Elektroda.pl
Elektroda.pl
X

Wyszukiwarki naszych partnerów

Kategoria: Kamery IP / Alarmy / Automatyka Bram
Montersi
Kategoria: Akumulatorki / Baterie / Ładowarki
  • #1 30 Kwi 2010 19:58
    bazulok
    Poziom 13  

    Witam
    Problem najpierw dotyczył prawych przednich drzwi po odarciu nie działały el.szyby a po zamknięciu i odczekaniu wszystko śmigało, kolejny problem jaki po kilku miesiącach się pojawił to zaczęły świrować zamki dokładnie po otwarciu cały czas pykały nawet w czasie jazdy ale czasami to przestawało i wszystko chodziło
    po pewnym czasie postanowiłem pojechać do elektryka a ten powiadomił mnie o zepsutym module komfortu ale czy to na pewno jest uszkodzony moduł ????
    Wydaje mi się że gdyby nawet był zepsuty to nie powinna chodzić elektryka w aucie, centralny zamek i inne rzeczy za które jest odpowiedzialny moduł
    Proszę o Państwa opinię

  • #2 30 Kwi 2010 23:44
    598035
    Usunięty  
  • #3 01 Maj 2010 10:38
    bazulok
    Poziom 13  

    ok dzięki jeśli to nie pomoże to będę pisał

    Dodano po 2 [godziny] 24 [minuty]:

    właśnie rozebrałem moduł komfortu ale wszystko wygląda na sprawne elektryk mówił ze rano wszystko działało bez problemowo a już po południu zaczęły świrować zamki ponownie i teraz mam dylemat czy to któryś z elementów w tym module jest padnięty czy po prostu zimny lut gdzieś powstał ,możne któryś z tyrystorów jest padnięty ??o właśnie a właśnie czy tfk bzg0420 to bezpieczniki

  Szukaj w 4mln produktów
Przeglądaj produkty