Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



Sony Bravia wyszukiwanie programów ze zwykłej anteny


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> RTV Użytkowy ->Sony Bravia wyszukiwanie programów ze zwykłej anteny Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu 
Zobacz najtańsze produkty w kategorii Telewizory LED
Autor
Schowaj lewą kolumnę
Pokaż lewą kolumnę Wiadomość
wow
Poziom 27
Miasto: Wrocław
Dołączył: 26 Gru 2005
Posty: 1387
Pomógł: 56
Ocena postów: 13
wow
Poziom 27
Post#1 29 Gru 2009 19:29  Autor tematu   

Sony Bravia wyszukiwanie programów ze zwykłej anteny


No właśnie....

Może banalne pytanie, ale nie mogę sobie poradzić.
Babcia kupiła sobie TV Sony Bravia (nie pamiętam modelu, ale jakiś taki 32 cale).

Zamontowałem jej Cyfrę +, ale narzekała, że nie ma polsatu.
Więc podłączyłem jej zwykłą starą antenę na której wcześniej miała tam jakieś 5 programów.

Wybieram źródło TV ANALOG i nie wiem jak mam wyszukać programy??
Jadąc po kolei na jakimś tam programie znalazłem śnieżącą jedynkę.

Szukałem w opcjach jakieś wyszukiwanie czy coś, ale nie mogę tego znaleźć :(

Pilot wygląda dokładnie tak jak ten (tylko babcia ma czarny):

Sony Bravia wyszukiwanie programów ze zwykłej anteny


Proszę o pomoc :)

Pomocny post? + +1
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
Andrzej Maciejewski
Poziom 20
Miasto: Szczecin
Dołączył: 05 Mar 2003
Posty: 457
Pomógł: 28
Ocena postów: 12
Andrzej Maciejewski
Poziom 20
Post#2 29 Gru 2009 21:33Pomocny postPozytywne oceny    

Re: Sony Bravia wyszukiwanie programów ze zwykłej anteny


1. HOME
2. strzałka w lewo do końca na "ustawienia"
3. Strzałka w dół na "ustawienia analogowe "
4. ENTER ( środek pomiędzy strzałkami)
5. Do smaku: autoprogramowanie , porogramowanie ręczne.

Pomocny post? + +7
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
wow
Poziom 27
Miasto: Wrocław
Dołączył: 26 Gru 2005
Posty: 1387
Pomógł: 56
Ocena postów: 13
wow
Poziom 27
Post#3 29 Gru 2009 21:35  Autor tematu   

Re: Sony Bravia wyszukiwanie programów ze zwykłej anteny


Andrzeju wielkie dzięki mam nadzieję, że uda się.
Jutro przetestuję.

A później bez problemu sobie mogę pozamieniać np. żeby Polsat był na przycisku nr 1?

Pomocny post? + +1
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
Ryszard49
Poziom 31
Miasto: Bydgoszcz
Dołączył: 10 Cze 2004
Posty: 1474
Pomógł: 121
Ryszard49
Poziom 31
Post#4 29 Gru 2009 22:34Pomocny post    

Re: Sony Bravia wyszukiwanie programów ze zwykłej anteny


Można :
Ustawienia analogowe>sortowanie programów.

Pomocny post? + +1
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
wow
Poziom 27
Miasto: Wrocław
Dołączył: 26 Gru 2005
Posty: 1387
Pomógł: 56
Ocena postów: 13
wow
Poziom 27
Post#5 30 Gru 2009 10:16  Autor tematu   

Re: Sony Bravia wyszukiwanie programów ze zwykłej anteny


Panowie dziekuję bardzo.
Wszystko śmiga!

Taki prosty zabieg! A wcześniej szukałem tam w opcjach i nie widziałem (wciskałem OPTIONS)

Jak będziecie we Wrocławiu zapraszam na piwko :)

Pomocny post? + 0
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu     Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> RTV Użytkowy -> Sony Bravia wyszukiwanie programów ze zwykłej anteny
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Bravia KDL 40NX520 i dekoder Cyfry+ - wyszukiwanie programów (2)
Sony Bravia KDLEX500 sposób wyświetlania programów. (2)
Sony Bravia KDL-40W5500 podgląd kilku programów (4)
SONY BRAVIA KDL-26L4000 Nie zapisuje programów (1)
TV Sony Bravia EX720 z telewizją N - nie znajduje programów (2)
Jak wgrać swoją liste programów cyfra plus do Sony Bravia ? (3)
- Sony Bravia KDL-32v4000 z modułem CI , nie znaleziono wszystkich programów. (3)
SONY BRAVIA KDL 32S 5600 - zacinanie, klatkowanie programów DVBT (17)
Brak obrazu w części nadawanych programów cyfrowych TV Sony Bravia KDL32U2520 (19)
Sony Bravia KDL-32U2530 - Nie działający pilot Sony Bravia. (1)


Przełącz wygląd na komórki Przełącz wygląd na komputery desktop

Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Redaktorzy || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.087 seconds

elektroda.pl temat RSS