Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj  | Rejestracja  | Zaloguj

Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Polskie menu w nokii N96 z usa


Napisz nowy temat  Temat zablokowany      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> GSM -> GSM Początkujący -> Polskie menu w nokii N96 z usa
Autor
Wiadomość
konar50
Poziom 11
Poziom 11


Dołączył: 14 Gru 2008
Posty: 78

Post#1 Post autora tematu 17 Sty 2010 16:25   

Polskie menu w nokii N96


Witam ,
czy w nokii n96 mogę wgrać polskie menu nokia jest z USA
P.S. NOKIA Type: RM-472 Model N96-3
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 17 Sty 2010 16:25   





Powrót do góry
   
528649
Gość





Post#2 17 Sty 2010 16:29   

Re: Polskie menu w nokii N96 z usa


Nie wiem czy to zadziała w N96, działa w N95.

Trzeba zmienić Product code na taki, jak ma polska wersja tej nokii programem Nemesis Service Suite, a później zrobić zwykły update softu (Nokia software updater'em ze strony nokii).
Powrót do góry
   
gracjan55
Poziom 23
Poziom 23


Dołączył: 13 Lut 2007
Posty: 2793
Miasto: Radom

Post#3 17 Sty 2010 16:36   

Re: Polskie menu w nokii N96 z usa


Tu masz cały poradnik Link
Powrót do góry
   
wiśniowy18
Poziom 22
Poziom 22


Dołączył: 24 Kwi 2008
Posty: 1924
Miasto: Malbork / Köln

Post#4 17 Sty 2010 16:42   

Re: Polskie menu w nokii N96 z usa


Jeden mądry, a drugi jeszcze mądrzejszy. Czy wy nie potraficie czytać że telefon jest z USA ?

Dodano po 1 [minuty]:

N96 dostosowana na nasze zakresy częstotliwości to RM-247, telefon nie będzie miał zasięgu w polsce, więc po co PL język ?
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 17 Sty 2010 16:42   





Powrót do góry
   
konar50
Poziom 11
Poziom 11


Dołączył: 14 Gru 2008
Posty: 78

Post#5 Post autora tematu 17 Sty 2010 17:29   

Re: Polskie menu w nokii N96 z usa


wiśniowy18 napisał:
Jeden mądry, a drugi jeszcze mądrzejszy. Czy wy nie potraficie czytać że telefon jest z USA ?

Dodano po 1 [minuty]:

N96 dostosowana na nasze zakresy częstotliwości to RM-247, telefon nie będzie miał zasięgu w polsce, więc po co PL język ?

Ty jesteś najmądrzejszy telefon z usa a ja mam zasięg w era tak tak
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 17 Sty 2010 17:29   





Powrót do góry
   
fischer8
Poziom 24
Poziom 24


Dołączył: 27 Mar 2003
Posty: 5310
Miasto: Oława--Grodków

Post#6 17 Sty 2010 17:51   

Re: Polskie menu w nokii N96 z usa


Co z tego?, wyjedź sobie poza miasto w inny rejon i już nie będzie zasięgu :D, chyba że masz 3 karty od wszystkich operatorów i będziesz je sobie zmieniał :D, telefon ma tylko 1 wspólny zakres pokrywający się z naszymi tzn.1800 MHz.
Powrót do góry
   
528649
Gość





Post#7 17 Sty 2010 18:49   

Re: Polskie menu w nokii N96 z usa


wiśniowy18 napisał:
Jeden mądry, a drugi jeszcze mądrzejszy. Czy wy nie potraficie czytać że telefon jest z USA ?


A co mnie to obchodzi... kolega pytał jak wrzucić polskie menu do tego telefonu, a nie czy mu będzie działać za miastem.
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 17 Sty 2010 18:49   





Powrót do góry
   
wiśniowy18
Poziom 22
Poziom 22


Dołączył: 24 Kwi 2008
Posty: 1924
Miasto: Malbork / Köln

Post#8 17 Sty 2010 18:51   

Re: Polskie menu w nokii N96 z usa


technics6 napisał:
wiśniowy18 napisał:
Jeden mądry, a drugi jeszcze mądrzejszy. Czy wy nie potraficie czytać że telefon jest z USA ?


A co mnie to obchodzi... kolega pytał jak wrzucić polskie menu do tego telefonu, a nie czy mu będzie działać za miastem.


I tutaj też jesteś w błędzie bo RM-472 nie ma polskiego języka, oczywiście próba wrzucenia softu od RM-247 zakończy się fiaskiem :wink:
Powrót do góry
   
528649
Gość





Post#9 17 Sty 2010 18:53   

Re: Polskie menu w nokii N96 z usa


Eeeh... No to temat do zamknięcia.

Zwracam honor wiśniowy18, faktycznie głupot nawypisywaliśmy :)
Powrót do góry
   
Napisz nowy temat  Temat zablokowany      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> GSM -> GSM Początkujący -> Polskie menu w nokii N96 z usa
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Nokia n96 Polskie menu (12)
Polskie menu w Nokii 6680 (19)
polskie menu w nokii 6303 (8)
Jak wgrac Polskie menu w Nokii 5110 ?? (3)
simlock i polskie menu w nokii 3510i, 6610 (2)
Jak wgrać polskie menu do NOKII 1661? (1)
Menu polskie do Nokii. Jak je wgrać? Co jest potrzebne? (6)
Jak wgrac Polskie menu do Nokii 9210? RAE-3 Prosze o pomoc! (4)
Mercedes W164 NTG2 - jak wgrać polskie menu menu pl (10)
PLl menu v220. Jak wgrać polskie menu? (2)


Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.089 seconds

elektroda.pl temat RSS