| Author |
jotko Poziom 16

|
15 Jun 2011 15:45 Re: Sugestie i propozycje oraz poziom zadawanych pytań |
|
|
|
| Quote: |
| Co sądzicie o pomyśle automatu wstawiającego do każdego założonego wątku pierwszą odpowiedź zawierającą ostrzeżenia/zalecenia oraz skrótowe omówienie zasad? |
Załóż nowy post na Forum elektroda -> Elektroda.pl a dowiesz się co sądzą inni.
|
|
| Back to top |
|
 |
Google

|
#
15 Jun 2011 15:45 |
|
|
|
|
|
| Back to top |
|
 |
xxyzx Poziom 9

|
27 Jun 2011 19:24 Re: Sugestie i propozycje oraz poziom zadawanych pytań |
|
|
|
| Osobiście drażni mnie kwestia de facto urządzania głosowania nad sposobem wykonania danej naprawy czy instalacji |
Sama myśl GŁOSOWANIA nad problemami technicznymi po prostu mnie przeraża. Jak ludzie podobno wykształceni mogą brać pod uwagę taki sposób rozwiązywania problemów ??. Może sobie zagłosujemy nad prawem Ohma ??. Toż to jakiś absurd, nie przenośmy patologii polityczno-humanistycznych do naszej dziedziny życia, bo kres nasz jest bliski.
2. Napięcie w naszych instalacjach elektrycznych jest nieco szkodliwe dla zdrowia i życia.
3. Od tego są elektrycy (a ogólnie specjaliści) aby się podłączać do tych napięć. |
Proponuję pozamykać wszystkie fora, samochodowe też, jazda samochodem też jest szkodliwa dla zdrowia, rocznie na drogach ginie 4500 osób. Naprawę bez przesady.
Forum służy do swobodnej wymiany poglądów, w granicach określonych prawem, i mam nadzieje że tak pozostanie. Kto pyta nie błądzi.
|
|
| Back to top |
|
 |
retrofood Poziom 25

|
27 Jun 2011 19:33 Re: Sugestie i propozycje oraz poziom zadawanych pytań |
|
|
|
| xxyzx wrote: |
| Sama myśl ... |
Tak szczerze powiem, że nie załapałem nic z Twojej propozycji. Ironiu nie poniał? Zechciej jeszcze raz przeczytać temat i napisz coś w związku z tym.
|
|
| Back to top |
|
 |
xxyzx Poziom 9

|
30 Jun 2011 22:54 Re: Sugestie i propozycje oraz poziom zadawanych pytań |
|
|
|
Wyraźnie odniosłem się do zdania o tym, że drażni kogoś głosowanie nad rozwiązaniem problemu. Uważam to za kompletny nonsens.
Jeszcze tak nawiasem poziomu pytań, myślę że nic nie da się z tym zrobić, jeżeli forum chce istnieć, no chyba że zaprzestanie się odpisywania na dziwne pytania. Jeżeli pytanie nie jest wulgarne itp, to kto ma chęci czas itp odpowiada.
|
|
| Back to top |
|
 |
remik_l Poziom 20

|
16 Apr 2012 21:49 Re: Sugestie i propozycje oraz poziom zadawanych pytań |
|
|
|
Koledzy, co sądzicie aby stworzyć temat ze schematami w instalacjach elektrycznych dla mniej doświadczonych kolegów?
Chodzi mi o to, że tematy, problemy się powtarzają i wystarczyłoby kogoś odesłać do schematu a nie rysować go jeszcze raz.
|
|
| Back to top |
|
 |
Akrzy74 Poziom 24

|
16 Apr 2012 22:32 Re: Sugestie i propozycje oraz poziom zadawanych pytań |
|
|
|
Oczywiście, chętnie takie coś zobaczę :)
|
|
| Back to top |
|
 |
sinusoid Poziom 3

|
19 Apr 2012 12:12 Re: Sugestie i propozycje oraz poziom zadawanych pytań |
|
|
|
Witam Panowie. Jestem pierwszy raz na tego typu forum, a więc będę wdzięczny za wyrozumiałość. Musze przyznać, że forum elektrody to prawdziwa kopalnia wiedzy. Jestem pod wrażeniem.
|
|
| Back to top |
|
 |
Joker. Poziom 20

|
|
| Back to top |
|
 |