Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



jak wykryc szpiega w komputerze


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> Komputery Serwis -> Pogotowie Antywirusowe ->jak wykryc szpiega w komputerze Napisz nowy temat  Temat zablokowany. 
AutorSchowaj lewą kolumnę Wiadomość
iza.iza
Poziom 5
Poziom 5


Dołączył: 03 Lut 2010
Posty: 12
Miasto: Grodzisk Maz

iza.iza
Poziom 5
Post#1 Post autora tematu 03 Lut 2010 15:26   

jak wykryc szpiega w komputerze


Witam. Bardzo prosze o pomoc. Na komputerach nie nam sie prawie wcale a mam podeirzenie ze moj maz ze swoim przyjacielem hakerem zainstalowali mi szpiega w komputerze. Bardzo prosze o podpowiedz sposobu prostego dla takiej niewiedzy jak ja, wykrycia czy moj komputer posiada taki program. Bardzo bede wdzieczna i z gory dziekuje za pomoc Smile

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry



Google Adsense



Post# 03 Lut 2010 15:26   



Powrót do góry
Kolobos
Spec od komputerów
Spec od komputerów


Dołączył: 13 Cze 2003
Posty: 43395
Miasto: Warszawa

Kolobos
Spec od komputerów
Post#2 03 Lut 2010 15:32pomocny post - solucja   

Re: jak wykryc szpiega w komputerze


Daj w zalaczniku log z gmera oraz otl:
http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic1044160.html

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
iza.iza
Poziom 5
Poziom 5


Dołączył: 03 Lut 2010
Posty: 12
Miasto: Grodzisk Maz

iza.iza
Poziom 5
Post#3 Post autora tematu 04 Lut 2010 07:58   

Re: jak wykryc szpiega w komputerze


Crying or Very sad nie wiem jak to sie robi....

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
hojlo1
Poziom 22
Poziom 22


Dołączył: 29 Mar 2006
Posty: 2257
Miasto: "-"

hojlo1
Poziom 22
Post#4 04 Lut 2010 08:29   

Re: jak wykryc szpiega w komputerze


iza.iza - jak faktyczny brak wiedzy i np wchodzisz tylko do internetu (tego się obawiasz) zastosuj najprostszą metodę.

Poproś kogoś , lub sama ściągnij (legalnie i darmowo) Linuksa co działa z płyty (tylko z płyty) startując komputer z takiej płyty mogą Ci instalować 10000000000 szpiegów, bo działasz i tak z płyty (a na nią już nie można nic zainstalować, bo Twoja).

Znam parę kobiet co mając swoje komputery np. operacje bankowe (internet) tylko z takich płyt robią i to od lat.

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Jarosław Rudnicki
Poziom 11
Poziom 11


Dołączył: 02 Gru 2002
Posty: 71
Miasto: Zielona Góra

Jarosław Rudnicki
Poziom 11
Post#5 04 Lut 2010 08:45   

Re: jak wykryc szpiega w komputerze


Jeśli to jest np. keyloger sprzętowy, to to i tak nic nie zmieni!

Jr

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Kolobos
Spec od komputerów
Spec od komputerów


Dołączył: 13 Cze 2003
Posty: 43395
Miasto: Warszawa

Kolobos
Spec od komputerów
Post#6 04 Lut 2010 12:07   

Re: jak wykryc szpiega w komputerze


Arrow iza.iza
Sciagasz OTL, klikaz na Run Scan i dajesz w zalaczniku OTL.txt, ktory sie utworzy. Nastepnie Gmer, klikasz Szukaj, jak skonczy Zapisz ..., zapisany plik rowniez dajesz w zalaczniku.

