FAQ | Points | Add... | Recent posts | Search | Register | Log in

LG GT500 - latarka, radio, aparat, nawigacja, internet

Post new topic  Reply to topic      Main Page -> Forum Index -> GSM -> GSM Utility -> LG GT500 - latarka, radio, aparat, nawigacja, internet
Author
Poziom 14
Poziom 14

Post#1 Post from the author of the topic 08 Mar 2010 09:05   

LG GT500 - latarka, radio, aparat, nawigacja, internet

Własnie go kupiłem i mam parę pytań:
1. Czy LED pełniącą rolę "lampy błyskowej" da się właczyć niezależnie od aparatu i na dłużej? Mam co prawda programik "Torch" powodujący świecenie wyswietlacza, ale to nie to samo
2. Czy w radiu da sie ręcznie przełączać "mono-stereo" ? Zauważyłem, że stereo włącza się tylko przy silnym sygnale stacji, a np. w SE K750 tak nie było.
3. Aparat potrafi kaprysic ze zdjęciami we wnętrzach. Są 2 opcje wyzwalania migawki - albo przycisk z boku jak w K750, albo ikonka na ekranie - wtedy jest uruchamiana procedura autofocusa i zrobienia zdjęcia. I w tej 1 opcji czasem autofucus głupieje. Doswiadczalnie przkonałem się ze we wnetrzach lepiej usawiś recznie ostrosc na 3m lub 1m, bo telefon nie ma lampki doświetlającej jak cyfrówka i wtedy jest git. A może ktoś ma jeszcze jakieś doświadczenia ?
4. Jak włączyć sam odbiornik GPS aby odczytac pozycję, nie korzystając z fabrycznie zainstalowanej Navi?
5. Przeglądarka internetowa. Wbudowana jest powolna, natomiast Opera mini nie chciała się zainstalować. Jak sobie z tym poradzić?
Back to top

Google

Google Adsense

Post# Post from the author of the topic 08 Mar 2010 09:05   

Back to top

krychu1111
Poziom 11
Poziom 11

Post#2 06 Apr 2010 11:50   

Re: LG GT500 - latarka, radio, aparat, nawigacja, internet

Nie na wszystkie zarzucone pytanie znam odpowiedzie, ale na te ktore znam postaram sie odpowiedziec.
1. Tak mozna. Wlaczasz aparat i przechodzisz na funkcje nagrywania filmow. Potem lampe blyskowa ustawiasz na caly czas wlaczona i swieci sie caly czas.
2. Nie wiem. Raczej nie.
3. Ja robie przyciskem z boku i jest ok.
4. Sa aplikacje java dzieki ktorym mozna odczytac pozycje gps, ale sa one chyba platne (nie jestem pewien).
5. Na twoim miejscu wszedlbym poprzez fabryczna przegladarke na m.opera.com czy jakos tak i sciagnalbym z tej strony mini opere i powinnio byc ok.
Back to top

Post new topic  Reply to topic      Main Page -> Forum Index -> GSM -> GSM Utility -> LG GT500 - latarka, radio, aparat, nawigacja, internet
Page 1 of 1
Similar topics
Samsung E250 nie działa muzyka głośnik radio i aparat (4)
Telefon do max 250zł - mp3, aparat, radio (3)
Nawigacja RSN 510-USA chciałbym przestroić radio na nasz FM (3)
Radio nawigacja RNS 300 - język polski. (1)
Nokia n95 jaka nawigacja jak ustawić aparat (4)
Radio nawigacja MFD nawigacja nie prowadzi (12)

Page generation time: 0.094 seconds

FAQ || Administrator || Moderators || Widgets and banners || Contact
elektroda.pl topic RSS feed