Forum Index

Rules  | Points  | Add...  | Recent posts  | Search  | Register  | Log in

This site uses cookies. Learn more about cookies and changing the settings in your browser.

Polskie menu w nokii N96 z usa


Post new topic  This topic is locked      Main Page -> Forum Index -> GSM -> GSM Beginners -> Polskie menu w nokii N96 z usa
Author
Message
konar50
Poziom 11
Poziom 11


Joined: 14 Dec 2008
Posts: 78

Post#1 Post from the author of the topic 17 Jan 2010 15:25   

Polskie menu w nokii N96


Witam ,
czy w nokii n96 mogę wgrać polskie menu nokia jest z USA
P.S. NOKIA Type: RM-472 Model N96-3

Helpful message? + -

Back to top
   
Google


Google Adsense


Post# 17 Jan 2010 15:25   





Back to top
   
528649
Removed





Post#2 17 Jan 2010 15:29   

Re: Polskie menu w nokii N96 z usa


Nie wiem czy to zadziała w N96, działa w N95.

Trzeba zmienić Product code na taki, jak ma polska wersja tej nokii programem Nemesis Service Suite, a póĽniej zrobić zwykły update softu (Nokia software updater'em ze strony nokii).

Helpful message? + -

Back to top
   
gracjan55
Poziom 23
Poziom 23


Joined: 13 Feb 2007
Posts: 2797
Location: Radom

Post#3 17 Jan 2010 15:36   

Re: Polskie menu w nokii N96 z usa


Tu masz cały poradnik Link

Helpful message? + -

Back to top
   
wi¶niowy18
Poziom 22
Poziom 22


Joined: 24 Apr 2008
Posts: 1887
Location: Malbork / Köln

Post#4 17 Jan 2010 15:42   

Re: Polskie menu w nokii N96 z usa


Jeden m±dry, a drugi jeszcze m±drzejszy. Czy wy nie potraficie czytać że telefon jest z USA ?

Dodano po 1 [minuty]:

N96 dostosowana na nasze zakresy częstotliwo¶ci to RM-247, telefon nie będzie miał zasięgu w polsce, więc po co PL język ?

Helpful message? + -

Back to top
   
Google


Google Adsense


Post# 17 Jan 2010 15:42   





Back to top
   
konar50
Poziom 11
Poziom 11


Joined: 14 Dec 2008
Posts: 78

Post#5 Post from the author of the topic 17 Jan 2010 16:29   

Re: Polskie menu w nokii N96 z usa


wi¶niowy18 wrote:
Jeden m±dry, a drugi jeszcze m±drzejszy. Czy wy nie potraficie czytać że telefon jest z USA ?

Dodano po 1 [minuty]:

N96 dostosowana na nasze zakresy częstotliwo¶ci to RM-247, telefon nie będzie miał zasięgu w polsce, więc po co PL język ?

Ty jeste¶ najm±drzejszy telefon z usa a ja mam zasięg w era tak tak

Helpful message? + -

Back to top
   
Google


Google Adsense


Post# 17 Jan 2010 16:29   





Back to top
   
fischer8
Zasłużony dla elektroda
Zasłużony dla elektroda


Joined: 27 Mar 2003
Posts: 5103
Location: Oława--Grodków

Post#6 17 Jan 2010 16:51   

Re: Polskie menu w nokii N96 z usa


Co z tego?, wyjedĽ sobie poza miasto w inny rejon i już nie będzie zasięgu Very Happy, chyba że masz 3 karty od wszystkich operatorów i będziesz je sobie zmieniał Very Happy, telefon ma tylko 1 wspólny zakres pokrywaj±cy się z naszymi tzn.1800 MHz.

Helpful message? + -

Back to top
   
528649
Removed





Post#7 17 Jan 2010 17:49   

Re: Polskie menu w nokii N96 z usa


wi¶niowy18 wrote:
Jeden m±dry, a drugi jeszcze m±drzejszy. Czy wy nie potraficie czytać że telefon jest z USA ?


A co mnie to obchodzi... kolega pytał jak wrzucić polskie menu do tego telefonu, a nie czy mu będzie działać za miastem.

Helpful message? + -

Back to top
   
wi¶niowy18
Poziom 22
Poziom 22


Joined: 24 Apr 2008
Posts: 1887
Location: Malbork / Köln

Post#8 17 Jan 2010 17:51   

Re: Polskie menu w nokii N96 z usa


technics6 wrote:
wi¶niowy18 wrote:
Jeden m±dry, a drugi jeszcze m±drzejszy. Czy wy nie potraficie czytać że telefon jest z USA ?


A co mnie to obchodzi... kolega pytał jak wrzucić polskie menu do tego telefonu, a nie czy mu będzie działać za miastem.


I tutaj też jeste¶ w błędzie bo RM-472 nie ma polskiego języka, oczywi¶cie próba wrzucenia softu od RM-247 zakończy się fiaskiem Wink

Helpful message? + -

Back to top
   
Google


Google Adsense


Post# 17 Jan 2010 17:51   





Back to top
   
528649
Removed





Post#9 17 Jan 2010 17:53   

Re: Polskie menu w nokii N96 z usa


Eeeh... No to temat do zamknięcia.

Zwracam honor wi¶niowy18, faktycznie głupot nawypisywali¶my Smile

Helpful message? + -

Back to top
   
Post new topic  This topic is locked      Main Page -> Forum Index -> GSM -> GSM Beginners -> Polskie menu w nokii N96 z usa
Page 1 of 1
Similar topics
Nokia n96 Polskie menu (12)
Polskie menu w Nokii 6680 (19)
polskie menu w nokii 6303 (8)
Jak wgrac Polskie menu w Nokii 5110 ?? (3)
simlock i polskie menu w nokii 3510i, 6610 (2)
Jak wgrać polskie menu do NOKII 1661? (1)
Menu polskie do Nokii. Jak je wgrać? Co jest potrzebne? (6)
Jak wgrac Polskie menu do Nokii 9210? RAE-3 Prosze o pomoc! (4)
Mercedes W164 NTG2 - jak wgrać polskie menu menu pl (11)
PLl menu v220. Jak wgrać polskie menu? (2)


Administrator || Moderators || Forum Rules || General Rules || Cookies information || Contact

Page generation time: 0.047 seconds

elektroda.pl topic RSS feed