Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



Interfejs ELM 327 V 1.5 a - potrzebne sterowniki usb


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> Samochody Serwis -> Samochody Elektryka i elektronika ->Interfejs ELM 327 V 1.5 a - potrzebne sterowniki usb Napisz nowy temat  Temat zablokowany. 
AutorSchowaj lewą kolumnę Wiadomość
spider220
Poziom 5
Poziom 5


Dołączył: 26 Maj 2009
Posty: 13
Miasto: Wrocław

spider220
Poziom 5
Post#1 28 Sty 2010 18:14  Autor tematu   

Interfejs ELM 327 V 1.5 a - potrzebne sterowniki usb


Witam, potrzebuje sterowniki do interfejsu ELM 327, wersja 1.5 a, Z góry dziękuję za pomoc.

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
aikib
Poziom 10
Poziom 10


Dołączył: 21 Mar 2008
Posty: 51
Miasto: MAKÓW

aikib
Poziom 10
Post#2 28 Sty 2010 18:53    

Re: Interfejs ELM 327 V 1.5 a - potrzebne sterowniki usb


witam.napewno elm 327 v 1.5a ja mam ale v1.3a

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
spider220
Poziom 5
Poziom 5


Dołączył: 26 Maj 2009
Posty: 13
Miasto: Wrocław

spider220
Poziom 5
Post#3 28 Sty 2010 20:29  Autor tematu   

Re: Interfejs ELM 327 V 1.5 a - potrzebne sterowniki usb


Jeśli można to poproszę, może pójdzie. Z góry dziękuję

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
aikib
Poziom 10
Poziom 10


Dołączył: 21 Mar 2008
Posty: 51
Miasto: MAKÓW

aikib
Poziom 10
Post#4 29 Sty 2010 21:00    

Re: Interfejs ELM 327 V 1.5 a - potrzebne sterowniki usb


podaj adres to poślę ci na email

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
spider220
Poziom 5
Poziom 5


Dołączył: 26 Maj 2009
Posty: 13
Miasto: Wrocław

spider220
Poziom 5
Post#5 30 Sty 2010 07:49  Autor tematu   

Re: Interfejs ELM 327 V 1.5 a - potrzebne sterowniki usb


jurekspider(malpa)wp.pl - dzięki

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
qzonq
Poziom 1
Poziom 1


Dołączył: 13 Mar 2007
Posty: 1
Miasto: Kielce

qzonq
Poziom 1
Post#6 30 Sty 2010 21:20    

Re: Interfejs ELM 327 V 1.5 a - potrzebne sterowniki usb


jeśli można też bym poprosił na maila te stery qzonq(malpa)o2.pl

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
janusz2008
Poziom 22
Poziom 22


Dołączył: 06 Cze 2008
Posty: 1925
Miasto: Zach. pomorskie

janusz2008
Poziom 22
Post#7 30 Sty 2010 21:24    

Re: Interfejs ELM 327 V 1.5 a - potrzebne sterowniki usb


Nasypało dużo śniegu, ktoś to musi odwalić. Po co brać się za elektronikę jak nic ,,kapewu,,.

Czy wiadomość jest pomocna? + -2 -
Powrót do góry
spider220
Poziom 5
Poziom 5


Dołączył: 26 Maj 2009
Posty: 13
Miasto: Wrocław

spider220
Poziom 5
Post#8 31 Sty 2010 08:58  Autor tematu   

Re: Interfejs ELM 327 V 1.5 a - potrzebne sterowniki usb


Ty Janusz, nie bądź taki cwaniak, jak nie masz nic w temacie do dodania to lepiej zamilcz.

Czy wiadomość jest pomocna? + +2 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
david0075
Poziom 2
Poziom 2


Dołączył: 01 Lis 2008
Posty: 2

david0075
Poziom 2
Post#9 02 Lut 2010 11:32    

Re: Interfejs ELM 327 V 1.5 a - potrzebne sterowniki usb


ja też bym prosił bo płytka mi się zarysowała i nie moge go zainstalować mój adres meilowy misio101(malpa)vp.pl z góry dziękuje

Czy wiadomość jest pomocna? + +1 -
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Temat zablokowany.     Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> Samochody Serwis -> Samochody Elektryka i elektronika -> Interfejs ELM 327 V 1.5 a - potrzebne sterowniki usb
Strona 1 z 1
Podobne tematy
ELM 327 interfejs na USB czy to się do czegoś nadaje? (16)
Interfejs ELM 327 versja 1.3a a 1.5a - różnice (6)
interfejs elm-327 i program pmcskan (4)
Galant 94 diagnostyka. Interfejs elm 327. (3)
Interfejs ELM 327 ... Różnice wersji 1.4 a 1.5 (7)
interfejs do elm 327 peugeot 307 hdi (5)
Interfejs do Fiata Stilo - czy to ELM 327? (4)
Astra H 2006 1.9 cdti - interfejs elm 327 (1)
Interfejs ELM 327. Mam problem z połączeniem z Punto 2 (1)
Interfejs elm 327 1.4 Nie działa diagnostyka na żywo (3)



Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Kontakt

Page generation time: 0.044 seconds

elektroda.pl temat RSS