Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj  | Rejestracja  | Zaloguj

Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Nie moge otworzyć witryny


Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Komputery Serwis -> Komputery Software -> Nie moge otworzyć witryny
Autor
Wiadomość
kamo502
Poziom 17
Poziom 17


Dołączył: 04 Paź 2006
Posty: 392
Miasto: wawa

Post#1 Post autora tematu 07 Lut 2010 15:06   

Nie moge otworzyć witryny


Witam

Mam taki nietypowy broblem.

Nie mogę otworzyć witryny www.opel-infos.de

Probowałem na 2 komputerach z inną konfiguracja. Próbowałem na IE i na Firefox.

Pod tym samym dostawcą internetowym. Neostrada


U innych podobno chodzi a u mnie nie można otworzyć strony

Czym to może być spowodowane?
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 07 Lut 2010 15:06   





Powrót do góry
   
tyszek
Poziom 16
Poziom 16


Dołączył: 27 Maj 2003
Posty: 309
Miasto: Raszyn

Post#2 07 Lut 2010 16:18   

Re: Nie moge otworzyć witryny


Być może firewall blokuje ten adres, albo jakiś program.
Spróbuj ustawić jakiś inny dns.
jeszcze spróbuj może ipconfig /flushdns pomoże.
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 07 Lut 2010 16:18   





Powrót do góry
   
Usunięty






Post#3 07 Lut 2010 16:44   

Re: Nie moge otworzyć witryny


tracert www.opel-infos.de i zobacz gdzie "staje".
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 07 Lut 2010 16:44   





Powrót do góry
   
MiroLord
Poziom 15
Poziom 15


Dołączył: 13 Sty 2007
Posty: 261
Miasto: Bolesławiec

Post#4 07 Lut 2010 16:51   

Re: Nie moge otworzyć witryny


Możesz mieć problem z pingami. Zainstaluj cFosspeed i zobacz czy pomogło.
Powrót do góry
   
kamo502
Poziom 17
Poziom 17


Dołączył: 04 Paź 2006
Posty: 392
Miasto: wawa

Post#5 Post autora tematu 07 Lut 2010 17:01   

Re: Nie moge otworzyć witryny


Gusioo napisał:
tracert www.opel-infos.de i zobacz gdzie "staje".


traceroute to www.opel-infos.de (188.40.119.3), 15 hops max, 40 byte packets
1 warp-srv (147.102.222.200) 0.410 ms 0.386 ms 0.487 ms
2 grnetRouter.ntua-primary.athens-3.access-link.grnet.gr (194.177.209.117) 0.550 ms 1.500 ms 0.647 ms
3 eie2-to-koletti1.backbone.grnet.gr (195.251.27.46) 0.654 ms 0.730 ms 0.690 ms
4 grnet.rt1.ath2.gr.geant2.net (62.40.124.89) 0.793 ms 0.815 ms 0.801 ms
5 as0.rt1.vie.at.geant2.net (62.40.112.165) 37.090 ms 37.167 ms 37.098 ms
6 so-3-0-0.rt1.bud.hu.geant2.net (62.40.112.14) 41.912 ms 41.809 ms 66.707 ms
7 bpt-b4-link.telia.net (80.239.134.1) 41.847 ms 41.893 ms 41.887 ms
8 bpt-b1-link.telia.net (80.91.250.64) 42.109 ms 42.025 ms 41.918 ms
9 ffm-bb2-link.telia.net (80.91.251.186) 61.302 ms 61.515 ms 61.380 ms
10 ffm-b2-link.telia.net (80.91.252.254) 61.645 ms 61.665 ms
ffm-b2-link.telia.net (80.91.249.103) 69.946 ms
11 hetzner-ic-134650-ffm-b2.c.telia.net (213.248.92.82) 61.903 ms 61.766 ms 61.691 ms
12 hos-bb1.juniper2.rz10.hetzner.de (213.239.240.243) 65.985 ms 66.013 ms 66.118 ms
13 hos-tr4.ex3k10.rz10.hetzner.de (213.239.227.235) 66.790 ms
hos-tr3.ex3k10.rz10.hetzner.de (213.239.227.203) 62.072 ms 61.862 ms
14 server25.serverdrome.eu (188.40.119.3) 61.355 ms 61.362 ms 61.361 ms



o to chodziło??


nie mam żadnego firewalla, żadnych programów blokujących. Czysty Windows.


zainstalowałem ten program i nic..
Powrót do góry
   
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Komputery Serwis -> Komputery Software -> Nie moge otworzyć witryny
Strona 1 z 1



Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.072 seconds

elektroda.pl temat RSS