FAQ | Points | Add... | Recent posts | Search | Register | Log in

Popyt na FarmVille?!

Post new topic  Reply to topic      Main Page -> Forum Index -> For fun Hydepark -> Popyt na FarmVille?!
Author
Poziom 22
Poziom 22

Post#1 Post from the author of the topic 20 Nov 2009 19:57   

Popyt na FarmVille?!

Gra dostępna na Facebook jest coraz bardziej popularna. Oto przypadki:

- W gazecie było zdjęcie farmy, którą za pomocą rodzica zrobiła... 4-latka :O!
- Małżeństwo w wieku 35 i 36. Facet wstaje w nocy by zebrać plony.
- Dzieciaki są tak uzależnione, że po kryjomu na lekcjach informatyki pykają w FarmVille.
- Jedna nauczycielka z Krakowa zajmuje się przez 1 godzinę dziennie swą farmą.
- Niestety, ale i ja też zacząłem grać! Mam 2 poziom

Co o tym myślicie? Uzależnienie, moda czy brak pomysłu na to, co można robić w dowolnym czasie?
Back to top

Google

Google Adsense

Post# Post from the author of the topic 20 Nov 2009 19:57   

Back to top

Electrical
Poziom 21
Poziom 21

Post#2 20 Nov 2009 21:48   

Re: Popyt na FarmVille?!

Stroggowy_Zabijaka wrote:

Co o tym myślicie? Uzależnienie, moda czy brak pomysłu na to, co można robić w wolnym czasie?

Nie warto zaczynać grać w gry internetowe, może nie tyle uzależniają- ale jak nie masz co robić to sobie usiądziesz i czas leci jak poje***y. Chcesz pograć 20 minut- i tak mijają 2 godziny. Wiem coś o tym, jeszcze jakiś czas temu grałem w pewną popularną grę- potrafiłem iść rano do szkoły na 7.30 po szkole na 15 do pracy, wrócić o 1.30 w nocy do domu i grać do 5.00 (oczywiście z przerwami) a w sobotę znowu do pracy... masakra. Póżniej zawsze sobie obiecywałem że nie będę grał o tej godzinie- ale później miałem ochotę na te 20 minut ;p
Back to top

Google

Google Adsense

Post# 20 Nov 2009 21:48   

Back to top

Taenia_Saginata
Poziom 22
Poziom 22

Post#3 20 Nov 2009 23:58   

Farmville to jest całkiem miła gra. Szkoda tylko, że na np. paliwo do traktorów trzeba prawdziwe pieniądze. Ja sobie tak dobieram uprawy, że nie ma potrzeby wstawać w nocy. Zbieram, orzę i sadzę rano albo w czasie zajęć. Farmville to jest taka przystępna dla normalnych niekomputerowych ludzi namiastka porządnych gier multiplayer.

No i fajnie, że facebook zdobywa popularność a nasza-klasa przymiera. Polacy się strasznie izolują od reszty świata w internecie. Mało kto używa MSN, livejournala, myspace czy ebaya.
Back to top

Google

Google Adsense

Post# 20 Nov 2009 23:58   

Back to top

Diagran6
Poziom 20
Poziom 20

Post#4 21 Nov 2009 00:17   

Quote:
No i fajnie, że facebook zdobywa popularność a nasza-klasa przymiera. Polacy się strasznie izolują od reszty świata w internecie. Mało kto używa MSN, livejournala, myspace czy ebaya.

Powody takiej sytuacji mogą być różne. Albo dane statystyczne mówiące o ilości domostw mających dostęp do internetu są grubo zawyżone, albo Polacy potrafią docenić swoją prywatność. Do listy dorzuć jeszcze "bliscy.pl", żeby władza wiedziała że pan "Jan Nowak" należy do rodziny właśnie "tych Nowaków".:D
Back to top

Post new topic  Reply to topic      Main Page -> Forum Index -> For fun Hydepark -> Popyt na FarmVille?!
Page 1 of 1
Similar topics
Na jakie zawody jest popyt (4)
Zadanie Do szkoły - rodzaje dobra? potrzeba, popyt. (11)

Page generation time: 0.105 seconds

FAQ || Administrator || Moderators || Widgets and banners || Contact
elektroda.pl topic RSS feed