Forum elektroda.pl

Regulamin | Punkty | Dodaj... | Ostatnie | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj

Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Cyfrowy Polsat - nieaktywna karta - kanały za free ???


Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Kosz -> Kosz Archiwum -> Cyfrowy Polsat - nieaktywna karta - kanały za free ???
Autor
Wiadomość
Jackobm
Poziom 7
Poziom 7


Dołączył: 07 Cze 2007
Posty: 20

Post#1 Post autora tematu 31 Sty 2010 22:01   

Cyfrowy Polsat - nieaktywna karta - kanały za free ???


Witam
Kupiłem sobie tuner samsunga Cyfrowego Polsatu z nieaktywną kartą, chciał bym go wykorzystać do oglądania zwykłej satelity a wiec darmowych programów.
Czy jest taka możliwość? ewentualnie co trzeba zrobić abym mógł na tym tunerze oglądać darmowe programy ?
Pilne
czekam na odp
pozdrawiam Jakub
Powrót do góry
   
dzac4
Poziom 23
Poziom 23


Dołączył: 24 Mar 2007
Posty: 3648
Miasto: Mazowieckie

Post#2 31 Sty 2010 22:22   

Re: Cyfrowy Polsat - nieaktywna karta - kanały za free ???


Zadzwonić do CP o odblokowanie karty na kanały FTA.
Ale masz pecha z tym dekoderem poczytaj na forum.
Takich złomów się nie kupuje!
Powrót do góry
   
romus 1980
Poziom 14
Poziom 14


Dołączył: 22 Sty 2005
Posty: 155
Miasto: Swarzedz

Post#3 31 Sty 2010 22:22   

Re: Cyfrowy Polsat - nieaktywna karta - kanały za free ???


Witam włącz na kanał 21 i czekaj az włączą kanały fta pozdrawiam
Powrót do góry
   
Ad


Ad


Post# 31 Sty 2010 22:22   



Powrót do góry
   
dzac4
Poziom 23
Poziom 23


Dołączył: 24 Mar 2007
Posty: 3648
Miasto: Mazowieckie

Post#4 31 Sty 2010 22:24   

Re: Cyfrowy Polsat - nieaktywna karta - kanały za free ???


romus 1980 napisał:
Witam wlacz na kanal 21 i czekaj az wlacza kanaly fta pozdrawiam

Do bożego narodzenia będzie czekał.:D
I popraw pisownię(polskie znaki).
Powrót do góry
   
Ad


Ad


Post# 31 Sty 2010 22:24   



Powrót do góry
   
Doominus
Poziom 23
Poziom 23


Dołączył: 18 Gru 2007
Posty: 3145
Miasto: Okolice Krakowa

Post#5 31 Sty 2010 22:46   

Re: Cyfrowy Polsat - nieaktywna karta - kanały za free ???


Jackobm napisał:
Witam
Czy jest taka możliwość? ewentualnie co trzeba zrobić abym mógł na tym tunerze oglądać darmowe programy ?

Jeśli na dekoderze nie ma zaległości i umowa została poprawnie rozwiązana nalezy zadzwonić do polsatu.

Dodano po 2 [minuty]:

Ile zapłaciłeś za ten dekoder ?
Właściwie wszystko z polsatu to bubelki.
Powrót do góry
   
Jackobm
Poziom 7
Poziom 7


Dołączył: 07 Cze 2007
Posty: 20

Post#6 Post autora tematu 01 Lut 2010 10:09   

Re: Cyfrowy Polsat - nieaktywna karta - kanały za free ???


60zł
z tego co wiem to umowa została rozwiązana i w CP powiedzieli mi że jak podłącze go w domu to te darmowe kanały będzie odbierał normalnie, i nie musze aktywowac karty.
Ale interesuje mnie teraz następująca sprawa:
czy ten dekoder ma możliwość odbierania kanałów z dwóch satelit naraz z astry i z hotbird'a po zakupieniu podwójnego konwentera.
Powrót do góry
   
Ad


Ad


Post# 01 Lut 2010 10:09   



Powrót do góry
   
joghurt
Poziom 8
Poziom 8


Dołączył: 05 Sty 2009
Posty: 27

Post#7 01 Lut 2010 10:18   

Re: Cyfrowy Polsat - nieaktywna karta - kanały za free ???


Jackobm napisał:
60zł
czy ten dekoder ma możliwość odbierania kanałów z dwóch satelit naraz z astry i z hotbird'a po zakupieniu podwójnego konwentera.


Samsung S305G z Cyfrowego Polsatu na pewno ma, a z innymi też nie powinno być problemów. Trzeba tylko w ustawieniach anteny w menu dekodera ustawić właściwą kolejność satelit w zależności od instalacji jaką posiadasz. Zwykle Astra 19,2 jest na pozycji pierwszej, a Hotbird 13 na drugiej, ale bywają też kombinacje odwrotne.
Powrót do góry
   
dzac4
Poziom 23
Poziom 23


Dołączył: 24 Mar 2007
Posty: 3648
Miasto: Mazowieckie

Post#8 01 Lut 2010 11:50   

Re: Cyfrowy Polsat - nieaktywna karta - kanały za free ???


joghurt napisał:
Zwykle Astra 19,2 jest na pozycji pierwszej, a Hotbird 13 na drugiej, ale bywają też kombinacje odwrotne.


