FAQ | Points | Add... | Recent posts | Search | Register | Log in

Centralny Zamek ? Renault Scenic

Post new topic  Reply to topic      Main Page -> Forum Index -> Bin -> Bin Archives -> Centralny Zamek ? Renault Scenic
Author
Poziom 2
Poziom 2

Post#1 Post from the author of the topic 24 Jan 2010 13:20   

Centralny Zamek ? Renault Scenic

Witam. Zakupiłem niedawno nowy samochód, a mianowicie Renault Megane Scenic 1999/2000 r. ( już po lifcie ). Mam zamykanie samochodu z pilota oraz z kluczyka. Wczoraj przez przypadek zamknąłem samochód z pilota, ale zapomniałem o uchylonych(otwartych) jednych drzwiach tylnych ( wszystkie pozostałe drzwi były już zamknięte), więc otworzyłem samochód i zamknąłem wszystkie drzwi i zamknąłem samochód z pilota, ale co się później okazało te jedne drzwi, które przy wcześniejszym zamykaniu nie zamykają się. Próbowałem także kluczykiem lecz nic to nie dało. W tym samochodzie nie ma siłowników na zewnątrz, wszystkie są schowane pod osłoną drzwi. Jest to dla duży problem, ponieważ nie mam garażu, a trochę strach zostawiać samochód z otwartymi jednymi drzwiami prze blokiem. Proszę o jakąś poradę, sugestię.

pozdrawiam
rooben
Back to top

Google

Google Adsense

Post# Post from the author of the topic 24 Jan 2010 13:20   

Back to top

Silver0000
Poziom 8
Poziom 8

Post#2 24 Jan 2010 15:43   

Re: Centralny Zamek ? Renault Scenic

Witam... Pytanie czy wcześniej przed tym zdarzeniem napewno zamykało? Jesteś tego pewien? Sprawdzałeś? Pozdrawiam...
Back to top

Google

Google Adsense

Post# 24 Jan 2010 15:43   

Back to top

rooben
Poziom 2
Poziom 2

Post#3 Post from the author of the topic 24 Jan 2010 17:01   

dobre pytanie... odpowie, że nie zamykałem pilotem i tak zostawiałem sprawdzałem tylko drzwi od kierowcy... lecz moja żona która też go użytkuje mówi, że sprawdzała i że się wszystko zamykało... Może zostawmy, proszę o jakąś poradę, sugestię jak to naprawić. Może to wina tych mrozów? i wróci to po jakimś czasie do normy.
Back to top

Google

Google Adsense

Post# Post from the author of the topic 24 Jan 2010 17:01   

Back to top

Błażej
Poziom 26
Poziom 26

Post#4 24 Jan 2010 17:22   

Quote:
W tym samochodzie nie ma siłowników na zewnątrz, wszystkie są schowane pod osłoną drzwi

Wskaż auto, gdzie tak nie jest.
Sprawdzałeś czy zamyka? Czy próbuje? Czy daje jakieś oznaki życia? Zamek działa bez oporów? CO SAM ZROBIŁEŚ DO TEJ PORY? Oprócz biadolenia. Nawet jak na dział dla początkujących to, co napisałeś, to mało. Zero wkładu własnego w rozwiązanie problemu. Kosz.
Back to top

Post new topic  Reply to topic      Main Page -> Forum Index -> Bin -> Bin Archives -> Centralny Zamek ? Renault Scenic
Page 1 of 1
Similar topics
Renault Scenic I 2001 - Centralny zamek z kluczyka (1)
renault kangoo centralny zamek (1)
centralny zamek renault clio (9)
Centralny zamek megan renault 96r. (2)
Renault Megane 96r 1.6 centralny zamek (1)
renault megane 96r. Centralny Zamek (4)
RENAULT CLIO II UNIWERSALNY CENTRALNY ZAMEK - PODLACZENIE (1)
CENTRALNY ZAMEK RENAULT CLIO II ( NIE REAGUJE NA PILOTA ) (1)
centralny zamek (5)
Renault Scenic 1,6 8V (13)

Page generation time: 0.112 seconds

FAQ || Administrator || Moderators || Widgets and banners || Contact
elektroda.pl topic RSS feed