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
iza.iza
Poziom 5
Poziom 5


Dołączył: 03 Lut 2010
Posty: 12
Miasto: Grodzisk Maz

iza.iza
Poziom 5
Post#7 Post autora tematu 05 Lut 2010 10:08   

Re: jak wykryc szpiega w komputerze


Wiesz czego sie boje?? ktos mi powiedzial ze on mogl zainstalowac mi cos takiego ze wysylane jest na inny komputer , chyba na maila, strony ktore otwieram i tresci ktore pisze. Chcialabym zeby nikt nie mial takiej mozliwosci Sad

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Kolobos
Spec od komputerów
Spec od komputerów


Dołączył: 13 Cze 2003
Posty: 43395
Miasto: Warszawa

Kolobos
Spec od komputerów
Post#8 05 Lut 2010 13:34   

Re: jak wykryc szpiega w komputerze


Zrob to co napisalem zamiast wymyslac bez sprawdzenia.

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
iza.iza
Poziom 5
Poziom 5


Dołączył: 03 Lut 2010
Posty: 12
Miasto: Grodzisk Maz

iza.iza
Poziom 5
Post#9 Post autora tematu 11 Lut 2010 10:46   

Re: jak wykryc szpiega w komputerze


Sciagnelam OTL, kliknelam na Run Scan i dalej nie umiem, napisz prosze co konkretnie dajej mam robic gdzie kliknac itd, jesli bedzie Ci wygodniej to umowmy sie gg lub tel, dzieki z gory Smile

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Kolobos
Spec od komputerów
Spec od komputerów


Dołączył: 13 Cze 2003
Posty: 43395
Miasto: Warszawa

Kolobos
Spec od komputerów
Post#10 11 Lut 2010 11:53   

Re: jak wykryc szpiega w komputerze


Przeciez napisalem, po przeskanowaniu utworzy sie plik otl.txt, ktory masz dac w zalaczniku.

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
iza.iza
Poziom 5
Poziom 5


Dołączył: 03 Lut 2010
Posty: 12
Miasto: Grodzisk Maz

iza.iza
Poziom 5
Post#11 Post autora tematu 11 Lut 2010 14:22   

Re: jak wykryc szpiega w komputerze


A nie mozesz bardziej szczegolowo, nie wiem jak to sie robi, jestem zielona w tym temacie , tak jak pisalam, Ty sie na tym znasz i te wszystkie pojecia sa dla Ciebie proste, nie chcialabym sprawiac klopotu ale jest to dla mnie trudniejsze niz myslalam Smile

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Dez1
Poziom 18
Poziom 18


Dołączył: 17 Sie 2009
Posty: 532
Miasto: Łódź

Dez1
Poziom 18
Post#12 11 Lut 2010 14:28   

Re: jak wykryc szpiega w komputerze


Koledzy, jedna zasada jeśli chodzi o porady: powinny być dostosowane do poziomu kompetencji odbiorcy. Inaczej co komu po takich "poradach"? Jak dziewczyna pisze, że nie jest kumata w kwestii komputerów, to trzeba pisać po lamersku, krok za krokirm i konkretnie. A już proponowanie odpalania Linuxa z płyty... hojlo1 gratuluję poczucia humoru.


iza.iza - jak skończysz skanowanie OTL, to wyniki zapisz do pliku tekstowego, a potem dodaj ten plik na forum jako załącznik do posta.

Czyli: uruchom OTL --> kliknij "run scan" --> po zakończeniu skanowania wynik otworzy się w pliku tekstowym, wówczas wybierasz z menu notatnika "PLIK" --> "ZAPISZ JAKO" --> zapisujesz np. na pulpicie. Pisząc kolejny post załączasz plik na forum.
..........

Moderowano przez jankolo:
Zbędne zdanie usunąłem


Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry



Google Adsense



Post# 11 Lut 2010 14:28   



Powrót do góry
Kolobos
Spec od komputerów
Spec od komputerów


Dołączył: 13 Cze 2003
Posty: 43395
Miasto: Warszawa

Kolobos
Spec od komputerów
Post#13 11 Lut 2010 17:21   

Re: jak wykryc szpiega w komputerze


Mozesz napisac co jest dla Ciebie takie trudne? Klikniecie dwa razy na otl.exe czy moze nacisniecie przycisku z napisem Run Scan po ktorym sam sie otworzy plik otl.txt, a moze dodanie pliku otl.txt w zalaczniku, ktore jest dokladnie opisane tutaj:
http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic1044160.html "Dla tych co nie wiedzą jak zamieszczać logi zamieszczam krótki instruktaż"

Przykro mi ale skoro tak banalne rzeczy sprawiaja Ci az taki problem to waptpie zebys byla w stanie wykonac dalsze instrukcje.

