Forum Index

Rules  | Points  | Add...  | Recent posts  | Search  | Register  | Log in

This site uses cookies. Learn more about cookies and changing the settings in your browser.

Sony Bravia wyszukiwanie programów ze zwykłej anteny


Post new topic  Reply to topic      Main Page -> Forum Index -> RTV Usable -> Sony Bravia wyszukiwanie programów ze zwykłej anteny
Author
Message
wow
Poziom 21
Poziom 21


Joined: 26 Dec 2005
Posts: 1354
Location: Wrocław

Post#1 Post from the author of the topic 29 Dec 2009 19:29   

Sony Bravia wyszukiwanie programów ze zwykłej anteny


No właśnie....

Może banalne pytanie, ale nie mogę sobie poradzić.
Babcia kupiła sobie TV Sony Bravia (nie pamiętam modelu, ale jakiś taki 32 cale).

Zamontowałem jej Cyfrę +, ale narzekała, że nie ma polsatu.
Więc podłączyłem jej zwykłą starą antenę na której wcześniej miała tam jakieś 5 programów.

Wybieram źródło TV ANALOG i nie wiem jak mam wyszukać programy??
Jadąc po kolei na jakimś tam programie znalazłem śnieżącą jedynkę.

Szukałem w opcjach jakieś wyszukiwanie czy coś, ale nie mogę tego znaleźć Sad

Pilot wygląda dokładnie tak jak ten (tylko babcia ma czarny):

Sony Bravia wyszukiwanie programów ze zwykłej anteny


Proszę o pomoc Smile

Helpful message? + -

Back to top
   
Google


Google Adsense


Post# 29 Dec 2009 19:29   





Back to top
   
Andrzej Maciejewski
Poziom 18
Poziom 18


Joined: 05 Mar 2003
Posts: 457
Location: Szczecin

Post#2 29 Dec 2009 21:33helpful post - solution   

Re: Sony Bravia wyszukiwanie programów ze zwykłej anteny


1. HOME
2. strzałka w lewo do końca na "ustawienia"
3. Strzałka w dół na "ustawienia analogowe "
4. ENTER ( środek pomiędzy strzałkami)
5. Do smaku: autoprogramowanie , porogramowanie ręczne.

Helpful message? + -

Back to top
   
Google


Google Adsense


Post# 29 Dec 2009 21:33helpful post - solution   





Back to top
   
wow
Poziom 21
Poziom 21


Joined: 26 Dec 2005
Posts: 1354
Location: Wrocław

Post#3 Post from the author of the topic 29 Dec 2009 21:35   

Re: Sony Bravia wyszukiwanie programów ze zwykłej anteny


Andrzeju wielkie dzięki mam nadzieję, że uda się.
Jutro przetestuję.

A później bez problemu sobie mogę pozamieniać np. żeby Polsat był na przycisku nr 1?

Helpful message? + -

Back to top
   
Google


Google Adsense


Post# 29 Dec 2009 21:35   





Back to top
   
Ryszard49
Poziom 21
Poziom 21


Joined: 10 Jun 2004
Posts: 1374
Location: Bydgoszcz

Post#4 29 Dec 2009 22:34helpful post - solution   

Re: Sony Bravia wyszukiwanie programów ze zwykłej anteny


Można :
Ustawienia analogowe>sortowanie programów.

Helpful message? + -

Back to top
   
wow
Poziom 21
Poziom 21


Joined: 26 Dec 2005
Posts: 1354
Location: Wrocław

Post#5 Post from the author of the topic 30 Dec 2009 10:16   

Re: Sony Bravia wyszukiwanie programów ze zwykłej anteny


Panowie dziekuję bardzo.
Wszystko śmiga!

Taki prosty zabieg! A wcześniej szukałem tam w opcjach i nie widziałem (wciskałem OPTIONS)

Jak będziecie we Wrocławiu zapraszam na piwko Smile

Helpful message? + -

Back to top
   
Post new topic  Reply to topic      Main Page -> Forum Index -> RTV Usable -> Sony Bravia wyszukiwanie programów ze zwykłej anteny
Page 1 of 1
Similar topics
Bravia KDL 40NX520 i dekoder Cyfry+ - wyszukiwanie programów (2)
Sony Bravia KDLEX500 sposób wyświetlania programów. (2)
Sony Bravia KDL-40W5500 podgląd kilku programów (4)
SONY BRAVIA KDL-26L4000 Nie zapisuje programów (1)
TV Sony Bravia EX720 z telewizją N - nie znajduje programów (2)
Jak wgrać swoją liste programów cyfra plus do Sony Bravia ? (3)
- Sony Bravia KDL-32v4000 z modułem CI , nie znaleziono wszystkich programów. (3)
SONY BRAVIA KDL 32S 5600 - zacinanie, klatkowanie programów DVBT (17)
Brak obrazu w części nadawanych programów cyfrowych TV Sony Bravia KDL32U2520 (19)
Sony Bravia KDL-32U2530 - Nie działający pilot Sony Bravia. (1)


Administrator || Moderators || Forum Rules || General Rules || Cookies information || Contact

Page generation time: 0.062 seconds

elektroda.pl topic RSS feed