Forum Index

Rules  | Points  | Add...  | Recent posts  | Search | Register | Log in



Cyfrowy Polsat - nieaktywna karta - kanały za free ???


  Main Page -> Forum Index -> Bin -> Bin Archives ->Cyfrowy Polsat - nieaktywna karta - kanały za free ??? Post new topic  Reply to topic 
Author
Hide the left column
Show left column Message
Jackobm
Level 8
Joined: 07 Jun 2007
Posts: 20
Jackobm
Level 8
Post#1 31 Jan 2010 21:01  Topic author   

Cyfrowy Polsat - nieaktywna karta - kanały za free ???


Witam
Kupiłem sobie tuner samsunga Cyfrowego Polsatu z nieaktywną kartą, chciał bym go wykorzystać do oglądania zwykłej satelity a wiec darmowych programów.
Czy jest taka możliwość? ewentualnie co trzeba zrobić abym mógł na tym tunerze oglądać darmowe programy ?
Pilne
czekam na odp
pozdrawiam Jakub

Helpful post? + 0
Back to top

Ad
Ad


Back to top
dzac4
Warunkowo odblokowany
Location: Mazowieckie
Joined: 24 Mar 2007
Posts: 3510
Helped: 235
dzac4
Warunkowo odblokowany
Post#2 31 Jan 2010 21:22    

Re: Cyfrowy Polsat - nieaktywna karta - kanały za free ???


Zadzwonić do CP o odblokowanie karty na kanały FTA.
Ale masz pecha z tym dekoderem poczytaj na forum.
Takich złomów się nie kupuje!

Helpful post? + 0
Back to top

Ad
Ad


Back to top
romus 1980
Level 14
Location: Swarzedz
Joined: 22 Jan 2005
Posts: 155
Helped: 7
romus 1980
Level 14
Post#3 31 Jan 2010 21:22    

Re: Cyfrowy Polsat - nieaktywna karta - kanały za free ???


Witam włącz na kanał 21 i czekaj az włączą kanały fta pozdrawiam

Helpful post? + 0
Back to top
dzac4
Warunkowo odblokowany
Location: Mazowieckie
Joined: 24 Mar 2007
Posts: 3510
Helped: 235
dzac4
Warunkowo odblokowany
Post#4 31 Jan 2010 21:24    

Re: Cyfrowy Polsat - nieaktywna karta - kanały za free ???


romus 1980 wrote:
Witam wlacz na kanal 21 i czekaj az wlacza kanaly fta pozdrawiam

Do bożego narodzenia będzie czekał.:D
I popraw pisownię(polskie znaki).

Helpful post? + 0
Back to top
Doominus
Level 34
Location: Okolice Krakowa
Joined: 18 Dec 2007
Posts: 3119
Helped: 139
Post rating: 19
Doominus
Level 34
Post#5 31 Jan 2010 21:46    

Re: Cyfrowy Polsat - nieaktywna karta - kanały za free ???


Jackobm wrote:
Witam
Czy jest taka możliwość? ewentualnie co trzeba zrobić abym mógł na tym tunerze oglądać darmowe programy ?

Jeśli na dekoderze nie ma zaległości i umowa została poprawnie rozwiązana nalezy zadzwonić do polsatu.

Dodano po 2 [minuty]:

Ile zapłaciłeś za ten dekoder ?
Właściwie wszystko z polsatu to bubelki.

Helpful post? + 0
Back to top
Jackobm
Level 8
Joined: 07 Jun 2007
Posts: 20
Jackobm
Level 8
Post#6 01 Feb 2010 09:09  Topic author   

Re: Cyfrowy Polsat - nieaktywna karta - kanały za free ???


60zł
z tego co wiem to umowa została rozwiązana i w CP powiedzieli mi że jak podłącze go w domu to te darmowe kanały będzie odbierał normalnie, i nie musze aktywowac karty.
Ale interesuje mnie teraz następująca sprawa:
czy ten dekoder ma możliwość odbierania kanałów z dwóch satelit naraz z astry i z hotbird'a po zakupieniu podwójnego konwentera.

Helpful post? + 0
Back to top
joghurt
Level 11
Joined: 05 Jan 2009
Posts: 29
Helped: 2
joghurt
Level 11
Post#7 01 Feb 2010 09:18    

Re: Cyfrowy Polsat - nieaktywna karta - kanały za free ???


Jackobm wrote:
60zł
czy ten dekoder ma możliwość odbierania kanałów z dwóch satelit naraz z astry i z hotbird'a po zakupieniu podwójnego konwentera.


Samsung S305G z Cyfrowego Polsatu na pewno ma, a z innymi też nie powinno być problemów. Trzeba tylko w ustawieniach anteny w menu dekodera ustawić właściwą kolejność satelit w zależności od instalacji jaką posiadasz. Zwykle Astra 19,2 jest na pozycji pierwszej, a Hotbird 13 na drugiej, ale bywają też kombinacje odwrotne.

Helpful post? + 0
Back to top
dzac4
Warunkowo odblokowany
Location: Mazowieckie
Joined: 24 Mar 2007
Posts: 3510
Helped: 235
dzac4
Warunkowo odblokowany
Post#8 01 Feb 2010 10:50    

Re: Cyfrowy Polsat - nieaktywna karta - kanały za free ???


joghurt wrote:
Zwykle Astra 19,2 jest na pozycji pierwszej, a Hotbird 13 na drugiej, ale bywają też kombinacje odwrotne.


To nie kombinacje tylko zastosowanie DiSEqC-a w konwerterze monoblok.
Zastosowanie dwóch konwerterów i osobnego DiSEqC-a daje możliwość wyboru w menu dekodera.

