Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj  | Rejestracja  | Zaloguj

Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

[ipla]Nie mozna polaczyc sie z serwerem. Prosze sprobowac...


Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Komputery Serwis -> Komputery Software -> [ipla]Nie mozna polaczyc sie z serwerem. Prosze sprobowac...
Autor
Wiadomość
Illusion
Poziom 16
Poziom 16


Dołączył: 22 Lis 2005
Posty: 328
Miasto: Poznań

Post#1 Post autora tematu 05 Maj 2010 23:01   

[ipla]Nie mozna polaczyc sie z serwerem. Prosze sprobowac...


Taki komunikat: Nie mozna polaczyc sie z serwerem. Prosze sprobowac pozniej. wyskakuje mi gdy chce wlaczyc iple. MIalem wersje 2.1.2 i no pare dni temu wymusil program aktualizacje , po ktoryms wlaczeniu sam sie zaktualizowal do wersji najnowszej 2.1.3 i wszystko dzialaloo, dopoki nie wylaczylem ipli. Podczas kolejnego wlaczenia wyskakiwal w/w komunikat. I tak juz bez zmian, odinstalowalem i zainstalowalem jeszcze raz , niestety nie podzialalo. Odinstalowalem i zainstalowalem stara wersje no i niestety rowniez nie dziala. Prosze o pomoc, bo czesto korzystalem z ipli a teraz nei moge , mimo iz nie wykonywalem zadnych zmian na komputerze. Mam internet z Netii WImax.
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 05 Maj 2010 23:01   





Powrót do góry
   
beo
Poziom 23
Poziom 23


Dołączył: 04 Cze 2008
Posty: 2772
Miasto: Gdańsk

Post#2 05 Maj 2010 23:09   

Re: [ipla]Nie mozna polaczyc sie z serwerem. Prosze sprobowa


Miałem ten sam kłopot, lecz pobranie najnowszej wersji, w moim przypadku pomogło. Proponuję napisać do działu pomocy Ipla. Odpowiedzą napewno.
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 05 Maj 2010 23:09   





Powrót do góry
   
beo
Poziom 23
Poziom 23


Dołączył: 04 Cze 2008
Posty: 2772
Miasto: Gdańsk

Post#3 08 Maj 2010 07:15   

Re: [ipla]Nie mozna polaczyc sie z serwerem. Prosze sprobowa


Zwróć także uwagę na to, iż aplikacja podczas łączenia wszczyna pobieranie gg, co automatycznie blokuje jej, połączenie z własnym serwerem. Sprawdź również ustawienia firewall'a.
Powrót do góry
   
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Komputery Serwis -> Komputery Software -> [ipla]Nie mozna polaczyc sie z serwerem. Prosze sprobowac...
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Problem z siecia, nie mozna polaczyc z serwerem DHCP... (8)
linksys WAG54G2 - nie mozna polaczyc z netem, ale... (6)
Storny nie ładuja sie - Strony Google nie ładuja sie. Brak połaczenia z serwerem (9)
Nie mogę sie połaczyć z serwerem. (2)
Nie moge sie połączyć z serwerem z emula (3)
Dlaczego Kazaa nie moze sie polaczyc? (8)
Sygnal 99% nie moge sie polaczyc :(... HELP ! (3)
Nie moge polaczyc sie z speedtouch 570. (2)
Laptop nie chce sie polaczyc z routerem (27)
livebox nie moze polaczyc sie z komputerem (11)


Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.049 seconds

elektroda.pl temat RSS