Forum Index

Rules  | Points  | Add...  | Recent posts  | Search | Register | Log in



Polskie menu w nokii N96 z usa


  Main Page -> Forum Index -> GSM -> GSM Beginners ->Polskie menu w nokii N96 z usa Post new topic  This topic is locked 
Author
Hide the left column
Show left column Message
konar50
Level 11
Joined: 14 Dec 2008
Posts: 78
Post rating: 1
konar50
Level 11
Post#1 17 Jan 2010 15:25  Topic author   

Polskie menu w nokii N96


Witam ,
czy w nokii n96 mogę wgrać polskie menu nokia jest z USA
P.S. NOKIA Type: RM-472 Model N96-3

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
528649
Removed
528649
Removed
Post#2 17 Jan 2010 15:29    

Re: Polskie menu w nokii N96 z usa


Nie wiem czy to zadziała w N96, działa w N95.

Trzeba zmienić Product code na taki, jak ma polska wersja tej nokii programem Nemesis Service Suite, a póĽniej zrobić zwykły update softu (Nokia software updater'em ze strony nokii).

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
gracjan55
Level 36
Location: Radom
Joined: 13 Feb 2007
Posts: 2920
Helped: 289
Post rating: 47
gracjan55
Level 36
Post#3 17 Jan 2010 15:36    

Re: Polskie menu w nokii N96 z usa


Tu masz cały poradnik Link

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
wi¶niowy18
Level 33
Location: Malbork / Köln
Joined: 24 Apr 2008
Posts: 1881
Helped: 237
Post rating: 38
wi¶niowy18
Level 33
Post#4 17 Jan 2010 15:42    

Re: Polskie menu w nokii N96 z usa


Jeden m±dry, a drugi jeszcze m±drzejszy. Czy wy nie potraficie czytać że telefon jest z USA ?

Dodano po 1 [minuty]:

N96 dostosowana na nasze zakresy częstotliwo¶ci to RM-247, telefon nie będzie miał zasięgu w polsce, więc po co PL język ?

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
konar50
Level 11
Joined: 14 Dec 2008
Posts: 78
Post rating: 1
konar50
Level 11
Post#5 17 Jan 2010 16:29  Topic author   

Re: Polskie menu w nokii N96 z usa


wi¶niowy18 wrote:
Jeden m±dry, a drugi jeszcze m±drzejszy. Czy wy nie potraficie czytać że telefon jest z USA ?

Dodano po 1 [minuty]:

N96 dostosowana na nasze zakresy częstotliwo¶ci to RM-247, telefon nie będzie miał zasięgu w polsce, więc po co PL język ?

Ty jeste¶ najm±drzejszy telefon z usa a ja mam zasięg w era tak tak

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
fischer8
Zasłużony dla elektroda
Location: Oława--Grodków
Joined: 27 Mar 2003
Posts: 5054
Helped: 659
Post rating: 23
fischer8
Zasłużony dla elektroda
Post#6 17 Jan 2010 16:51    

Re: Polskie menu w nokii N96 z usa


Co z tego?, wyjedĽ sobie poza miasto w inny rejon i już nie będzie zasięgu :D, chyba że masz 3 karty od wszystkich operatorów i będziesz je sobie zmieniał :D, telefon ma tylko 1 wspólny zakres pokrywaj±cy się z naszymi tzn.1800 MHz.

Helpful post? + 0
Back to top
528649
Removed
528649
Removed
Post#7 17 Jan 2010 17:49    

Re: Polskie menu w nokii N96 z usa


wi¶niowy18 wrote:
Jeden m±dry, a drugi jeszcze m±drzejszy. Czy wy nie potraficie czytać że telefon jest z USA ?


A co mnie to obchodzi... kolega pytał jak wrzucić polskie menu do tego telefonu, a nie czy mu będzie działać za miastem.

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
wi¶niowy18
Level 33
Location: Malbork / Köln
Joined: 24 Apr 2008
Posts: 1881
Helped: 237
Post rating: 38
wi¶niowy18
Level 33
Post#8 17 Jan 2010 17:51    

Re: Polskie menu w nokii N96 z usa


technics6 wrote:
wi¶niowy18 wrote:
Jeden m±dry, a drugi jeszcze m±drzejszy. Czy wy nie potraficie czytać że telefon jest z USA ?


A co mnie to obchodzi... kolega pytał jak wrzucić polskie menu do tego telefonu, a nie czy mu będzie działać za miastem.


I tutaj też jeste¶ w błędzie bo RM-472 nie ma polskiego języka, oczywi¶cie próba wrzucenia softu od RM-247 zakończy się fiaskiem :wink:

Helpful post? + 0
Back to top
528649
Removed
528649
Removed
Post#9 17 Jan 2010 17:53    

Re: Polskie menu w nokii N96 z usa


Eeeh... No to temat do zamknięcia.

Zwracam honor wi¶niowy18, faktycznie głupot nawypisywali¶my :)

Helpful post? + 0
Back to top
Post new topic  This topic is locked     Main Page -> Forum Index -> GSM -> GSM Beginners -> Polskie menu w nokii N96 z usa
Page 1 of 1

Similar topics to polskie menu w nokii N96 z usa

Nokia n96 Polskie menu (12)
Polskie menu w Nokii 6680 (19)
polskie menu w nokii 6303 (8)
Jak wgrac Polskie menu w Nokii 5110 ?? (3)
simlock i polskie menu w nokii 3510i, 6610 (2)
Jak wgrać polskie menu do NOKII 1661? (1)
Menu polskie do Nokii. Jak je wgrać? Co jest potrzebne? (6)
Jak wgrac Polskie menu do Nokii 9210? RAE-3 Prosze o pomoc! (4)
Mercedes W164 NTG2 - jak wgrać polskie menu menu pl (11)
PLl menu v220. Jak wgrać polskie menu? (2)


Switch to mobile version Switch to version for desktops

Administrator || Moderators || Forum Rules || General Rules || Cookies information || Editors || Contact for companies || Contact

Page generation time: 0.102 seconds