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
iza.iza
Poziom 5
Poziom 5


Dołączył: 03 Lut 2010
Posty: 12
Miasto: Grodzisk Maz

iza.iza
Poziom 5
Post#14 Post autora tematu 12 Lut 2010 08:27   

Re: jak wykryc szpiega w komputerze


Bardzo cenie sobie czyjes umiejetnosci, ja mam 3 zawody w kazdym fachowe pojecia mozna okreslic tak zeby zazdy kto sie na tym nie zna, w miare zrozumial, Bylam przekonana ze w tym temacie jest podobnie. Dziekuje bardzo za pomoc ale nie odpuszcze sobie tego tematu bo nikt inny pomoc mi nie moze. Pozdrawiam Smile

Dodano po 4 [minuty]:

Dez 1 zrobilam tak jak napisales i nie bylo to trudne Smile, dziekuje
Chcialabym abys napisal mi dlaczego tem plik mam zalaczyc do pisanego postu ? Smile

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Kolobos
Spec od komputerów
Spec od komputerów


Dołączył: 13 Cze 2003
Posty: 43395
Miasto: Warszawa

Kolobos
Spec od komputerów
Post#15 12 Lut 2010 09:46   

Re: jak wykryc szpiega w komputerze


Jak inaczej mamy go sprawdzic?

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
iza.iza
Poziom 5
Poziom 5


Dołączył: 03 Lut 2010
Posty: 12
Miasto: Grodzisk Maz

iza.iza
Poziom 5
Post#16 Post autora tematu 12 Lut 2010 09:54   

Re: jak wykryc szpiega w komputerze


to nie chodzi o inaczej tylko trzeba mi wytlumaczyc jak kozie na miedzu, bo wielu pojec nie rozumien , nigdy nie mialam z nimi ztycznosci. Obsluge komputera nauczylam sie na zasadzie prob i bledow wiec tak jak kolega pisal ze trzeba mi krok po kroczku, konkretnie co kliknac i gdzie zapisac.
Pojawily mi sie po tym zabiegu ikony na pulpicie w pol przeźroczyste jak je otworzylam to z pulpitu zniknely.
Jak dodac zalacznik w pw??

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
zdan
Poziom 12
Poziom 12


Dołączył: 30 Maj 2005
Posty: 89
Miasto: dzierżoniów

zdan
Poziom 12
Post#17 12 Lut 2010 10:31   

Re: jak wykryc szpiega w komputerze


Dla tych co nie wiedzą jak zamieszczać logi krótki instruktaż:

Poniżej okienka wpisywanej wiadomości w sekcji Dodaj załącznik klikamy:
1. Przeglądaj - w nowo otwartym oknie wskazujemy interesujący nas log lub przygotowaną paczkę z logami i klikamy otwórz.
2. Rezygnuję z własnej prowizji - log umieszczamy w związku ze swoim problemem więc żądanie punktów za pobranie naszego loga byłoby co najmniej nietaktowne.
3. Dodaj załącznik - Strona się odświeży i po załadowaniu załącznika na serwer będzie wyglądać następująco:


W zaznaczonej ramce widać informację, że log został dodany.
Widnieje tam również opcja skasuj załącznik - jeśli się pomyliłeś to możesz usunąć załadowany wcześniej załącznik.

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
iza.iza
Poziom 5
Poziom 5


Dołączył: 03 Lut 2010
Posty: 12
Miasto: Grodzisk Maz

iza.iza
Poziom 5
Post#18 Post autora tematu 12 Lut 2010 10:44   

Re: jak wykryc szpiega w komputerze


Dziekuje Smile
oto zalacznik otl

Załączniki:

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Kolobos
Spec od komputerów
Spec od komputerów


Dołączył: 13 Cze 2003
Posty: 43395
Miasto: Warszawa

Kolobos
Spec od komputerów
Post#19 12 Lut 2010 10:56   

Re: jak wykryc szpiega w komputerze


Gdzie jest log z gmera? Gdzie wyniki skanowania przy pomocy mbam oraz cureit?

