Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



Jak wprowadzić kod radio Alpha w VW Polo


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> Radia Samochodowe Serwis -> Radia Samochodowe Początkujący ->Jak wprowadzić kod radio Alpha w VW Polo Napisz nowy temat  Temat zablokowany. 
AutorSchowaj lewą kolumnę Wiadomość
adamgt
Poziom 5
Poziom 5


Dołączył: 05 Paź 2009
Posty: 11

adamgt
Poziom 5
Post#1 Post autora tematu 15 Lut 2010 19:17   

Jak wprowadzić kod radio Alpha w VW Polo


Witam
Pytanko jak w temacie; jak rozkodować radio Alpha w VW Polo, mam kod, ale nie wiem jak go wpisać, słyszałem, że trzeba nacisnąć jednocześnie TA i TP i wprowadzić kod, tyle że mój kod zawiera "0" i "7" ale klawisze przy radiu są od 1 do 6, nie chcę kombinować....

Proszę o pomoc

Czy wiadomość jest pomocna? + +3 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
szapet
Poziom 16
Poziom 16


Dołączył: 07 Kwi 2007
Posty: 328
Miasto: Nowy Sącz

szapet
Poziom 16
Post#2 15 Lut 2010 19:44   

Re: Jak rozkodować radio Alpha w VW Polo


Witam kod wpisujesz tak jak byś pisał esemesa czyli 1 dziesięć razy aż na wyświetlaczu będziesz miał 0 dwójką np trzy razy trójką pięć razy czwórką raz i zatwierdzasz kod TP TA.

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
adamgt
Poziom 5
Poziom 5


Dołączył: 05 Paź 2009
Posty: 11

adamgt
Poziom 5
Post#3 Post autora tematu 15 Lut 2010 19:49   

Re: Jak rozkodować radio Alpha w VW Polo


Dzięki Smile

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Temat zablokowany.     Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> Radia Samochodowe Serwis -> Radia Samochodowe Początkujący -> Jak wprowadzić kod radio Alpha w VW Polo
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Jak wprowadzić kod-radio Alpha CC 1HO035156 Blaupunkt-Werke (2)
RADIO ALPHA! W jaki sposób wprowadzić kod do radia? (4)
alpha i kod ale nie wiem jak wprowadzić ten kod (4)
Vw alpha. Jak wprowadzić kod do radia? (1)
blaupunkt beta polo jak wprowadzić kod? (2)
Radio VW Beta - jak wprowadzić kod? (4)
Radio Renault-Philips - kod ?(jak wprowadzić ?) (18)
Radio Munchen RD104 - jak wprowadzić kod? (1)
Jak wprowadzić kod w radio philips 22RC200/35 ? (12)
Radio Honda 1SC0 - jak wprowadzić kod? (1)



Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Kontakt

Page generation time: 0.043 seconds

elektroda.pl temat RSS