Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



Nie można uruchomić Firefoxa.


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> Komputery Serwis -> Komputery Software ->Nie można uruchomić Firefoxa. Napisz nowy temat  Temat zablokowany. 
AutorSchowaj lewą kolumnę Wiadomość
balonika3
Poziom 23
Poziom 23


Dołączył: 23 Lut 2009
Posty: 3656
Miasto: Krużewniki

balonika3
Poziom 23
Post#1 Post autora tematu 24 Sty 2010 16:13   

Nie można uruchomić Firefoxa.


Witam. Od kilku dni mam taki problem - nie mogę uruchomić FF. Podczas próby włączenia pojawia się taki komunikat:
Nie można uruchomić Firefoxa.
Komunikat sugeruje, że FF jest już włączony, ale po poprzedniej sesji został oczywiście zamknięty. Restart kompa pomaga, a podczas niego jest komunikat o kończeniu jakiegoś programu "n" (dosłownie). Ki diabeł? Pozdrawiam.
Edit: dodam, że FF wywaliłem i zainstalowałem nowego, ale nic nie pomogło. A system to XP.

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry



Google Adsense



Post# 24 Sty 2010 16:13   



Powrót do góry
Kolobos
Spec od komputerów
Spec od komputerów


Dołączył: 13 Cze 2003
Posty: 43395
Miasto: Warszawa

Kolobos
Spec od komputerów
Post#2 24 Sty 2010 16:15   

Re: Nie można uruchomić Firefoxa.


Zrob skan przy pomocy cureit oraz mbam, nastepnie daj w zalaczniku log z OTL.


PS. Przy okazji naucz sie kadrowac zdjecia.

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
balonika3
Poziom 23
Poziom 23


Dołączył: 23 Lut 2009
Posty: 3656
Miasto: Krużewniki

balonika3
Poziom 23
Post#3 Post autora tematu 24 Sty 2010 16:18   

Re: Nie można uruchomić Firefoxa.


Kolobos napisał:
Zrob skan przy pomocy cureit oraz mbam, nastepnie daj w zalaczniku log z OTL.
A można coś jaśniej? Nie jestem zbyt wtajemniczony.

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Kolobos
Spec od komputerów
Spec od komputerów


Dołączył: 13 Cze 2003
Posty: 43395
Miasto: Warszawa

Kolobos
Spec od komputerów
Post#4 24 Sty 2010 16:23   

Re: Nie można uruchomić Firefoxa.


http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic1044160.html

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry



Google Adsense



Post# 24 Sty 2010 16:23   



Powrót do góry
balonika3
Poziom 23
Poziom 23


Dołączył: 23 Lut 2009
Posty: 3656
Miasto: Krużewniki

balonika3
Poziom 23
Post#5 Post autora tematu 24 Sty 2010 16:33   

Re: Nie można uruchomić Firefoxa.


Cytat:
Należy podać nazwy zainfekowanych plików oraz ich lokalizacje na dysku lub przedstawić log z programu, który wykrył infekcje (mbam, cureit, antywirus itp), jak również dokładnie opisać problem!
Nie miałem żadnego komunikatu z NOD32.

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry



Google Adsense



Post# 24 Sty 2010 16:33   



Powrót do góry
Joker.
Poziom 21
Poziom 21


Dołączył: 01 Wrz 2004
Posty: 1197
Miasto: Tarnów

Joker.
Poziom 21
Post#6 24 Sty 2010 16:42   

Re: Nie można uruchomić Firefoxa.


O to chodziło:
Dr. Web Cureit! ftp://ftp.drweb.com/pub/drweb/cureit/cureit.exe
Wersja livecd: http://www.freedrweb.pl/livecd.php
Malwarebytes Anti-Malware http://www.malwarebytes.org/mbam-download.php
OTL http://oldtimer.geekstogo.com/OTL.exe
Tymi programami przeskanuj.

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry



Google Adsense



Post# 24 Sty 2010 16:42   



Powrót do góry
balonika3
Poziom 23
Poziom 23


Dołączył: 23 Lut 2009
Posty: 3656
Miasto: Krużewniki

balonika3
Poziom 23
Post#7 Post autora tematu 24 Sty 2010 16:50   

Re: Nie można uruchomić Firefoxa.


Pobrałem program z pierwszego linku, klikam Uruchom i nic się nie dzieje.

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry



Google Adsense



Post# 24 Sty 2010 16:50   



Powrót do góry
Kolobos
Spec od komputerów
Spec od komputerów


Dołączył: 13 Cze 2003
Posty: 43395
Miasto: Warszawa

Kolobos
Spec od komputerów
Post#8 24 Sty 2010 17:49   

Re: Nie można uruchomić Firefoxa.


Sprobuj uruchomic mbam, jezeli tez nie zadziala to daj chociaz log z OTL + gmer.

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
balonika3
Poziom 23
Poziom 23


Dołączył: 23 Lut 2009
Posty: 3656
Miasto: Krużewniki

balonika3
Poziom 23
Post#9 Post autora tematu 24 Sty 2010 18:10   

Re: Nie można uruchomić Firefoxa.


Na innym forum znalazłem takie coś:
Cytat:
W Windows: Kliknij Start, Uruchom... W otwartym w ten sposób oknie wpisz (możesz skopiować to co podaję) firefox.exe -p Otworzy się okno i w nim najpierw usuń istniejący profil razem ze wszystkimi plikami (zostaniesz odpowiednio pokierowany przez zmieniające się okna dialogowe) Następnie utwórz nowy profil i uruchom Firefoksa.

Pomogło!

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Temat zablokowany.     Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> Komputery Serwis -> Komputery Software -> Nie można uruchomić Firefoxa.
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Nie można uruchomić. Podczas instalacji komunikat - nie można skopiować pliku. (3)
Nie można uruchomić gry (15)
HP OfficeJet500 - nie można uruchomić (5)
Eplan - nie można uruchomić. (2)
Nie można uruchomić GTA:SA (3)
Nie można uruchomić Matlaba. (7)
nie można uruchomić komputera (2)
Nie można uruchomić komputera. (1)
Nie można uruchomić windows 7 (4)
PC - Nie można uruchomić GFWL (2)



Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Kontakt

Page generation time: 0.063 seconds

elektroda.pl temat RSS