Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



Philips SE145 - nagranie komunikatu automatycznej sekretarki


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Telefony Stacjonarne Serwis ->Philips SE145 - nagranie komunikatu automatycznej sekretarki Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu 
AutorSchowaj lewą kolumnę Wiadomość
duchu17
Poziom 5
Poziom 5
Miasto: toruń
Dołączył: 14 Cze 2007
Posty: 12
duchu17
Poziom 5
Post#1 28 Lis 2009 10:08  Autor tematu   

Philips SE145 - nagranie komunikatu automatycznej sekretarki


Witam

Posiadam telefon Philips SE145 - mam problem z nagraniem komunikatu powitalnego automatycznej sekretarki. - wiem, że trzeba nacisnąć o ile się nie mylę dziewięciokrotnie przycisk znajdujący się na słuchawce w lewym dolnym "rogu" nie wiem co dalej...proszę o pomoc w w/w kwestii. Instrukcja dostępna na stronie Philipsa jest od nowszego modelu.

Pozdrawiam

Duchu

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
zybex
Pomocny dla użytkowników
Pomocny dla użytkowników
Miasto: Pomorze
Dołączył: 24 Lut 2002
Posty: 8771
Pomógł: 928
Ocena postów: 202
zybex
Pomocny dla użytkowników
Post#2 06 Gru 2009 10:28    

Re: Philips SE145 z autotyczną sekretarką


Po pierwsze w tytule jest rażący błąd. Nie powinno być "autotyczną", tylko automatyczną. Po drugie co to znaczy nacisnąć 9 razy przycisk? Dziwny to sposób obsługi aparatu. Trzeba wejść w menu i po prostu wszystko robić z podpowiedziami, a nie jakaś wyliczanka.
Ps. Nie mam instrukcji, aby konkretnie powiedzieć jak masz to zrobić, ale będę szukał w internecie.

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
duchu17
Poziom 5
Poziom 5
Miasto: toruń
Dołączył: 14 Cze 2007
Posty: 12
duchu17
Poziom 5
Post#3 06 Gru 2009 12:23  Autor tematu   

Re: Philips SE145 z autotyczną sekretarką


Sorry nie zauważyłem błędu. Natomiast sprawa "wejścia w menu" to rzeczywiście dziewiąty poziom czyli obsługa OGM .. już dobrnąłem do meritum sprawy, a instrukcję umieszczę na uploadzie.

Bardzo dziękuję za zainteresowanie.

Pozdrawiam serdecznie

Duchu

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
zybex
Pomocny dla użytkowników
Pomocny dla użytkowników
Miasto: Pomorze
Dołączył: 24 Lut 2002
Posty: 8771
Pomógł: 928
Ocena postów: 202
zybex
Pomocny dla użytkowników
Post#4 06 Gru 2009 12:51    

Re: Philips SE145 z autotyczną sekretarką


No to bardzo dobrze. Instrukcja może też komuś się przydać.

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
romuskat
Poziom 4
Poziom 4
Miasto: Mielec
Dołączył: 08 Cze 2006
Posty: 8
romuskat
Poziom 4
Post#5 16 Gru 2009 10:00    

Re: Philips SE145 z automatyczną sekretarką


Och, ja bardzo poproszę o instrukcję do SE145
z góry dzięki...

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
duchu17
Poziom 5
Poziom 5
Miasto: toruń
Dołączył: 14 Cze 2007
Posty: 12
duchu17
Poziom 5
Post#6 18 Gru 2009 13:24  Autor tematu   

Re: Philips SE145 z automatyczną sekretarką


INSTRUKCJA ENG DOSTĘPNA TU http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic1515025.html

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
zybex
Pomocny dla użytkowników
Pomocny dla użytkowników
Miasto: Pomorze
Dołączył: 24 Lut 2002
Posty: 8771
Pomógł: 928
Ocena postów: 202
zybex
Pomocny dla użytkowników
Post#7 18 Gru 2009 13:42    

Re: Philips SE145 z automatyczną sekretarką


Jak chcecie po angielsku (jak wyżej) to jest tu i to za darmo (bez punktów).
http://www.p4c.philips.com/files/s/se1451b_05/se1451b_05_dfu_eng.pdf

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
alusiiaaa
Poziom 1
Poziom 1
Miasto: Gdańsk
Dołączył: 22 Gru 2009
Posty: 1
alusiiaaa
Poziom 1
Post#8 22 Gru 2009 20:37    

Re: Philips SE145 z automatyczną sekretarką


Ja mam problem z wejściem do tego menu i posługiwaniem się nim. Proszę o pomoc jak ustawić takie ustawienia jak melodia dzwonku itp.

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
zybex
Pomocny dla użytkowników
Pomocny dla użytkowników
Miasto: Pomorze
Dołączył: 24 Lut 2002
Posty: 8771
Pomógł: 928
Ocena postów: 202
zybex
Pomocny dla użytkowników
Post#9 23 Gru 2009 08:08    

Re: Philips SE145 z automatyczną sekretarką


Oczywiście wszystko robisz bez sygnału, tzn. jak słuchawka czuwa.
Wejście w menu to przycisk na dole po lewej stronie (romb ze strzałką). Zmiana zostaje zatwierdzona po ponownym naciśnięciu przycisku programowania (na zakończenie).
Przykład ustawień dzwonka:


Philips SE145 - nagranie komunikatu automatycznej sekretarki

W tym aparacie siła głosu ma pięć poziomów od 0 do 5 (0- cisza), a melodia cyframi od 0 do 9 (czyli 10 melodii do wyboru).
Według mnie (nie miałem tego modelu w ręku) to siłę głosu wybierasz strzałkami, a melodię poprzez wciśnięcie cyfry. Tu możesz się trochę pobawić. Aby zapamiętać zmiany wciśnij program.

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu     Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Telefony Stacjonarne Serwis -> Philips SE145 - nagranie komunikatu automatycznej sekretarki
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Panasonic KX-T30810B - wyłączenie automatycznej sekretarki ! (8)
Nagranie komunikatu na DISA w CA 15 i Mikrotel 80 (2)
nagranie komunikatu na DISA w PANASONIC DBS (7)
Philips SE145 Duo - nie dzwoni (2)
philips mahic 5 jak zgrac wiadomości z sekretarki (3)
PHILIPS DVDR 3575H - Zaprogromowane Nagranie (2)
Philips N4520 - Jak odtworzyć nagranie 2-ścieżkowe na magnetofonie 4-ścieżkowym? (1)
KX-TG1033S - brak sekretarki (6)
Alpha 1800CTA wyłączenie sekretarki. (3)
Panasonic KX-F2060 - dziwne zachowanie sekretarki (15)



Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Kontakt

Page generation time: 0.04 seconds

elektroda.pl temat RSS