FAQ | Points | Add... | Recent posts | Search | Register | Log in

CNC , 3 silniki sterowniki , zestaw do frezarki cnc .

Post new topic  Reply to topic      Main Page -> Forum Index -> Automation Generally -> CNC , 3 silniki sterowniki , zestaw do frezarki cnc .
Author
Poziom 9
Poziom 9

Post#1 Post from the author of the topic 16 Mar 2010 12:55   

Witam

Mam do sprzedania zestaw silników ze sterowaniem i zasilaniem do frezarki cnc . Silniki mocy ok 1Nm napiecia 5,7V ,1.5A , ze sprzęgiełkami 3szt. dość silne na stole w frezarce o własnej konstrukcji można było przesuwać z obciążeniem około 20kg .oczywiście wszystko zależne od śruby . sterowniki jak dobrze pamiętam 4A , płyta Głowna skkmb, sterowanie został odłączony od frezarki bo rama została wykorzystana do innego celu ,a sterowanie mi zostało nie wiem jak ze sprawnością ale używane było do końca , są zapasowe udały do sterowników i wszystko co potrzebne by ten zestaw dalej działał ,komputer tylko najlepiej jakiś lap z portem lpt i można obrabiać numerycznie ,
załanczam zdjęcia jeśli jest ktoś zainteresowany takim zestawem najlepiej w całości proszę pisać , mam jeszcze jakieś elementy frezarki , nie wiem ile jest to warte proszę o ew. propozycje

pozdrawiam zene

gg 7773723

Back to top

Google

Google Adsense

Post# Post from the author of the topic 16 Mar 2010 12:55   

Back to top

Post new topic  Reply to topic      Main Page -> Forum Index -> Automation Generally -> CNC , 3 silniki sterowniki , zestaw do frezarki cnc .
Page 1 of 1
Similar topics
Plazmy, tokarki,frezarki, krawedziarki lasery, (CNC)[kontakt (1)
Kilka pytań w sprawie budowy frezarki CNC (4)
Z programu(*.plt) do frezarki CNC (2)
Pozycjonowanie frezarki CNC (11)
Pytanie - jakie silniki dobrać do frezarki CNC (2)
Silniki do CNC domowej roboty (6)
Silniki krokowe do CNC własnej roboty (6)
Jakie silniki krokowe do wypalarki CNC własnej roboty? (4)
Awaria CNC (3)
CNC - zielony (4)

Page generation time: 0.079 seconds

FAQ || Administrator || Moderators || Widgets and banners || Contact
elektroda.pl topic RSS feed