FAQ | Points | Add... | Recent posts | Search | Register | Log in

wolno laduja sie strony ale predkosc internetu niby mam

Post new topic  This topic is locked      Main Page -> Forum Index -> Network, Internet -> The Internet - Access -> wolno laduja sie strony ale predkosc internetu niby mam
Author
Poziom 13
Poziom 13

Post#1 Post from the author of the topic 09 Mar 2010 09:59   

wolno laduja sie strony ale predkosc internetu niby mam

Witam. Mam dziwny problem od paru dni. Wszystkie stronki laduja sie strasznie wolno czasami az przekroczono czas polaczenia i nic nie wyswietla. Natopmiast gdy uda mi sie na jakas wejsc i pobieram dowolny plik to predkosc pobierania jest w porzadku tzn 120KB/s ( lacze 1Mb/s) . Tak samo jak juz uda mi sie zaladowac speedtesta to tam tak samo wysakakuje ze predkosc lacza 1024 Kb/s czyli niby jest ok ale czemu sie tak dzieje ze zwyklym przegladaniem stron? . Dzieki za odpowiedz. Pozdrawiam

PS. Myslalem ze jakis wirus itd przeskanowalem Dr. watson i malwarem cos znalazl ale odrazu jes usunal a problem dalej jest. Wczoraj na troche pomogla mi zmiana adresu ip karty sieciowej ktora sie lacze z routerem adsl ale to tylko na 5min. A na drugim komp ktory jest podlaczony tez do tego routera stronki laduja sie dobrze.

Przed chwilka znow zmienilem numer ip na karcie sieciowej chodzi dobrze ale na jak dlugo;/

Popraw niechlujstwo językowe w swoich wypowiedziach! Dostępny jest przycisk "Pisownia" wolno laduja sie strony ale predkosc internetu niby mam
Regulamin pkt. 8.1, 15. [DriverMSG]

Back to top

Google

Google Adsense

Post# Post from the author of the topic 09 Mar 2010 09:59   

Back to top

naimadp
Poziom 14
Poziom 14

Post#2 09 Mar 2010 10:28   

Re: wolno laduja sie strony ale predkosc internetu "nib

Miałem ostatnio taki problem na jednym z komputerów(winXP) :) Tzn ja miałem że włączały się bardzo długo a jak allegro się załadowało i brałem 'moje konto' to już nie dałem rady się zalogować:) no może po 5 minutach:) Zrobiłem format, najlepsza, najszybsza metoda :D Ala jak ktoś wie niech pisze, może i mi przydarzy się to kiedyś jeszcze :)
Back to top

Google

Google Adsense

Post# 09 Mar 2010 10:28   

Back to top

kamykczest
Poziom 13
Poziom 13

Post#3 Post from the author of the topic 09 Mar 2010 22:15   

Re: wolno laduja sie strony ale predkosc internetu "nib

Zamykam temat skanowanie combofixem pomoglo.
Back to top

Post new topic  This topic is locked      Main Page -> Forum Index -> Network, Internet -> The Internet - Access -> wolno laduja sie strony ale predkosc internetu niby mam
Page 1 of 1
Similar topics
Komputer sie niby włancza ale bez obrazu. (13)
Wolno otwieraja sie strony neostrada, wysoki ping, logi (13)
wolno otwierajace sie strony przez ruter dlink di-604 (1)
Wolno otwierające sie strony WWW (5)
Wolno otwierajace sie strony (3)
Szybkość internetu. Dlaczego strony się otwierają tak wolno? (12)
Orange, niektore strony sie nie laduja (3)
Wolno sie pobieraja pliki co mam zrobic ? (6)
Łaczy sie ale nie dzialaja strony. TP-LINK WR 543G (5)
spadla predkosc internetu (7)

Page generation time: 0.05 seconds

FAQ || Administrator || Moderators || Widgets and banners || Contact
elektroda.pl topic RSS feed