| Author |
Rafraf Poziom 14

|
06 Mar 2010 22:33 Re: Opera 10.50 -najszybsza przeglądarka dla Windows, pobier |
|
|
|
no ostatecznie wrocilem do 10.10 ... file inbox w unite znow dziala.. dragonfly sie nie "przywiesza"... zatem poczekam na nastepna wersje ;)
|
|
| Back to top |
|
 |
skynet_2 Poziom 20

|
07 Mar 2010 02:24 Re: Opera 10.50 -najszybsza przeglądarka dla Windows, pobier |
|
|
|
Ta wersja jest fajna ale została zrobiona głównie po to aby trafić do "wyboru przeglądarki" który ma być w win7.
Na linuksa i mac'a prace zostały praktycznie wstrzymane do czasu skończenia stabilnej wersji 10.50 na windowsa.
Teraz dopiero zaczęto prace nad wersją na mac'a i linuksa.
|
|
| Back to top |
|
 |
pszczyna Poziom 9

|
07 Mar 2010 12:07 Re: Opera 10.50 -najszybsza przeglądarka dla Windows, pobier |
|
|
|
Wo-gule nie wyświetla kanałów RSS no i powróciłem z powrotem do wersji 10.10.
To samo tyczy sie nowego COOMODO blukoje kanały oraz porty
|
|
| Back to top |
|
 |
radexp Poziom 10

|
07 Mar 2010 19:20 Re: Opera 10.50 -najszybsza przeglądarka dla Windows, pobier |
|
|
|
Używam Opery od 8.50 i ta wersja bardzo mi się podoba! Jest szybka i bardzo ładna (IMHO)... Mam nadzieję, że Mac OS-owa wersja będzie równie ładna jak Windowsowa, bo póki co nie podoba mi się wygląd bety... Jestem zadowolony z lepszej integracji z systemami. Opera już nie korzysta z Qt jako biblioteki do GUI, tylko z WinAPI/X11/GTK/Cocoa w zależności od systemu. Pod Windowsem ta zmiana nie będzie bardzo zauważalna, ale myślę, że użytkownicy Linuksa będą zadowoleni. Także pod Mac OS-em widać lepszą integrację (Cocoa, Growl), ale mogłoby być lepiej. Zobaczymy jak wyjdzie finalna.
PS. Co do utraconych maili i rss-ów:
są dwa typy ludzi na świecie - ci którzy robią kopie zapasowe i ci, którzy będą robić kopie zapasowe.
Mam trochę doświadczenia z Operą i backup ustawień przed upgradem koniecznie trzeba zrobić, bo często giną...
|
|
| Back to top |
|
 |