Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



Polskie menu w nokii N96 z usa


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> GSM -> GSM Początkujący ->Polskie menu w nokii N96 z usa Napisz nowy temat  Temat zablokowany. 
AutorSchowaj lewą kolumnę Wiadomość
konar50
Poziom 11
Poziom 11


Dołączył: 14 Gru 2008
Posty: 78

konar50
Poziom 11
Post#1 Post autora tematu 17 Sty 2010 15:25   

Polskie menu w nokii N96


Witam ,
czy w nokii n96 mogę wgrać polskie menu nokia jest z USA
P.S. NOKIA Type: RM-472 Model N96-3

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
528649
Usunięty





528649
Usunięty
Post#2 17 Sty 2010 15:29   

Re: Polskie menu w nokii N96 z usa


Nie wiem czy to zadziała w N96, działa w N95.

Trzeba zmienić Product code na taki, jak ma polska wersja tej nokii programem Nemesis Service Suite, a później zrobić zwykły update softu (Nokia software updater'em ze strony nokii).

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
gracjan55
Poziom 23
Poziom 23


Dołączył: 13 Lut 2007
Posty: 2806
Miasto: Radom

gracjan55
Poziom 23
Post#3 17 Sty 2010 15:36   

Re: Polskie menu w nokii N96 z usa


Tu masz cały poradnik Link

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
wiśniowy18
Poziom 22
Poziom 22


Dołączył: 24 Kwi 2008
Posty: 1882
Miasto: Malbork / Köln

wiśniowy18
Poziom 22
Post#4 17 Sty 2010 15:42   

Re: Polskie menu w nokii N96 z usa


Jeden mądry, a drugi jeszcze mądrzejszy. Czy wy nie potraficie czytać że telefon jest z USA ?

Dodano po 1 [minuty]:

N96 dostosowana na nasze zakresy częstotliwości to RM-247, telefon nie będzie miał zasięgu w polsce, więc po co PL język ?

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
konar50
Poziom 11
Poziom 11


Dołączył: 14 Gru 2008
Posty: 78

konar50
Poziom 11
Post#5 Post autora tematu 17 Sty 2010 16:29   

Re: Polskie menu w nokii N96 z usa


wiśniowy18 napisał:
Jeden mądry, a drugi jeszcze mądrzejszy. Czy wy nie potraficie czytać że telefon jest z USA ?

Dodano po 1 [minuty]:

N96 dostosowana na nasze zakresy częstotliwości to RM-247, telefon nie będzie miał zasięgu w polsce, więc po co PL język ?

Ty jesteś najmądrzejszy telefon z usa a ja mam zasięg w era tak tak

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
fischer8
Zasłużony dla elektroda
Zasłużony dla elektroda


Dołączył: 27 Mar 2003
Posty: 5043
Miasto: Oława--Grodków

fischer8
Zasłużony dla elektroda
Post#6 17 Sty 2010 16:51   

Re: Polskie menu w nokii N96 z usa


Co z tego?, wyjedź sobie poza miasto w inny rejon i już nie będzie zasięgu Very Happy, chyba że masz 3 karty od wszystkich operatorów i będziesz je sobie zmieniał Very Happy, telefon ma tylko 1 wspólny zakres pokrywający się z naszymi tzn.1800 MHz.

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
528649
Usunięty





528649
Usunięty
Post#7 17 Sty 2010 17:49   

Re: Polskie menu w nokii N96 z usa


wiśniowy18 napisał:
Jeden mądry, a drugi jeszcze mądrzejszy. Czy wy nie potraficie czytać że telefon jest z USA ?


A co mnie to obchodzi... kolega pytał jak wrzucić polskie menu do tego telefonu, a nie czy mu będzie działać za miastem.

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
wiśniowy18
Poziom 22
Poziom 22


Dołączył: 24 Kwi 2008
Posty: 1882
Miasto: Malbork / Köln

wiśniowy18
Poziom 22
Post#8 17 Sty 2010 17:51   

Re: Polskie menu w nokii N96 z usa


technics6 napisał:
wiśniowy18 napisał:
Jeden mądry, a drugi jeszcze mądrzejszy. Czy wy nie potraficie czytać że telefon jest z USA ?


A co mnie to obchodzi... kolega pytał jak wrzucić polskie menu do tego telefonu, a nie czy mu będzie działać za miastem.


I tutaj też jesteś w błędzie bo RM-472 nie ma polskiego języka, oczywiście próba wrzucenia softu od RM-247 zakończy się fiaskiem Wink

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
528649
Usunięty





528649
Usunięty
Post#9 17 Sty 2010 17:53   

Re: Polskie menu w nokii N96 z usa


Eeeh... No to temat do zamknięcia.

Zwracam honor wiśniowy18, faktycznie głupot nawypisywaliśmy Smile

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Temat zablokowany.     Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> GSM -> GSM Początkujący -> Polskie menu w nokii N96 z usa
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Nokia n96 Polskie menu (12)
Polskie menu w Nokii 6680 (19)
polskie menu w nokii 6303 (8)
Jak wgrac Polskie menu w Nokii 5110 ?? (3)
simlock i polskie menu w nokii 3510i, 6610 (2)
Jak wgrać polskie menu do NOKII 1661? (1)
Menu polskie do Nokii. Jak je wgrać? Co jest potrzebne? (6)
Jak wgrac Polskie menu do Nokii 9210? RAE-3 Prosze o pomoc! (4)
Mercedes W164 NTG2 - jak wgrać polskie menu menu pl (11)
PLl menu v220. Jak wgrać polskie menu? (2)



Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Kontakt

Page generation time: 0.085 seconds

elektroda.pl temat RSS