Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



METRON PCM.01 programator - podłączenie?


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Automatyka Przemysłowa ->METRON PCM.01 programator - podłączenie? Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu 
Autor
Schowaj lewą kolumnę
Pokaż lewą kolumnę Wiadomość
Nefarius
Poziom 7
Miasto: LBN
Dołączył: 31 Paź 2008
Posty: 13
Ocena postów: 1
Nefarius
Poziom 7
Post#1 22 Gru 2009 11:47  Autor tematu   

METRON PCM.01 programator - podłączenie?


witam, szukałem podłączenia takiego programatora, i znalazłem na forum podobny temat oraz instrukcjie obsługi i podłączenia. był tam taki schemat podłączenia:
METRON PCM.01 programator - podłączenie?
nie bardzo rozumiem takie podłączenie ponieważ nie znam się na aspektach technicznych, potrafię zrobić wszystko jeśli mam dobrze rozpisane, tak więc czy ten schemat podłączenia jest prawidłowy??
METRON PCM.01 programator - podłączenie?

link do instrukcji


dziękuje za pomoc

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
arek.m
Poziom 21
Miasto: Pruszków
Dołączył: 25 Paź 2004
Posty: 322
Pomógł: 62
Ocena postów: 12
arek.m
Poziom 21
Post#2 22 Gru 2009 12:53    

Re: METRON PCM.01 programator - podłączenie?


Witam
Schemat jak najbardziej jest prawidłowy.

Pomocny post? + 0
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu     Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Automatyka Przemysłowa -> METRON PCM.01 programator - podłączenie?
Strona 1 z 1
Podobne tematy
METRON PCM.01 programator - spalony element (2)
METRON PCM.031 programator - jak podłączyć? (11)
Jak podłączyć licznik 3 fazowy C52c i programator Metron PCm.01 (3)
Metron PCm.03 1k - programowanie (1)
Resetowanie programatora Metron Pcm 01 (10)
METRON PCM.01 i licznik C52C (3)
Poszukuję informacji jak połączyć prog Pcm 03 1 K 220 Metron (1)
Programator czasowy METRON (3)
Co źle podpinam? - programator metron do oświetlenia zewnętrznego (9)
Jak zaprogramować programator PCm.01 1k na taryfę G12w (4)


Przełącz wygląd na komórki Przełącz wygląd na komputery desktop

Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Redaktorzy || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.119 seconds

elektroda.pl temat RSS