Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



Napęd Pro Matic2 - sterownik


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Automatyka Przemysłowa ->Napęd Pro Matic2 - sterownik Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu 
Autor
Schowaj lewą kolumnę
Pokaż lewą kolumnę Wiadomość
mar1234p
Poziom 8
Miasto: Zakopane
Dołączył: 19 Mar 2009
Posty: 12
mar1234p
Poziom 8
Post#1 19 Kwi 2010 20:42  Autor tematu   

Napęd Pro Matic2 - sterownik


Witam!
Mam takie pytanko czy ktoś miał do czynienia z takim napędem /sterownikiem/ bo nie wiem czy radio zamontowane w tym sterowniku jest dwu kanałowe bo chciałbym z drugiego przycisku pilota sterować bramą wjazdową i czy ktoś ma instrukcję do zaprogramowania pilota na dwóch kanałach.
Pzdr.

Napęd Pro Matic2 - sterownik

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
snopek4
Poziom 19
Miasto: Radom
Dołączył: 09 Lut 2007
Posty: 263
Pomógł: 36
Ocena postów: 23
snopek4
Poziom 19
Post#2 19 Kwi 2010 21:25    

Re: Napęd Pro Matic2 - sterownik


Odbiornik jest zintegrowany z sterownikiem i jest 1 kanałowy. Aby sterować bramą wjazdową z tego pilota potrzebny jest dodatkowy odbiornik Hormanna np. HET 24

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
mar1234p
Poziom 8
Miasto: Zakopane
Dołączył: 19 Mar 2009
Posty: 12
mar1234p
Poziom 8
Post#3 20 Kwi 2010 12:50  Autor tematu   

Re: Napęd Pro Matic2 - sterownik


Dzięki za informację!
Pzdr.

Pomocny post? + 0
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu     Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Automatyka Przemysłowa -> Napęd Pro Matic2 - sterownik
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Napęd bramy + sterownik Bramster (10)
Napęd Wingo i sterownik Moon. (1)
Napęd NICE SHEL 75 i Sterownik NW2_25 (7)
napęd Pro-Matic , lampa miga przed uruchomieniem (2)
Napęd bramy CRAWFORD- jak podłączyć sterownik? (3)
Napęd Faac 740 i Sterownik Radiowy NW2_25 (7)
Napęd/sterownik bramy CLEVER 2 - problem z zaprogr. pilotów (3)
hormann napęd bramy garażowej (sterownik RC2000 AT1) (8)


Przełącz wygląd na komórki Przełącz wygląd na komputery desktop

Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Redaktorzy || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.118 seconds

elektroda.pl temat RSS