Opis jak dodac zalacznik byl w temacie do ktorego juz dwa razy podalem Ci link, ale jak widac nie chcialo Ci sie go przeczytac do tej pory. Calkowite lenistwo i brak samodzielnosci, ktory tlumaczysz brakiem wiedzy dotyczacej obslugi komputera i internetu. Ten dzial to "Pogotowie Antywirusowe", a nie "Nauka obslugi komputera dla opornych".

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
iza.iza
Poziom 5
Poziom 5


Dołączył: 03 Lut 2010
Posty: 12
Miasto: Grodzisk Maz

iza.iza
Poziom 5
Post#20 Post autora tematu 12 Lut 2010 13:03   

Re: jak wykryc szpiega w komputerze


Przeczytalam! Nie obrażam Cie wiec postaraj sie nie obrażać mnie, ok?
W wyniku calkowitego lenistwa i braku samodzielności przesylam w zalaczniku to czego chciales .Z cureit mam problem ale jeszcze spróbuje.

Załączniki:

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
iza.iza
Poziom 5
Poziom 5


Dołączył: 03 Lut 2010
Posty: 12
Miasto: Grodzisk Maz

iza.iza
Poziom 5
Post#21 Post autora tematu 12 Lut 2010 13:11   

Re: jak wykryc szpiega w komputerze


gmer log

Załączniki:

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
iza.iza
Poziom 5
Poziom 5


Dołączył: 03 Lut 2010
Posty: 12
Miasto: Grodzisk Maz

iza.iza
Poziom 5
Post#22 Post autora tematu 12 Lut 2010 14:21   

Re: jak wykryc szpiega w komputerze


Smile

Załączniki:

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry



Google Adsense



Post# 12 Lut 2010 14:21   



Powrót do góry
Kolobos
Spec od komputerów
Spec od komputerów


Dołączył: 13 Cze 2003
Posty: 43395
Miasto: Warszawa

Kolobos
Spec od komputerów
Post#23 12 Lut 2010 14:45   

Re: jak wykryc szpiega w komputerze


Odinstaluj Ask Toolbar.

Wklej to do OTL i nacisnij Run Fix:

:OTL
SRV - [2008-12-09 18:40:16 | 000,464,264 | ---- | M] () [Auto | Running] -- C:\Program Files\AskBarDis\bar\bin\AskService.exe -- (ASKService)
SRV - [2008-12-09 18:40:16 | 000,234,888 | ---- | M] () [Auto | Running] -- C:\Program Files\AskBarDis\bar\bin\ASKUpgrade.exe -- (ASKUpgrade)
PRC - [2008-12-09 18:40:16 | 000,464,264 | ---- | M] () -- C:\Program Files\AskBarDis\bar\bin\AskService.exe
PRC - [2008-12-09 18:40:16 | 000,234,888 | ---- | M] () -- C:\Program Files\AskBarDis\bar\bin\ASKUpgrade.exe
IE - HKCU\..\URLSearchHook: {08C06D61-F1F3-4799-86F8-BE1A89362C85} - C:\Program Files\neostrada tp\SearchPageURL.dll ()
O2 - BHO: (AskBar BHO) - {201f27d4-3704-41d6-89c1-aa35e39143ed} - C:\Program Files\AskBarDis\bar\bin\askBar.dll (Ask.com)
O3 - HKLM\..\Toolbar: (Ask Toolbar) - {3041d03e-fd4b-44e0-b742-2d9b88305f98} - C:\Program Files\AskBarDis\bar\bin\askBar.dll (Ask.com)
O3 - HKCU\..\Toolbar\ShellBrowser: (no name) - {2318C2B1-4965-11D4-9B18-009027A5CD4F} - No CLSID value found.
O3 - HKCU\..\Toolbar\WebBrowser: (Ask Toolbar) - {3041D03E-FD4B-44E0-B742-2D9B88305F98} - C:\Program Files\AskBarDis\bar\bin\askBar.dll (Ask.com)
O4 - HKLM..\Run: [tguard] C:\Program Files\WebLock\tguard.exe File not found
O4 - HKCU..\Run: [EA Core] C:\Program Files\Electronic Arts\EADM\Core.exe File not found
O4 - HKCU..\RunOnce: [Shockwave Updater] C:\WINDOWS\System32\Adobe\SHOCKW~1\SWHELP~1.EXE -Update -1103472 -Mozilla\4.0 ( File not found
O4 - HKLM..\RunOnceEx: [Flag] Reg Error: Invalid data type. File not found

