FAQ | Points | Add... | Recent posts | Search | Register | Log in

DMP-BDT350 i nowe odtwarzacze Blu-Ray od Panasonic

Post new topic  Reply to topic      Main Page -> Forum Index -> Download, Articles -> New Products -> DMP-BDT350 i nowe odtwarzacze Blu-Ray od Panasonic
Author
Poziom 4
Poziom 4

Post#1 Post from the author of the topic 23 Mar 2010 22:50   

Na styczniowej wystawie CES w Las Vegas Panasonic pokazał cztery nowe odtwarzacze Blu-ray. Jeden z nich, DMP-BDT350, jest kompatybilny z formatem Blu-ray 3D oraz odpowiednimi telewizorami VIERA (o nich więcej za miesiąc). Większym wzięciem będą się jednak cieszyć zapewne trzy modele „2D”, następcy popularnych DMP-BD60 i BD80. Nowe odtwarzacze mają płytsze obudowy (bardziej ekologiczne), zużywają mniej energii (tylko 14 W podczas pracy) i szybciej startują (14 sekund od włączenia do rozpoczęcia odtwarzania płyty). Ponadto, możliwe będzie korzystanie z sieci w trybie bezprzewodowym, ale niestety po dokupieniu dedykowanej karty sieciowej USB DY-WL10). Tylko 85-ka potrafi odtwarzać DivX-y umieszczone na pendrajwie. Model ten otrzymał ponadto układ imitujący brzmienie lampowe, pozłacane gniazda wyjściowe 7.1 i komplet dekoderów HD. W sekcji audio i wideo nie dokonano jednak większych zmian. Nowością jest podstawowy model DMP-BD45, pozbawiony możliwości korzystania z Wi-Fi. Standardem we wszystkich odtwarzaczach jest funkcjonalność VIERA CAST, czyli dostęp do serwisów YouTube, Picasa Web Album, Bloomberg i Weather Channel. Jak widać, poczynione przez Panasonica modyfikacje są czysto ewolucyjne i dotyczą przede wszystkim funkcjonalności.

Kontakt: Panasonic Polska, www.panasonic.pl | Ceny: nieustalone

Back to top

Google

Google Adsense

Post# Post from the author of the topic 23 Mar 2010 22:50   

Back to top

lukasker
Poziom 23
Poziom 23

Post#2 24 Mar 2010 00:07   

Re: PANASONIC Z NOWYMI ODTWARZACZAMI BD

seko86 wrote:
... oraz odpowiednimi telewizorami VIERA (o nich więcej za miesiąc). ...

Przenośne telewizory Panasonic VIERA??
Back to top

Google

Google Adsense

Post# 24 Mar 2010 00:07   

Back to top

wojtek 1981
Poziom 1
Poziom 1

Post#3 14 Feb 2011 10:19   

Witam

Czy ktoś z Was używa adaptera wifi DY-WL10. Chcialbym kupic cos takiego, ale zalezy mi na opiniach uzytkownikow.Czy jesteście zadowoleni z zakupu? Czy nie ma problemow z adapterem,np. z zasiegiem?

Pozdrawiam
Back to top

Google

Google Adsense

Post# 14 Feb 2011 10:19   

Back to top

tryba3
Poziom 1
Poziom 1

Post#4 25 Mar 2011 20:37   

witam,
ja posiadam. korzystałem trochę i nie miałem problemów (router mam piętro wyżej). Jeśli chcesz wiedzieć coś więcej pisz na prv.
pozdrawiam
dzidek
Back to top

Post new topic  Reply to topic      Main Page -> Forum Index -> Download, Articles -> New Products -> DMP-BDT350 i nowe odtwarzacze Blu-Ray od Panasonic
Statement for Wykop Statement for Facebook Statement for Delicious Statement for Digg Statement for Google Statement for Twitter Statement for Blip
Page 1 of 1
Similar topics
Pierwszy film na hybrydowej płycie Blu-ray/DVD (5)
Niebieski laser półprzewodnikowy - blu ray z PS3 (97)
Następca Blu-ray już wkrótce? (3)
Hitachi Hy Drive - Blu-ray z 32 GB SSD (2)
Dyski Blu-Ray o pojemności 67GB? (9)
Przenośny odtwarzacz Blu-ray Panasonica (2)
Pierwszy odtwarzacz Blu-Ray z Chin (17)
Dyski DVD+R DL 8x LS 8,5 GB i Blu-ray BD-R 2x DL 50 GB (8)

Page generation time: 0.129 seconds

FAQ || Administrator || Moderators || Widgets and banners || Contact
elektroda.pl topic RSS feed