

witam
jak w temacie. poszukuję kogoś kto przewinie mi trafo w starym lampowym wzmacniczu gitarowym echolette. Trafo mam wymontowane i.... lezy bo nie mam czasu poszukac w okolicy Gliwic kogoś kto podejmie sie zrobienia takiego ustrojstwa (znacz byłem w 2 miejscach u ludzi którzy sie tym zajmują ale po obejrzeniu stwierdzali ze nie sa w stanie tego nawinąc)
Reasumując. PROFESJONALNY, ZAWODOWY punkt gdzie nie pracuje kowal a ktos kto ma odpowiedni osprzet i wiedze do nawiniecia trafa do lampiaka
Powrót do góry

Google
AdSense
Google Adsense

Post 14 Lis 2009 08:38   

Powrót do góry

painlust
Poziom 22
Poziom 22

Miasto: Łowicz

Post 14 Lis 2009 10:44   

Re: przewinięcie trafa w starym lampowym Echolette

Poszukaj na forum triody kolegi Kaka. Nawija całkiem nieźle to i przewinąć potrafi. Z tym, ze on chyba z Wielkopolski jest, ale od czego jest poczta...
Powrót do góry

serwis
Poziom 23
Poziom 23

Post 14 Lis 2009 10:59   

Re: przewinięcie trafa w starym lampowym Echolette

Nie ma problemu z przewinięciem- ale niestety Trójmiasto. Jak nie znajdziesz coś bliżej, to proszę o kontakt w sprawie szczegółów przez PW.
Powrót do góry

Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda -> Kosz -> Kosz Archiwum -> przewinięcie trafa w starym lampowym Echolette
Strona 1 z 1

[ Page generation time: 0.076 seconds ]

Regulamin || Administrator || Moderatorzy || Nasze bannery || Kontakt
elektroda.pl temat RSS