Regulamin | Punkty | Dodaj... | Ostatnie | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj

Jaki sprzęt diagnostyczny wybrać ? Co jest lepsze ?

Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda -> Kosz -> Kosz Archiwum -> Jaki sprzęt diagnostyczny wybrać ? Co jest lepsze ?
Angielska wersja
Autor Wiadomość
berni_tcz
Poziom 3
Poziom 3

Post 21 Lis 2009 00:37   

Jaki sprzęt diagnostyczny wybrać ? Co jest lepsze ?

Witam
Interesuje mnie zakup bardzo dobrego urządzeni do diagnostyki VW AUDI SEAT SKODA nie interesują mnie żadne sprzęty za 100zł albo za 1000zł które tylko wyłączą kontrolkę. Czy można kupić serwisowe urządzenie diagnostyczne nowe ? Przecież ktoś produkuję dla Volkswagena. Co to jest za urządzenie VAS 5051B można to kupić nowe czy można to jakoś aktualizować jak to wygląda. A może wy coś zaproponujecie jakiś bardzo dobry sprzęt diagnostyczne co sądzicie o Gutman Mega Max 55
Powrót do góry

trans-serwis
Poziom 21
Poziom 21

Miasto: Częstochowa

Post 21 Lis 2009 00:55   

Re: Jaki sprzęt diagnostyczny wybrać ? Co jest lepsze ?

WOW WOW WOW WOW i już.

Dodano po 47 [sekundy]:

p.s. to w temacie VAS
Powrót do góry

Google
AdSense
Google Adsense

Post 21 Lis 2009 00:55   

Powrót do góry

owik
Poziom 22
Poziom 22

Miasto: Olsztyn

Post 21 Lis 2009 01:15   

Re: Jaki sprzęt diagnostyczny wybrać ? Co jest lepsze ?

Nie chcę być złośliwy, ale po wypowiedzi kolegi autora, wnioskuję że wiedza na temat diagnostyki samochodowej jest na poziomie zerowym. Proponuję zacząć od zlutowania sobie fejsa do gazu. Mało elementów, na początek w sam raz. Lutownicą się nauczy posługiwać, będzie wiedział jak wygląda rezystor i kondensator. Jak wyrwie jakiś lepszy schemat to prócz max'a może się i trafi dioda jakaś.:D Tak się składa, że akurat tą grupę to już za 1000 PLN można robić prawie profesjonalnie i co ważne, legalnie...
P.S. A przyklejonego tematu na samej górze to nie łaska przeczytać?
Powrót do góry

Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda -> Kosz -> Kosz Archiwum -> Jaki sprzęt diagnostyczny wybrać ? Co jest lepsze ?
Strona 1 z 1

[ Page generation time: 0.077 seconds ]

Regulamin || Administrator || Moderatorzy || Nasze bannery || Kontakt
elektroda.pl temat RSS