| Author |
seko86 Poziom 4

|
23 Mar 2010 22:50 DMP-BDT350 i nowe odtwarzacze Blu-Ray od Panasonic |
|
|
|
Na styczniowej wystawie CES w Las Vegas Panasonic pokazał cztery nowe odtwarzacze Blu-ray. Jeden z nich, DMP-BDT350, jest kompatybilny z formatem Blu-ray 3D oraz odpowiednimi telewizorami VIERA (o nich więcej za miesiąc). Większym wzięciem będą się jednak cieszyć zapewne trzy modele „2D”, następcy popularnych DMP-BD60 i BD80. Nowe odtwarzacze mają płytsze obudowy (bardziej ekologiczne), zużywają mniej energii (tylko 14 W podczas pracy) i szybciej startują (14 sekund od włączenia do rozpoczęcia odtwarzania płyty). Ponadto, możliwe będzie korzystanie z sieci w trybie bezprzewodowym, ale niestety po dokupieniu dedykowanej karty sieciowej USB DY-WL10). Tylko 85-ka potrafi odtwarzać DivX-y umieszczone na pendrajwie. Model ten otrzymał ponadto układ imitujący brzmienie lampowe, pozłacane gniazda wyjściowe 7.1 i komplet dekoderów HD. W sekcji audio i wideo nie dokonano jednak większych zmian. Nowością jest podstawowy model DMP-BD45, pozbawiony możliwości korzystania z Wi-Fi. Standardem we wszystkich odtwarzaczach jest funkcjonalność VIERA CAST, czyli dostęp do serwisów YouTube, Picasa Web Album, Bloomberg i Weather Channel. Jak widać, poczynione przez Panasonica modyfikacje są czysto ewolucyjne i dotyczą przede wszystkim funkcjonalności.
Kontakt: Panasonic Polska, www.panasonic.pl | Ceny: nieustalone
|
|
| Back to top |
|
 |
Google

|
#
23 Mar 2010 22:50 |
|
|
|
|
|
| Back to top |
|
 |
lukasker Poziom 23

|
|
| Back to top |
|
 |
Google

|
#
24 Mar 2010 00:07 |
|
|
|
|
|
| Back to top |
|
 |
wojtek 1981 Poziom 1

|
14 Feb 2011 10:19 Re: PANASONIC Z NOWYMI ODTWARZACZAMI BD |
|
|
|
Witam
Czy ktoś z Was używa adaptera wifi DY-WL10. Chcialbym kupic cos takiego, ale zalezy mi na opiniach uzytkownikow.Czy jesteście zadowoleni z zakupu? Czy nie ma problemow z adapterem,np. z zasiegiem?
Pozdrawiam
|
|
| Back to top |
|
 |
Google

|
#
14 Feb 2011 10:19 |
|
|
|
|
|
| Back to top |
|
 |
tryba3 Poziom 1

|
25 Mar 2011 20:37 Re: PANASONIC Z NOWYMI ODTWARZACZAMI BD |
|
|
|
witam,
ja posiadam. korzystałem trochę i nie miałem problemów (router mam piętro wyżej). Jeśli chcesz wiedzieć coś więcej pisz na prv.
pozdrawiam
dzidek
|
|
| Back to top |
|
 |