Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



mercedes, Stacyjka problem


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> Samochody Serwis -> Samochody Elektryka i elektronika ->mercedes, Stacyjka problem Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu 
AutorSchowaj lewą kolumnę Wiadomość
1178531
Usunięty





1178531
Usunięty
Post#1 16 Lis 2009 12:38   

mercedes, Stacyjka problem


Wie ktoś gdzie można zakupi taką stacyjkę ?? oprócz allegro
mercedes, Stacyjka problem
jest to numer: 2105450208

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
Solo
Poziom 17
Poziom 17


Dołączył: 03 Lis 2005
Posty: 418
Miasto: Szczecin

Solo
Poziom 17
Post#2 16 Lis 2009 13:14   

Re: mercedes, Stacyjka problem


Pozostaję Ci tylko serwis mercedesa, szroty i internet. Ciężko to zakodować kablem z Alledrogo, dlatego w "zwykłych" sklepach z częściami raczej tego nie znajdziesz.

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
szymek_byd13
Poziom 4
Poziom 4


Dołączył: 26 Sty 2009
Posty: 9
Miasto: -

szymek_byd13
Poziom 4
Post#3 16 Lis 2009 22:15   

Re: mercedes, Stacyjka problem


Katastrofa do zgrania 4 procki dwa od immo dwa od rygla ,albo motorola albo nec ,trzeba mieć troszkę wprawy . Kupno i wymiana razem z kluczami nic nie da.Z tego co mi wiadomo to tylko i wyłącznie komplet razem z modułem .

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu     Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> Samochody Serwis -> Samochody Elektryka i elektronika -> mercedes, Stacyjka problem
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Mercedes w210 Problem ze stacyjka (8)
Problem ze stacyjka Mercedes 124 (4)
Problem ze stacyjka mercedes viano 639 (3)
Problem z odpalaniem ( stacyjka ) Mercedes ML 270 cdi (2)
STACYJKA MERCEDES 190 (15)
Mercedes W124 zablokowana stacyjka (4)
Mercedes ML 320 Stacyjka zapłonu (4)
Stacyjka, Mercedes, połączenie kabelków (2)
MERCEDES S320CDI W220 stacyjka (9)
w220 mercedes 4-matic stacyjka (16)



Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Kontakt

Page generation time: 0.027 seconds

elektroda.pl temat RSS