Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj  | Rejestracja  | Zaloguj

Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Co zrobic aby nie wyskakiwało okno aktualizacji AllPlayer ?


Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Komputery Serwis -> Komputery Hardware -> Co zrobic aby nie wyskakiwało okno aktualizacji AllPlayer ?
Autor
Wiadomość
Andrzej Gdz
Poziom 19
Poziom 19


Dołączył: 29 Paź 2004
Posty: 625
Miasto: Grudziądz

Post#1 Post autora tematu 23 Kwi 2010 18:23   

Co zrobic aby nie wyskakiwało okno aktualizacji AllPlayer ?


Witam !

Posiadam zainstalowana aplikacje AllPlayer , od dluzszego czasu zawsze podaczas wlaczenia komputera wyskakuje komunikat ze mam aktualizowac AllPlayera ?

Co musze zrobic aby podczas wlaczania komputera nie wyskakiwal ten denerwujacy komunikat ?

Andrzej
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 23 Kwi 2010 18:23   





Powrót do góry
   
Wojtek(KeFir)
Poziom 24
Poziom 24


Dołączył: 28 Maj 2004
Posty: 5982
Miasto: Gdańsk

Post#2 23 Kwi 2010 18:30   

Re: Co zrobic aby nie wyskakiwało okno aktualizacji AllPlaye


Zaktualizować, albo w opcjach wyłączyć aktualizacje.

BTW: Nie ten dział.
Powrót do góry
   
Andrzej Gdz
Poziom 19
Poziom 19


Dołączył: 29 Paź 2004
Posty: 625
Miasto: Grudziądz

Post#3 Post autora tematu 23 Kwi 2010 18:47   

Re: Co zrobic aby nie wyskakiwało okno aktualizacji AllPlaye


Ale w opcjach AllPlayera nie ma czegos takiego aby odznaczyc aby nie aktualizowal ?
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 23 Kwi 2010 18:47   





Powrót do góry
   
Kamikazepl
Poziom 14
Poziom 14


Dołączył: 09 Lip 2009
Posty: 158
Miasto: Jelenia Góra

Post#4 23 Kwi 2010 19:30pomocny post - solucja   

Re: Co zrobic aby nie wyskakiwało okno aktualizacji AllPlaye


Wejdź w start, uruchom, wpisz msconfig, wejdź w zakładkę uruchamianie i wyłącz proces związany z ALLPlayer.
Ale lepiej skorzystaj z rady:
Wojtek(KeFir) napisał:
Zaktualizować, albo w opcjach wyłączyć aktualizacje.

BTW: Nie ten dział.


Opcja taka na pewno jest, poszukaj.
Powrót do góry
   
Andrzej Gdz
Poziom 19
Poziom 19


Dołączył: 29 Paź 2004
Posty: 625
Miasto: Grudziądz

Post#5 Post autora tematu 23 Kwi 2010 19:38   

Re: Co zrobic aby nie wyskakiwało okno aktualizacji AllPlaye


Cytat:
Opcja taka na pewno jest, poszukaj

Sprawdzalem wszystkie mozliwe opcje i nie widze aby mozna bylo odptaszkowac opcje aby nie aktualizowal sie AllPlayer.
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 23 Kwi 2010 19:38   





Powrót do góry
   
WojtasJD
Moderator - Komputery Serwis
Moderator - Komputery Serwis


Dołączył: 29 Gru 2001
Posty: 11831

Post#6 23 Kwi 2010 19:46   

Re: Co zrobic aby nie wyskakiwało okno aktualizacji AllPlaye


Zaktualizuj program to może się odczepi.
Tu poszukaj: http://forum.allplayer.org/
albo zmień program :wink:
Powrót do góry
   
Andrzej Gdz
Poziom 19
Poziom 19


Dołączył: 29 Paź 2004
Posty: 625
Miasto: Grudziądz

Post#7 Post autora tematu 23 Kwi 2010 21:03   

Re: Co zrobic aby nie wyskakiwało okno aktualizacji AllPlaye


Cytat:
Wejdź w start, uruchom, wpisz msconfig, wejdź w zakładkę uruchamianie i wyłącz proces związany z ALLPlayer.

Problem rozwiazany zrobilem to co wyzej.

P.S Dalem pkt "pomogl"
Powrót do góry
   
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Komputery Serwis -> Komputery Hardware -> Co zrobic aby nie wyskakiwało okno aktualizacji AllPlayer ?
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Okno "URUCHOM" w XP - aby nie przemknęło jak błysk (3)
wyskakujące okno o aktualizacji flash player z facebooka (9)
Aby nie upalic RAMu...Co mam zrobic? (2)
ALLPlayer - pytanie dotyczące programu ALLPlayer (1)
Jak ustawić okno, aby zawsze było na wierzchu ? (2)
Zbyt mały ekran aby wyświetlić całe okno programu. (7)
Jak zrobic aby przy logowaniu w win98 nie dzialalo "anu (10)
Co zrobic aby działał mikrofon (8)
Neostrada 6 Mb - co zrobic , aby działała? (7)
co zrobic aby kamera zadzialala? (10)


Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Kontakt

Page generation time: 0.058 seconds

elektroda.pl temat RSS