Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj  | Rejestracja  | Zaloguj

Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

METRON PCM.01 programator - podłączenie?


Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Automatyka- Automatyka Ogólna -> METRON PCM.01 programator - podłączenie?
Autor
Wiadomość
Nefarius
Poziom 5
Poziom 5


Dołączył: 31 Paź 2008
Posty: 13
Miasto: LBN

Post#1 Post autora tematu 22 Gru 2009 12:47   

METRON PCM.01 programator - podłączenie?


witam, szukałem podłączenia takiego programatora, i znalazłem na forum podobny temat oraz instrukcjie obsługi i podłączenia. był tam taki schemat podłączenia:
METRON PCM.01 programator - podłączenie?
nie bardzo rozumiem takie podłączenie ponieważ nie znam się na aspektach technicznych, potrafię zrobić wszystko jeśli mam dobrze rozpisane, tak więc czy ten schemat podłączenia jest prawidłowy??
METRON PCM.01 programator - podłączenie?

link do instrukcji


dziękuje za pomoc
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 22 Gru 2009 12:47   





Powrót do góry
   
arek.m
Poziom 16
Poziom 16


Dołączył: 25 Paź 2004
Posty: 319
Miasto: Milanówek

Post#2 22 Gru 2009 13:53   

Re: METRON PCM.01 programator - podłączenie?


Witam
Schemat jak najbardziej jest prawidłowy.
Powrót do góry
   
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Automatyka- Automatyka Ogólna -> METRON PCM.01 programator - podłączenie?
Strona 1 z 1
Podobne tematy
METRON PCM.01 programator - spalony element (2)
METRON PCM.031 programator - jak podłączyć? (11)
Jak podłączyć licznik 3 fazowy C52c i programator Metron PCm.01 (3)
Metron PCm.03 1k - programowanie (1)
Resetowanie programatora Metron Pcm 01 (10)
METRON PCM.01 i licznik C52C (3)
Poszukuję informacji jak połączyć prog Pcm 03 1 K 220 Metron (1)
Co źle podpinam? - programator metron do oświetlenia zewnętrznego (9)
Niedziałający Metron pcm01-wyświetlacz nieczytelny. (8)
Reset ustawień Sterownika czasowego Metron Pcm01 (1)


Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.037 seconds

elektroda.pl temat RSS