Helpful post? + 0
Back to top
romus 1980
Level 14
Location: Swarzedz
Joined: 22 Jan 2005
Posts: 155
Helped: 7
romus 1980
Level 14
Post#9 01 Feb 2010 20:05    

Re: Cyfrowy Polsat - nieaktywna karta - kanały za free ???


[quote="dzac4"][quote="romus 1980"]Witam wlacz na kanal 21 i czekaj az wlacza kanaly fta pozdrawiam[/quote]
Do bożego narodzenia będzie czekał.:D
I popraw pisownię(polskie znaki).[/quote]

Wpierw niech włączy na kanał 21 i sprawdzi czy zadziała, u mnie zadziałało i do Twojej wiadomosći nie czekalem do Bozego Narodzenia. Sam sprawdz pisownie (Bozego Narodzenia)

Helpful post? + 0
Back to top
dzac4
Warunkowo odblokowany
Location: Mazowieckie
Joined: 24 Mar 2007
Posts: 3510
Helped: 235
dzac4
Warunkowo odblokowany
Post#10 01 Feb 2010 20:28    

Re: Cyfrowy Polsat - nieaktywna karta - kanały za free ???


romus 1980 wrote:


Sam sprawdz pisownie (Bozego Narodzenia)


Kolego naucz się pisać dopiero poprawiaj innych!
I zajmij się mechaniką bo do techniki sat daleko ci jeszcze.
I poczytaj regulamin punkt 8.1 8.2 8.4 15

Helpful post? + 0
Back to top
daroll
Level 11
Location: UE
Joined: 27 Nov 2009
Posts: 37
Helped: 3
daroll
Level 11
Post#11 01 Feb 2010 20:42    

Re: Cyfrowy Polsat - nieaktywna karta - kanały za free ???


dzac4 wrote:
romus 1980 wrote:


Sam sprawdz pisownie (Bozego Narodzenia)


Kolego naucz się pisać dopiero poprawiaj innych!
I zajmij się mechaniką bo do techniki sat daleko ci jeszcze.
I poczytaj regulamin punkt 8.1 8.2 8.4 15

Nie upominaj innych jak sam walisz gorsze błędy.
Jeszcze nie tak dawno za każdym razem pisałeś "spokój" przez "u" a co drugi Twój post lądował w koszu.

Helpful post? + 0
Back to top
dzac4
Warunkowo odblokowany
Location: Mazowieckie
Joined: 24 Mar 2007
Posts: 3510
Helped: 235
dzac4
Warunkowo odblokowany
Post#12 01 Feb 2010 21:05    

Re: Cyfrowy Polsat - nieaktywna karta - kanały za free ???


daroll wrote:
dzac4 wrote:
romus 1980 wrote:


Sam sprawdz pisownie (Bozego Narodzenia)


Kolego naucz się pisać dopiero poprawiaj innych!
I zajmij się mechaniką bo do techniki sat daleko ci jeszcze.
I poczytaj regulamin punkt 8.1 8.2 8.4 15

Nie upominaj innych jak sam walisz gorsze błędy.
Jeszcze nie tak dawno za każdym razem pisałeś "spokój" przez "u" a co drugi Twój post lądował w koszu.

Następny harcerz się znalazł?!:D
Jak masz coś do powiedzenia w temacie to pisz.
Jak nie to "czuwaj"

Helpful post? + 0
Back to top
romus 1980
Level 14
Location: Swarzedz
Joined: 22 Jan 2005
Posts: 155
Helped: 7
romus 1980
Level 14
Post#13 01 Feb 2010 21:08    

Re: Cyfrowy Polsat - nieaktywna karta - kanały za free ???


[quote="dzac4"][quote="romus 1980"]

Sam sprawdz pisownie (Bozego Narodzenia)[/quote]

Kolego naucz się pisać dopiero poprawiaj innych!
I zajmij się mechaniką bo do techniki sat daleko ci jeszcze.
I poczytaj regulamin punkt 8.1 8.2 8.4 15[/quote]

Witam ja koledze podpowiedziałem a Ty kolego ze swojego postu nie wniosleś nic do tematu

poczytaj regulamin 10.2,10.4,8.1,8.4

Pozdrawiam

Helpful post? + 0
Back to top
radekrpisz
VIP Zasłużony dla elektroda
Location: Jansbork
Joined: 30 Sep 2005
Posts: 6260
Helped: 472
Post rating: 19
radekrpisz
VIP Zasłużony dla elektroda
Post#14 01 Feb 2010 21:28    

Re: Cyfrowy Polsat - nieaktywna karta - kanały za free ???


Zamykam.

Helpful post? + 0
Back to top
Post new topic  Reply to topic     Main Page -> Forum Index -> Bin -> Bin Archives -> Cyfrowy Polsat - nieaktywna karta - kanały za free ???
Page 1 of 1

Similar topics to cyfrowy Polsat - nieaktywna karta - kanały za free ???

cyfrowy polsat a abonament RTV?? (2)
Cyfrowy Polsat czy Telewizja N? (61)
Polsat Cyfrowy - co w nim takiego złego? (2)
Kworld + cyfrowy polsat.Jak to zrobic? (1)
Samsung DSB-H370G cyfrowy polsat (1)
Akwizytor Cyfry+. Wypowiedzenie umowy. Cyfrowy Polsat. (3)
rozwiązanie umowy Cyfrowy polsat i numer dekodera (8)
Cyfrowy Polsat - wymiana dekoderów telewizji satelitarnej. (42)
Szukam osoby która posiada Cyfrowy Polsat i Kanał E (5)
Cyfrowy Polsat z "szerokopasmówki" (3)


Switch to mobile version Switch to version for desktops

Administrator || Moderators || Forum Rules || General Rules || Cookies information || Editors || Contact for companies || Contact

Page generation time: 0.121 seconds