:Files
C:\Documents and Settings\Asiulek\Ustawienia lokalne\Temp\1000000500029ca890022
C:\Documents and Settings\Asiulek\Ustawienia lokalne\Temp\400000d700029ca890022\

Po wykonaniu wszystkiego nacisnij w OTL CleanUp oraz uzyj TFC.exe (znajdziesz na google).

Keyloggerow nie widac.


Ps. Usun to co znalazl mbam o ile jeszcze tego nie zrobilas.

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Dez1
Poziom 18
Poziom 18


Dołączył: 17 Sie 2009
Posty: 532
Miasto: Łódź

Dez1
Poziom 18
Post#24 12 Lut 2010 14:48   

Re: jak wykryc szpiega w komputerze


kolobos zidentyfikowałeś tam jakiegoś szpiega, który może pochodzić od mężą??

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Kolobos
Spec od komputerów
Spec od komputerów


Dołączył: 13 Cze 2003
Posty: 43395
Miasto: Warszawa

Kolobos
Spec od komputerów
Post#25 12 Lut 2010 14:57   

Re: jak wykryc szpiega w komputerze


Nie, jedyna infekcja bylo:
C:\Documents and Settings\Asiulek\Ustawienia lokalne\Temp\1000000500029ca890022\regsvr32.exe
C:\Documents and Settings\Asiulek\Ustawienia lokalne\Temp\400000d700029ca890022\Autorun.exe

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry



Google Adsense



Post# 12 Lut 2010 14:57   



Powrót do góry
hojlo1
Poziom 22
Poziom 22


Dołączył: 29 Mar 2006
Posty: 2257
Miasto: "-"

hojlo1
Poziom 22
Post#26 12 Lut 2010 15:20   

Re: jak wykryc szpiega w komputerze


Dez1 napisał:
....A już proponowanie odpalania Linuxa z płyty... hojlo1 gratuluję poczucia humoru.....
Widzę że "wywołałeś mnie do tablicy".

Za gratulację dziękuję (zawsze mile słowo potrzebne). Very Happy

Masz jakąś ciekawą propozycję na rozwiązanie problemu iza.iza?
(oprócz np. mojej)

Znaleziono u Niej - "Trojan.Banker", który zacytuję(fragment):
Cytat:
Szkodliwy program ma swoje haki w systemie, cały czas pozostaje uśpiony, lecz aktywuje się gdy użytkownik odwiedzi strony bankowe online.Trojan wyświetla wtedy nieprawdziwą wersję strony, zbiera hasla i po cichu wysyła informacje na zdalny serwer. Eksperci ds. bezpieczeństwa zauważyli także, że oprogramowanie kradnie z systemu Windows przechowywane hasła.
i teraz zacytuję siebie ponownie.
Cytat:
Znam parę kobiet co mając swoje komputery np. operacje bankowe (internet) tylko z takich płyt robią i to od lat.

Dodam tylko że te kobiety (co znam) mają małe pojęcie o komputerach i właśnie z tego powodu używają tych płyt (i dalej tak polecam - jak widać nie bez powodu).

Pozdrawiam. Wink

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
iza.iza
Poziom 5
Poziom 5


Dołączył: 03 Lut 2010
Posty: 12
Miasto: Grodzisk Maz

iza.iza
Poziom 5
Post#27 Post autora tematu 13 Lut 2010 21:26   

Re: jak wykryc szpiega w komputerze


Bardzo Wam dziekuje za pomoc i cierpliwosc do mnie Wink
pozdrawiam Smile

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Dez1
Poziom 18
Poziom 18


Dołączył: 17 Sie 2009
Posty: 532
Miasto: Łódź

Dez1
Poziom 18
Post#28 15 Lut 2010 09:17   

Re: jak wykryc szpiega w komputerze


hojlo1 napisał:
Dez1 napisał:
....A już proponowanie odpalania Linuxa z płyty... hojlo1 gratuluję poczucia humoru.....
Widzę że "wywołałeś mnie do tablicy".