To nie kombinacje tylko zastosowanie DiSEqC-a w konwerterze monoblok.
Zastosowanie dwóch konwerterów i osobnego DiSEqC-a daje możliwość wyboru w menu dekodera.
Powrót do góry
   
romus 1980
Poziom 14
Poziom 14


Dołączył: 22 Sty 2005
Posty: 155
Miasto: Swarzedz

Post#9 01 Lut 2010 21:05   

Re: Cyfrowy Polsat - nieaktywna karta - kanały za free ???


[quote="dzac4"][quote="romus 1980"]Witam wlacz na kanal 21 i czekaj az wlacza kanaly fta pozdrawiam[/quote]
Do bożego narodzenia będzie czekał.:D
I popraw pisownię(polskie znaki).[/quote]

Wpierw niech włączy na kanał 21 i sprawdzi czy zadziała, u mnie zadziałało i do Twojej wiadomosći nie czekalem do Bozego Narodzenia. Sam sprawdz pisownie (Bozego Narodzenia)
Powrót do góry
   
Ad


Ad


Post# 01 Lut 2010 21:05   



Powrót do góry
   
dzac4
Poziom 23
Poziom 23


Dołączył: 24 Mar 2007
Posty: 3648
Miasto: Mazowieckie

Post#10 01 Lut 2010 21:28   

Re: Cyfrowy Polsat - nieaktywna karta - kanały za free ???


romus 1980 napisał:


Sam sprawdz pisownie (Bozego Narodzenia)


Kolego naucz się pisać dopiero poprawiaj innych!
I zajmij się mechaniką bo do techniki sat daleko ci jeszcze.
I poczytaj regulamin punkt 8.1 8.2 8.4 15
Powrót do góry
   
daroll
Poziom 9
Poziom 9


Dołączył: 27 Lis 2009
Posty: 38
Miasto: UE

Post#11 01 Lut 2010 21:42   

Re: Cyfrowy Polsat - nieaktywna karta - kanały za free ???


dzac4 napisał:
romus 1980 napisał:


Sam sprawdz pisownie (Bozego Narodzenia)


Kolego naucz się pisać dopiero poprawiaj innych!
I zajmij się mechaniką bo do techniki sat daleko ci jeszcze.
I poczytaj regulamin punkt 8.1 8.2 8.4 15

Nie upominaj innych jak sam walisz gorsze błędy.
Jeszcze nie tak dawno za każdym razem pisałeś "spokój" przez "u" a co drugi Twój post lądował w koszu.
Powrót do góry
   
dzac4
Poziom 23
Poziom 23


Dołączył: 24 Mar 2007
Posty: 3648
Miasto: Mazowieckie

Post#12 01 Lut 2010 22:05   

Re: Cyfrowy Polsat - nieaktywna karta - kanały za free ???


daroll napisał:
dzac4 napisał:
romus 1980 napisał:


Sam sprawdz pisownie (Bozego Narodzenia)


Kolego naucz się pisać dopiero poprawiaj innych!
I zajmij się mechaniką bo do techniki sat daleko ci jeszcze.
I poczytaj regulamin punkt 8.1 8.2 8.4 15

Nie upominaj innych jak sam walisz gorsze błędy.
Jeszcze nie tak dawno za każdym razem pisałeś "spokój" przez "u" a co drugi Twój post lądował w koszu.

Następny harcerz się znalazł?!:D
Jak masz coś do powiedzenia w temacie to pisz.
Jak nie to "czuwaj"
Powrót do góry
   
romus 1980
Poziom 14
Poziom 14


Dołączył: 22 Sty 2005
Posty: 155
Miasto: Swarzedz

Post#13 01 Lut 2010 22:08   

Re: Cyfrowy Polsat - nieaktywna karta - kanały za free ???


[quote="dzac4"][quote="romus 1980"]

Sam sprawdz pisownie (Bozego Narodzenia)[/quote]

Kolego naucz się pisać dopiero poprawiaj innych!
I zajmij się mechaniką bo do techniki sat daleko ci jeszcze.
I poczytaj regulamin punkt 8.1 8.2 8.4 15[/quote]

Witam ja koledze podpowiedziałem a Ty kolego ze swojego postu nie wniosleś nic do tematu

poczytaj regulamin 10.2,10.4,8.1,8.4

Pozdrawiam
Powrót do góry
   
radekrpisz
Poziom 25
Poziom 25


Dołączył: 30 Wrz 2005
Posty: 6850
Miasto: Jansbork

Post#14 01 Lut 2010 22:28   

Re: Cyfrowy Polsat - nieaktywna karta - kanały za free ???


Zamykam.
Powrót do góry
   
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Kosz -> Kosz Archiwum -> Cyfrowy Polsat - nieaktywna karta - kanały za free ???
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Akwizytor Cyfry+. Wypowiedzenie umowy. Cyfrowy Polsat. (3)
Samsung DSB-H370G cyfrowy polsat (1)
Kworld + cyfrowy polsat.Jak to zrobic? (1)
Polsat Cyfrowy - co w nim takiego złego? (2)
Cyfrowy Polsat czy Telewizja N? (61)
cyfrowy polsat a abonament RTV?? (2)
Szukam osoby która posiada Cyfrowy Polsat i Kanał E (5)
Cyfrowy Polsat z "szerokopasmówki" (3)


Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.065 seconds

elektroda.pl temat RSS