Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



jak wpisac ten kod


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Radia Samochodowe Serwis ->jak wpisac ten kod Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu 
AutorSchowaj lewą kolumnę Wiadomość
kavasaki
Poziom 2
Poziom 2
Miasto: Zielona Góra
Dołączył: 08 Sie 2004
Posty: 2
kavasaki
Poziom 2
Post#1 08 Sie 2004 16:35  Autor tematu   

jak wpisac ten kod


Dziendobry mam pytanko .w fordzie scorpio mam radio 5000rds i mam do niego papiery z kodem wpisuje ten kod tak jak w instrukcji i wyskakuje mi ze kod jest zly a wczesniejszy wlasciciel twierdz ze wszystko powinno byc dobrze.nie wiem co mam zrobic?zostala mi juz tylko jedna proba z 10.

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
picador
Poziom 23
Poziom 23
Miasto: lubelskie
Dołączył: 15 Maj 2002
Posty: 2840
Pomógł: 35
Ocena postów: 17
picador
Poziom 23
Post#2 08 Sie 2004 17:03    

Re: jak wpisac ten kod


właściwie to już powinieneś poszukać punktu Radio_code , za chwile zablokujesz radio i bedzie drożej , skoro wpisywałeś kod i nie wszedł :wink:

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
kavasaki
Poziom 2
Poziom 2
Miasto: Zielona Góra
Dołączył: 08 Sie 2004
Posty: 2
kavasaki
Poziom 2
Post#3 08 Sie 2004 17:34  Autor tematu   

Re: jak wpisac ten kod


a gdzie moge znalezc taki punkt moze macie jakis link lub namiary.

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
jozefg
Zasłużony dla elektroda
Zasłużony dla elektroda
Miasto: Olsztyn
Dołączył: 01 Sty 2003
Posty: 5475
Pomógł: 170
Ocena postów: 35
jozefg
Zasłużony dla elektroda
Post#4 08 Sie 2004 17:37    

Re: jak wpisac ten kod


kavasaki napisał:
a gdzie moge znalezc taki punkt moze macie jakis link lub namiary.
Wpisz przynajmniej w profil w jakim mieście mieszkasz bo inaczej nikt Ci nie poda... :D

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu     Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Radia Samochodowe Serwis -> jak wpisac ten kod
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Reanault g5 jak wpisac kod? (3)
Jak wpisac kod do CCRT700 (13)
philips car400 jak wpisac kod:) (2)
SIEMENS FS 232 JAK WPISAC KOD (5)
Alfa 932 - jak wpisac kod ? (11)
PU-2471A(G) jak wpisac kod Clarion (11)
jak wpisac kod blaupunkt300 corsa b? (7)
GRUNDIG 5200 JAK WPISAC KOD (4)
Becker 2010 jak wpisac kod (4)
blaupunkt sc 202 jak wpisac kod (9)



Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Kontakt

Page generation time: 0.058 seconds

elektroda.pl temat RSS