Za gratulację dziękuję (zawsze mile słowo potrzebne). Very Happy

Masz jakąś ciekawą propozycję na rozwiązanie problemu iza.iza?
(oprócz np. mojej)

Znaleziono u Niej - "Trojan.Banker", który zacytuję(fragment):
Cytat:
Szkodliwy program ma swoje haki w systemie, cały czas pozostaje uśpiony, lecz aktywuje się gdy użytkownik odwiedzi strony bankowe online.Trojan wyświetla wtedy nieprawdziwą wersję strony, zbiera hasla i po cichu wysyła informacje na zdalny serwer. Eksperci ds. bezpieczeństwa zauważyli także, że oprogramowanie kradnie z systemu Windows przechowywane hasła.
i teraz zacytuję siebie ponownie.
Cytat:
Znam parę kobiet co mając swoje komputery np. operacje bankowe (internet) tylko z takich płyt robią i to od lat.

Dodam tylko że te kobiety (co znam) mają małe pojęcie o komputerach i właśnie z tego powodu używają tych płyt (i dalej tak polecam - jak widać nie bez powodu).

Pozdrawiam. Wink

Very Happy hojlo1 nie chodziło mi bynajmniej o to, że Twoja rada jest zła.. bo jak dla mnie jest dobra - sama w sobie. Tylko obawiam się, że wytłumaczenie koleżance "iza.iza" tego, w jaki sposób ma korzystać z "Linuxa z płyty" to zadanie raczej niewykonalne poprzez forum Smile już nie mówiąc o samym przełamaniu mentalnej bariery osoby, która słabo sięczuje w tematach związanych z komputerami.. "Mam nie korzystać z Windowska, tylko jakieś Linuxy z płyty odpalać?? HM Neutral"
Pozdrawiam Very Happy

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry



Google Adsense



Post# 15 Lut 2010 09:17   



Powrót do góry
hojlo1
Poziom 22
Poziom 22


Dołączył: 29 Mar 2006
Posty: 2257
Miasto: "-"

hojlo1
Poziom 22
Post#29 15 Lut 2010 12:46pomocny post - solucja   

Re: jak wykryc szpiega w komputerze


(może innym się przyda)
Tylko włożyć płytę i z niej wystartować (naciskać ok...potem przeglądarkę). = TO TYLE. Wink
(oczywiście nie każdy zadziała ...)

1. Linux "OLA' (oczywiście wszystko po polsku).
Tata dzieciom zrobił, by mu nie grzebały w komputerze.
Jest i przeglądarką (Firefox) i nawet GG.

2. "LinOS - bezpieczny system internetowy" (także po polsku).

3. inne....

Oczywiście wiadomo że wszystkiego się na nich nie zrobi, ale jak opisałem wyżej... .

Ps - znam kobiety, które na kartce krótki przewodnik mają i działają na takich LiveCD nawet przy Wifi.

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Temat zablokowany.     Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> Komputery Serwis -> Pogotowie Antywirusowe -> jak wykryc szpiega w komputerze
Strona 1 z 1
Podobne tematy
sprawdzenie szpiega w komputerze (2)
Jak zlokalizować szpiega czy inne badziewie? (8)
jak sprawdzic czy mam zainstalowanego szpiega? (11)
jak wykryc router w sieci (4)
Linux -jak wykryc partycje? (5)
włamanie na gg jak wykryc hakera?? (2)
programy szpigujace-jak usunac, wykryc (5)
Jak wykryc dyski pod MHDD ? (6)
router wifi jak wykryc inne sieci? (5)
Jak wykryć szpiega typu :"Oko szefa" (11)



Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Kontakt

Page generation time: 0.071 seconds

elektroda.pl temat RSS