FAQ | Points | Add... | Recent posts | Search | Register | Log in

Windows 7 64bit problem z explorerem?

Post new topic  Reply to topic      Main Page -> Forum Index -> Computer Service -> Computer Software -> Windows 7 64bit problem z explorerem?
Author
Poziom 17
Poziom 17

Post#1 Post from the author of the topic 16 Mar 2010 23:10   

Windows 7 64bit problem z explorerem?

Dziwny przypadek. Gdy próbuję otworzyć jedną z partycji (G:) explorer się zawiesza.
Total Commander bez problemu w nią wchodzi i normalnie można korzystać z zawartości tej partycji. Skopiowałem więc dane na inną partycję do katalogu (J:\G)
Partycję sformatowałem na nowo podejrzewając jakiś błąd bo tylko na tej explorer zawiesza się. Na czystą partycję można już wejść explorerem, nic się nie dzieje.
Po formacie chcę z powrotem skopiować pliki na swoje miejsce ale tym razem nie mogę wejść do katalogu (J:\G) bo explorer się zwiesza. TC bez problemu działa i kopiuje pliki. Skopiowałem więc jeden plik z tego katalogu (J:\G) na świeżą partycję (G:) przy pomocy TC ale niestety znowu do pliku nie ma dostępu i explorer zawisa. Oczywiście za każdym razem przy zamykaniu wiszącego okna mam komunikat: "Windows Explorer Nie Odpowiada czy chcesz zakończyć proces? T/N"
System Windows 7 64bit, mam FW Comodo i AV Sunbelt Vipre nic nie zgłaszają.
Back to top

Google

Google Adsense

Post# Post from the author of the topic 16 Mar 2010 23:10   

Back to top

Kolobos
Poziom 26
Poziom 26

Post#2 18 Mar 2010 00:31   

Re: Windows 7 64bit problem z explorerem?

Usun autorun.inf o ile masz taki plik w tym katalogu. Jezeli sa w nim jakies filmy .avi to tez je usun lub zmien roszerzenie.
Back to top

Post new topic  Reply to topic      Main Page -> Forum Index -> Computer Service -> Computer Software -> Windows 7 64bit problem z explorerem?
Page 1 of 1
Similar topics
Problem z explorerem (2)
Windows Vista 64bit + Windows XP 32 bit na tym samym kompie (4)
Acer aspire windows vista 64bit problem z aktywacją (3)
Problem z ikonami Video w Windows Vista 64bit (9)
Problem z HP OfficeJET k7100 na windows 7 64bit. (1)
Windows XP problem z explorerem (4)
Problem z explorerem (6)
Problem z explorerem (6)
Problem z explorerem (4)
problem z explorerem (4)

Page generation time: 0.126 seconds

FAQ || Administrator || Moderators || Widgets and banners || Contact
elektroda.pl topic RSS feed