Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



Nie moge otworzyć witryny


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Komputery Serwis -> Komputery Software ->Nie moge otworzyć witryny Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu 
Zobacz najtańsze produkty w kategorii Zarządzanie firmą
Autor
Schowaj lewą kolumnę
Pokaż lewą kolumnę Wiadomość
kamo502
Poziom 20
Miasto: wawa
Dołączył: 04 Paź 2006
Posty: 568
Pomógł: 13
Ocena postów: 5
kamo502
Poziom 20
Post#1 07 Lut 2010 14:06  Autor tematu   

Nie moge otworzyć witryny


Witam

Mam taki nietypowy broblem.

Nie mogę otworzyć witryny http://www.opel-infos.de

Probowałem na 2 komputerach z inną konfiguracja. Próbowałem na IE i na Firefox.

Pod tym samym dostawcą internetowym. Neostrada


U innych podobno chodzi a u mnie nie można otworzyć strony

Czym to może być spowodowane?

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
tyszek
Poziom 17
Miasto: Raszyn
Dołączył: 27 Maj 2003
Posty: 323
Pomógł: 13
Ocena postów: 4
tyszek
Poziom 17
Post#2 07 Lut 2010 15:18    

Re: Nie moge otworzyć witryny


Być może firewall blokuje ten adres, albo jakiś program.
Spróbuj ustawić jakiś inny dns.
jeszcze spróbuj może ipconfig /flushdns pomoże.

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
Usunięty
Usunięty
Post#3 07 Lut 2010 15:44    

Re: Nie moge otworzyć witryny


tracert http://www.opel-infos.de i zobacz gdzie "staje".

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
MiroLord
Poziom 17
Miasto: Bolesławiec
Dołączył: 13 Sty 2007
Posty: 265
Pomógł: 22
Ocena postów: 6
MiroLord
Poziom 17
Post#4 07 Lut 2010 15:51    

Re: Nie moge otworzyć witryny


Możesz mieć problem z pingami. Zainstaluj cFosspeed i zobacz czy pomogło.

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
kamo502
Poziom 20
Miasto: wawa
Dołączył: 04 Paź 2006
Posty: 568
Pomógł: 13
Ocena postów: 5
kamo502
Poziom 20
Post#5 07 Lut 2010 16:01  Autor tematu   

Re: Nie moge otworzyć witryny


Gusioo napisał:
tracert http://www.opel-infos.de i zobacz gdzie "staje".


traceroute to http://www.opel-infos.de (188.40.119.3), 15 hops max, 40 byte packets
1 warp-srv (147.102.222.200) 0.410 ms 0.386 ms 0.487 ms
2 grnetRouter.ntua-primary.athens-3.access-link.grnet.gr (194.177.209.117) 0.550 ms 1.500 ms 0.647 ms
3 eie2-to-koletti1.backbone.grnet.gr (195.251.27.46) 0.654 ms 0.730 ms 0.690 ms
4 grnet.rt1.ath2.gr.geant2.net (62.40.124.89) 0.793 ms 0.815 ms 0.801 ms
5 as0.rt1.vie.at.geant2.net (62.40.112.165) 37.090 ms 37.167 ms 37.098 ms
6 so-3-0-0.rt1.bud.hu.geant2.net (62.40.112.14) 41.912 ms 41.809 ms 66.707 ms
7 bpt-b4-link.telia.net (80.239.134.1) 41.847 ms 41.893 ms 41.887 ms
8 bpt-b1-link.telia.net (80.91.250.64) 42.109 ms 42.025 ms 41.918 ms
9 ffm-bb2-link.telia.net (80.91.251.186) 61.302 ms 61.515 ms 61.380 ms
10 ffm-b2-link.telia.net (80.91.252.254) 61.645 ms 61.665 ms
ffm-b2-link.telia.net (80.91.249.103) 69.946 ms
11 hetzner-ic-134650-ffm-b2.c.telia.net (213.248.92.82) 61.903 ms 61.766 ms 61.691 ms
12 hos-bb1.juniper2.rz10.hetzner.de (213.239.240.243) 65.985 ms 66.013 ms 66.118 ms
13 hos-tr4.ex3k10.rz10.hetzner.de (213.239.227.235) 66.790 ms
hos-tr3.ex3k10.rz10.hetzner.de (213.239.227.203) 62.072 ms 61.862 ms
14 server25.serverdrome.eu (188.40.119.3) 61.355 ms 61.362 ms 61.361 ms



o to chodziło??


nie mam żadnego firewalla, żadnych programów blokujących. Czysty Windows.


zainstalowałem ten program i nic..

Pomocny post? + 0
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu     Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Komputery Serwis -> Komputery Software -> Nie moge otworzyć witryny
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Nie moge otworzyć dysku D: i C: (3)
Nie moge otworzyć dysku D i E, (3)
plik pdf nie moge otworzyć (3)
nie moge otworzyć pliku JPG (2)
Nie moge otworzyć dysków - infekcja (3)
Nie moge otworzyć plików jpg (5)
Nie moge otworzyć pliku jpeg (8)
Nie moge otworzyć folderu \'\'copy.exe\'\' (2)
Nie moge otworzyć żadnego folderu. (logi) (13)
Przez trojana nie moge otworzyć plików exe (3)


Przełącz wygląd na komórki Przełącz wygląd na komputery desktop

Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Redaktorzy || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.083 seconds

elektroda.pl temat RSS