Forum elektroda.pl

Regulamin | Punkty | Dodaj... | Ostatnie | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj

Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Polskie menu w nokii N96 z usa


Napisz nowy temat  Temat zablokowany      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> GSM -> GSM Początkujący -> Polskie menu w nokii N96 z usa
Autor
Wiadomość
konar50
Poziom 11
Poziom 11


Dołączył: 14 Gru 2008
Posty: 78

Post#1 Post autora tematu 17 Sty 2010 16:25   

Polskie menu w nokii N96


Witam ,
czy w nokii n96 mogę wgrać polskie menu nokia jest z USA
P.S. NOKIA Type: RM-472 Model N96-3
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 17 Sty 2010 16:25   





Powrót do góry
   
528649
Gość





Post#2 17 Sty 2010 16:29   

Re: Polskie menu w nokii N96 z usa


Nie wiem czy to zadziała w N96, działa w N95.

Trzeba zmienić Product code na taki, jak ma polska wersja tej nokii programem Nemesis Service Suite, a później zrobić zwykły update softu (Nokia software updater'em ze strony nokii).
Powrót do góry
   
gracjan55
Poziom 23
Poziom 23


Dołączył: 13 Lut 2007
Posty: 2780
Miasto: Radom

Post#3 17 Sty 2010 16:36   

Re: Polskie menu w nokii N96 z usa


Tu masz cały poradnik Link
Powrót do góry
   
wiśniowy18
Poziom 22
Poziom 22


Dołączył: 24 Kwi 2008
Posty: 1924
Miasto: Malbork / Köln

Post#4 17 Sty 2010 16:42   

Re: Polskie menu w nokii N96 z usa


Jeden mądry, a drugi jeszcze mądrzejszy. Czy wy nie potraficie czytać że telefon jest z USA ?

Dodano po 1 [minuty]:

N96 dostosowana na nasze zakresy częstotliwości to RM-247, telefon nie będzie miał zasięgu w polsce, więc po co PL język ?
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 17 Sty 2010 16:42   





Powrót do góry
   
konar50
Poziom 11
Poziom 11


Dołączył: 14 Gru 2008
Posty: 78

Post#5 Post autora tematu 17 Sty 2010 17:29   

Re: Polskie menu w nokii N96 z usa


wiśniowy18 napisał:
Jeden mądry, a drugi jeszcze mądrzejszy. Czy wy nie potraficie czytać że telefon jest z USA ?

Dodano po 1 [minuty]:

N96 dostosowana na nasze zakresy częstotliwości to RM-247, telefon nie będzie miał zasięgu w polsce, więc po co PL język ?

Ty jesteś najmądrzejszy telefon z usa a ja mam zasięg w era tak tak
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 17 Sty 2010 17:29   





Powrót do góry
   
fischer8
Poziom 24
Poziom 24


Dołączył: 27 Mar 2003
Posty: 5310
Miasto: Oława--Grodków

Post#6 17 Sty 2010 17:51   

Re: Polskie menu w nokii N96 z usa


Co z tego?, wyjedź sobie poza miasto w inny rejon i już nie będzie zasięgu :D, chyba że masz 3 karty od wszystkich operatorów i będziesz je sobie zmieniał :D, telefon ma tylko 1 wspólny zakres pokrywający się z naszymi tzn.1800 MHz.
Powrót do góry
   
528649
Gość





Post#7 17 Sty 2010 18:49   

Re: Polskie menu w nokii N96 z usa


wiśniowy18 napisał:
Jeden mądry, a drugi jeszcze mądrzejszy. Czy wy nie potraficie czytać że telefon jest z USA ?


A co mnie to obchodzi... kolega pytał jak wrzucić polskie menu do tego telefonu, a nie czy mu będzie działać za miastem.
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 17 Sty 2010 18:49   





Powrót do góry
   
wiśniowy18
Poziom 22
Poziom 22


Dołączył: 24 Kwi 2008
Posty: 1924
Miasto: Malbork / Köln

Post#8 17 Sty 2010 18:51   

Re: Polskie menu w nokii N96 z usa


technics6 napisał:
wiśniowy18 napisał:
Jeden mądry, a drugi jeszcze mądrzejszy. Czy wy nie potraficie czytać że telefon jest z USA ?


A co mnie to obchodzi... kolega pytał jak wrzucić polskie menu do tego telefonu, a nie czy mu będzie działać za miastem.


I tutaj też jesteś w błędzie bo RM-472 nie ma polskiego języka, oczywiście próba wrzucenia softu od RM-247 zakończy się fiaskiem :wink:
Powrót do góry
   
528649
Gość





Post#9 17 Sty 2010 18:53   

Re: Polskie menu w nokii N96 z usa


Eeeh... No to temat do zamknięcia.

Zwracam honor wiśniowy18, faktycznie głupot nawypisywaliśmy :)
Powrót do góry
   
Napisz nowy temat  Temat zablokowany      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> GSM -> GSM Początkujący -> Polskie menu w nokii N96 z usa
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Mercedes W164 NTG2 - jak wgrać polskie menu menu pl (2)
Jak wgrac Polskie menu do Nokii 9210? RAE-3 Prosze o pomoc! (4)
Menu polskie do Nokii. Jak je wgrać? Co jest potrzebne? (6)
Jak wgrać polskie menu do NOKII 1661? (1)
simlock i polskie menu w nokii 3510i, 6610 (2)
Jak wgrac Polskie menu w Nokii 5110 ?? (3)
polskie menu w nokii 6303 (8)
Polskie menu w Nokii 6680 (19)
Nokia n96 Polskie menu (12)
PLl menu v220. Jak wgrać polskie menu? (2)


Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.09 seconds

elektroda.pl temat RSS