Forum elektroda.pl

Regulamin | Punkty | Dodaj... | Ostatnie | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj

Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Interfejs ELM 327 V 1.5 a - potrzebne sterowniki usb


Napisz nowy temat  Temat zablokowany      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Samochody Serwis -> Samochody Elektryka i elektronika -> Interfejs ELM 327 V 1.5 a - potrzebne sterowniki usb
Autor
Wiadomość
spider220
Poziom 5
Poziom 5


Dołączył: 26 Maj 2009
Posty: 12
Miasto: Sosnowiec

Post#1 Post autora tematu 28 Sty 2010 19:14   

Interfejs ELM 327 V 1.5 a - potrzebne sterowniki usb


Witam, potrzebuje sterowniki do interfejsu ELM 327, wersja 1.5 a, Z góry dziękuję za pomoc.
Powrót do góry
   
aikib
Poziom 10
Poziom 10


Dołączył: 22 Mar 2008
Posty: 52
Miasto: MAKÓW

Post#2 28 Sty 2010 19:53   

Re: Interfejs ELM 327 V 1.5 a - potrzebne sterowniki usb


witam.napewno elm 327 v 1.5a ja mam ale v1.3a
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 28 Sty 2010 19:53   





Powrót do góry
   
spider220
Poziom 5
Poziom 5


Dołączył: 26 Maj 2009
Posty: 12
Miasto: Sosnowiec

Post#3 Post autora tematu 28 Sty 2010 21:29   

Re: Interfejs ELM 327 V 1.5 a - potrzebne sterowniki usb


Jeśli można to poproszę, może pójdzie. Z góry dziękuję
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 28 Sty 2010 21:29   





Powrót do góry
   
aikib
Poziom 10
Poziom 10


Dołączył: 22 Mar 2008
Posty: 52
Miasto: MAKÓW

Post#4 29 Sty 2010 22:00   

Re: Interfejs ELM 327 V 1.5 a - potrzebne sterowniki usb


podaj adres to poślę ci na email
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 29 Sty 2010 22:00   





Powrót do góry
   
spider220
Poziom 5
Poziom 5


Dołączył: 26 Maj 2009
Posty: 12
Miasto: Sosnowiec

Post#5 Post autora tematu 30 Sty 2010 08:49   

Re: Interfejs ELM 327 V 1.5 a - potrzebne sterowniki usb


jurekspider(malpa)wp.pl - dzięki
Powrót do góry
   
qzonq
Poziom 1
Poziom 1


Dołączył: 13 Mar 2007
Posty: 1
Miasto: Kielce

Post#6 30 Sty 2010 22:20   

Re: Interfejs ELM 327 V 1.5 a - potrzebne sterowniki usb


jeśli można też bym poprosił na maila te stery qzonq(malpa)o2.pl
Powrót do góry
   
janusz2008
Poziom 22
Poziom 22


Dołączył: 06 Cze 2008
Posty: 1885
Miasto: Zach. pomorskie

Post#7 30 Sty 2010 22:24   

Re: Interfejs ELM 327 V 1.5 a - potrzebne sterowniki usb


Nasypało dużo śniegu, ktoś to musi odwalić. Po co brać się za elektronikę jak nic ,,kapewu,,.
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 30 Sty 2010 22:24   





Powrót do góry
   
spider220
Poziom 5
Poziom 5


Dołączył: 26 Maj 2009
Posty: 12
Miasto: Sosnowiec

Post#8 Post autora tematu 31 Sty 2010 09:58   

Re: Interfejs ELM 327 V 1.5 a - potrzebne sterowniki usb


Ty Janusz, nie bądź taki cwaniak, jak nie masz nic w temacie do dodania to lepiej zamilcz.
Powrót do góry
   
david0075
Poziom 2
Poziom 2


Dołączył: 01 Lis 2008
Posty: 2

Post#9 02 Lut 2010 12:32   

Re: Interfejs ELM 327 V 1.5 a - potrzebne sterowniki usb


ja też bym prosił bo płytka mi się zarysowała i nie moge go zainstalować mój adres meilowy misio101(malpa)vp.pl z góry dziękuje
Powrót do góry
   
Napisz nowy temat  Temat zablokowany      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Samochody Serwis -> Samochody Elektryka i elektronika -> Interfejs ELM 327 V 1.5 a - potrzebne sterowniki usb
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Interfejs elm 327 1.4 Nie działa diagnostyka na żywo (3)
Interfejs ELM 327. Mam problem z połączeniem z Punto 2 (1)
Interfejs do Fiata Stilo - czy to ELM 327? (4)
interfejs do elm 327 peugeot 307 hdi (5)
Galant 94 diagnostyka. Interfejs elm 327. (3)
interfejs elm-327 i program pmcskan (4)
Interfejs ELM 327 versja 1.3a a 1.5a - różnice (6)
ELM 327 interfejs na USB czy to się do czegoś nadaje? (16)
Czy interfejs ELM 327 będzie współpracował z Ford Mondeo 1,8? (7)
interfejs elm 327 nie działa pod oplem corsa B (6)


Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.393 seconds

elektroda.pl temat RSS 

opony