FAQ | Points | Add... | Recent posts | Search | Register | Log in

Siemens pru 1.64 nie nastawia temperatury nawiewu- diagnosty

Post new topic  Reply to topic      Main Page -> Forum Index -> Ventilation and Air Conditioning -> Siemens pru 1.64 nie nastawia temperatury nawiewu- diagnosty
Author
Poziom 2
Poziom 2

Post#1 Post from the author of the topic 05 Mar 2010 09:47   

Siemens pru 1.64 nie nastawia temperatury nawiewu- diagnosty

witam. sterownik PRU 1.64 siemensa przestał prawidłowo nastawiać temp. nawiewu najprawdopodobniej padł modułu rozszerzeń sprawdzający temp. mam mianowicie taki problem poszukuje programu do generowania kart albo gotowych kart do diagnostyki tego sterownika i konkretnych modułów. Oraz chciałbym się dowiedzieć w jakim programie ten sterownik jest programowany.
Back to top

Google

Google Adsense

Post# Post from the author of the topic 05 Mar 2010 09:47   

Back to top

serwisant73
Poziom 22
Poziom 22

Post#2 07 Mar 2010 17:17   

Re: Siemens pru 1.64 nie nastawia temperatury nawiewu- diagn

Te sterowniki zostały wycofane z oferty Siemensa jakieś 5 lat temu .Program jest jeszcze w teorii do osiągnięcia ale w praktyce szanse są zerowe . Aby go zakupić , musisz przejść szkolenie i zdobyć licencję . Koszt jest taki , że zważywszy na fakt iż niewiele tych systemów jeszcze funkcjonuje , nie zwróci się prawie nigdy. Oprogramowanie narzędziowe nosi nazwę "Unigyr Insight" . Odezwij się na PW , może uda mi się ci pomóc.
Back to top

Google

Google Adsense

Post# 07 Mar 2010 17:17   

Back to top

lioleon
Poziom 12
Poziom 12

Post#3 15 Mar 2010 14:05   

Z tego co kojarzę, ten sterownik posiada kilka stron serwisowych oprócz tych które są dostępne z kartami dla użytkownika. Gdzieś chyba nawet posiadam instrukcje serwisową, oprogramowanie zresztą też.

W załączniku karty serwisowe i serwisówka (mam też w języku polskim ale wywala jakiś błąd i zamiast tekstu są kropki )

Sorry, but you do not have access to see this attachement.

Back to top

Google

Google Adsense

Post# 15 Mar 2010 14:05   

Back to top

serwisant73
Poziom 22
Poziom 22

Post#4 15 Mar 2010 19:22   

Serwisówkę po polsku też posiadam - mogę podesłać na maila . Programu niestety nie mam .
Back to top

Post new topic  Reply to topic      Main Page -> Forum Index -> Ventilation and Air Conditioning -> Siemens pru 1.64 nie nastawia temperatury nawiewu- diagnosty
Page 1 of 1

Page generation time: 0.071 seconds

FAQ || Administrator || Moderators || Widgets and banners || Contact
elektroda.pl topic RSS feed