Forum Index

Rules  | Points  | Add...  | Recent posts  | Search  | Register  | Log in

This site uses cookies. Learn more about cookies and changing the settings in your browser.

Nie można uruchomić Firefoxa.


Post new topic  This topic is locked      Main Page -> Forum Index -> Computer Service -> Computer Software -> Nie można uruchomić Firefoxa.
Author
Message
balonika3
Poziom 23
Poziom 23


Joined: 23 Feb 2009
Posts: 3646
Location: Krużewniki

Post#1 Post from the author of the topic 24 Jan 2010 16:13   

Nie można uruchomić Firefoxa.


Witam. Od kilku dni mam taki problem - nie mogę uruchomić FF. Podczas próby włączenia pojawia się taki komunikat:
Nie można uruchomić Firefoxa.
Komunikat sugeruje, że FF jest już włączony, ale po poprzedniej sesji został oczywiście zamknięty. Restart kompa pomaga, a podczas niego jest komunikat o kończeniu jakiegoś programu "n" (dosłownie). Ki diabeł? Pozdrawiam.
Edit: dodam, że FF wywaliłem i zainstalowałem nowego, ale nic nie pomogło. A system to XP.

Helpful message? + -

Back to top
   
Google


Google Adsense


Post# 24 Jan 2010 16:13   





Back to top
   
Kolobos
Spec od komputerów
Spec od komputerów


Joined: 13 Jun 2003
Posts: 43365
Location: Warszawa

Post#2 24 Jan 2010 16:15   

Re: Nie można uruchomić Firefoxa.


Zrob skan przy pomocy cureit oraz mbam, nastepnie daj w zalaczniku log z OTL.


PS. Przy okazji naucz sie kadrowac zdjecia.

Helpful message? + -

Back to top
   
balonika3
Poziom 23
Poziom 23


Joined: 23 Feb 2009
Posts: 3646
Location: Krużewniki

Post#3 Post from the author of the topic 24 Jan 2010 16:18   

Re: Nie można uruchomić Firefoxa.


Kolobos wrote:
Zrob skan przy pomocy cureit oraz mbam, nastepnie daj w zalaczniku log z OTL.
A można coś jaśniej? Nie jestem zbyt wtajemniczony.

Helpful message? + -

Back to top
   
Kolobos
Spec od komputerów
Spec od komputerów


Joined: 13 Jun 2003
Posts: 43365
Location: Warszawa

Post#4 24 Jan 2010 16:23   

Re: Nie można uruchomić Firefoxa.


http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic1044160.html

Helpful message? + -

Back to top
   
Google


Google Adsense


Post# 24 Jan 2010 16:23   





Back to top
   
balonika3
Poziom 23
Poziom 23


Joined: 23 Feb 2009
Posts: 3646
Location: Krużewniki

Post#5 Post from the author of the topic 24 Jan 2010 16:33   

Re: Nie można uruchomić Firefoxa.


Quote:
Należy podać nazwy zainfekowanych plików oraz ich lokalizacje na dysku lub przedstawić log z programu, który wykrył infekcje (mbam, cureit, antywirus itp), jak również dokładnie opisać problem!
Nie miałem żadnego komunikatu z NOD32.

Helpful message? + -

Back to top
   
Google


Google Adsense


Post# 24 Jan 2010 16:33   





Back to top
   
Joker.
Poziom 21
Poziom 21


Joined: 01 Sep 2004
Posts: 1194
Location: Tarnów

Post#6 24 Jan 2010 16:42   

Re: Nie można uruchomić Firefoxa.


O to chodziło:
Dr. Web Cureit! ftp://ftp.drweb.com/pub/drweb/cureit/cureit.exe
Wersja livecd: http://www.freedrweb.pl/livecd.php
Malwarebytes Anti-Malware http://www.malwarebytes.org/mbam-download.php
OTL http://oldtimer.geekstogo.com/OTL.exe
Tymi programami przeskanuj.

Helpful message? + -

Back to top
   
balonika3
Poziom 23
Poziom 23


Joined: 23 Feb 2009
Posts: 3646
Location: Krużewniki

Post#7 Post from the author of the topic 24 Jan 2010 16:50   

Re: Nie można uruchomić Firefoxa.


Pobrałem program z pierwszego linku, klikam Uruchom i nic się nie dzieje.

Helpful message? + -

Back to top
   
Kolobos
Spec od komputerów
Spec od komputerów


Joined: 13 Jun 2003
Posts: 43365
Location: Warszawa

Post#8 24 Jan 2010 17:49   

Re: Nie można uruchomić Firefoxa.


Sprobuj uruchomic mbam, jezeli tez nie zadziala to daj chociaz log z OTL + gmer.

Helpful message? + -

Back to top
   
Google


Google Adsense


Post# 24 Jan 2010 17:49   





Back to top
   
balonika3
Poziom 23
Poziom 23


Joined: 23 Feb 2009
Posts: 3646
Location: Krużewniki

Post#9 Post from the author of the topic 24 Jan 2010 18:10   

Re: Nie można uruchomić Firefoxa.


Na innym forum znalazłem takie coś:
Quote:
W Windows: Kliknij Start, Uruchom... W otwartym w ten sposób oknie wpisz (możesz skopiować to co podaję) firefox.exe -p Otworzy się okno i w nim najpierw usuń istniejący profil razem ze wszystkimi plikami (zostaniesz odpowiednio pokierowany przez zmieniające się okna dialogowe) Następnie utwórz nowy profil i uruchom Firefoksa.

Pomogło!

Helpful message? + -

Back to top
   
Post new topic  This topic is locked      Main Page -> Forum Index -> Computer Service -> Computer Software -> Nie można uruchomić Firefoxa.
Page 1 of 1
Similar topics
Nie można uruchomić. Podczas instalacji komunikat - nie można skopiować pliku. (3)
Nie można uruchomić gry (15)
HP OfficeJet500 - nie można uruchomić (5)
Eplan - nie można uruchomić. (2)
Nie można uruchomić GTA:SA (3)
Nie można uruchomić Matlaba. (7)
nie można uruchomić komputera (2)
Nie można uruchomić komputera. (1)
Nie można uruchomić windows 7 (4)
PC - Nie można uruchomić GFWL (2)


Administrator || Moderators || Forum Rules || General Rules || Cookies information || Contact

Page generation time: 0.048 seconds

elektroda.pl topic RSS feed