Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



Polskie menu w nokii N96 z usa


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> GSM -> GSM Początkujący ->Polskie menu w nokii N96 z usa Napisz nowy temat  Temat zablokowany. 
Zobacz najtańsze produkty w kategorii Smartwatche i Smartbandy
Autor
Schowaj lewą kolumnę
Pokaż lewą kolumnę Wiadomość
konar50
Poziom 11
Dołączył: 14 Gru 2008
Posty: 78
Ocena postów: 1
konar50
Poziom 11
Post#1 17 Sty 2010 15:25  Autor tematu   

Polskie menu w nokii N96


Witam ,
czy w nokii n96 mogę wgrać polskie menu nokia jest z USA
P.S. NOKIA Type: RM-472 Model N96-3

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
528649
Usunięty
528649
Usunięty
Post#2 17 Sty 2010 15:29    

Re: Polskie menu w nokii N96 z usa


Nie wiem czy to zadziała w N96, działa w N95.

Trzeba zmienić Product code na taki, jak ma polska wersja tej nokii programem Nemesis Service Suite, a później zrobić zwykły update softu (Nokia software updater'em ze strony nokii).

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
gracjan55
Poziom 35
Miasto: Radom
Dołączył: 13 Lut 2007
Posty: 2877
Pomógł: 285
Ocena postów: 41
gracjan55
Poziom 35
Post#3 17 Sty 2010 15:36    

Re: Polskie menu w nokii N96 z usa


Tu masz cały poradnik Link

Pomocny post? + 0
Powrót do góry
wiśniowy18
Poziom 33
Miasto: Malbork / Köln
Dołączył: 24 Kwi 2008
Posty: 1881
Pomógł: 237
Ocena postów: 35
wiśniowy18
Poziom 33
Post#4 17 Sty 2010 15:42    

Re: Polskie menu w nokii N96 z usa


Jeden mądry, a drugi jeszcze mądrzejszy. Czy wy nie potraficie czytać że telefon jest z USA ?

Dodano po 1 [minuty]:

N96 dostosowana na nasze zakresy częstotliwości to RM-247, telefon nie będzie miał zasięgu w polsce, więc po co PL język ?

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
konar50
Poziom 11
Dołączył: 14 Gru 2008
Posty: 78
Ocena postów: 1
konar50
Poziom 11
Post#5 17 Sty 2010 16:29  Autor tematu   

Re: Polskie menu w nokii N96 z usa


wiśniowy18 napisał:
Jeden mądry, a drugi jeszcze mądrzejszy. Czy wy nie potraficie czytać że telefon jest z USA ?

Dodano po 1 [minuty]:

N96 dostosowana na nasze zakresy częstotliwości to RM-247, telefon nie będzie miał zasięgu w polsce, więc po co PL język ?

Ty jesteś najmądrzejszy telefon z usa a ja mam zasięg w era tak tak

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
fischer8
Zasłużony dla elektroda
Miasto: Oława--Grodków
Dołączył: 27 Mar 2003
Posty: 5054
Pomógł: 659
Ocena postów: 21
fischer8
Zasłużony dla elektroda
Post#6 17 Sty 2010 16:51    

Re: Polskie menu w nokii N96 z usa


Co z tego?, wyjedź sobie poza miasto w inny rejon i już nie będzie zasięgu :D, chyba że masz 3 karty od wszystkich operatorów i będziesz je sobie zmieniał :D, telefon ma tylko 1 wspólny zakres pokrywający się z naszymi tzn.1800 MHz.

Pomocny post? + 0
Powrót do góry
528649
Usunięty
528649
Usunięty
Post#7 17 Sty 2010 17:49    

Re: Polskie menu w nokii N96 z usa


wiśniowy18 napisał:
Jeden mądry, a drugi jeszcze mądrzejszy. Czy wy nie potraficie czytać że telefon jest z USA ?


A co mnie to obchodzi... kolega pytał jak wrzucić polskie menu do tego telefonu, a nie czy mu będzie działać za miastem.

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
wiśniowy18
Poziom 33
Miasto: Malbork / Köln
Dołączył: 24 Kwi 2008
Posty: 1881
Pomógł: 237
Ocena postów: 35
wiśniowy18
Poziom 33
Post#8 17 Sty 2010 17:51    

Re: Polskie menu w nokii N96 z usa


technics6 napisał:
wiśniowy18 napisał:
Jeden mądry, a drugi jeszcze mądrzejszy. Czy wy nie potraficie czytać że telefon jest z USA ?


A co mnie to obchodzi... kolega pytał jak wrzucić polskie menu do tego telefonu, a nie czy mu będzie działać za miastem.


I tutaj też jesteś w błędzie bo RM-472 nie ma polskiego języka, oczywiście próba wrzucenia softu od RM-247 zakończy się fiaskiem :wink:

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
528649
Usunięty
528649
Usunięty
Post#9 17 Sty 2010 17:53    

Re: Polskie menu w nokii N96 z usa


Eeeh... No to temat do zamknięcia.

Zwracam honor wiśniowy18, faktycznie głupot nawypisywaliśmy :)

Pomocny post? + 0
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Temat zablokowany.     Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> GSM -> GSM Początkujący -> Polskie menu w nokii N96 z usa
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Nokia n96 Polskie menu (12)
Polskie menu w Nokii 6680 (19)
polskie menu w nokii 6303 (8)
Jak wgrac Polskie menu w Nokii 5110 ?? (3)
simlock i polskie menu w nokii 3510i, 6610 (2)
Jak wgrać polskie menu do NOKII 1661? (1)
Menu polskie do Nokii. Jak je wgrać? Co jest potrzebne? (6)
Jak wgrac Polskie menu do Nokii 9210? RAE-3 Prosze o pomoc! (4)
Mercedes W164 NTG2 - jak wgrać polskie menu menu pl (11)
PLl menu v220. Jak wgrać polskie menu? (2)


Przełącz wygląd na komórki Przełącz wygląd na komputery desktop

Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Redaktorzy || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.174 seconds

elektroda.pl temat RSS