Forum Index

Rules  | Points  | Add...  | Recent posts  | Search  | Register  | Log in

This site uses cookies. Learn more about cookies and changing the settings in your browser.

[ipla]Nie mozna polaczyc sie z serwerem. Prosze sprobowac...


Post new topic  Reply to topic      Main Page -> Forum Index -> Computer Service -> Computer Software -> [ipla]Nie mozna polaczyc sie z serwerem. Prosze sprobowac...
Author
Message
Illusion
Poziom 16
Poziom 16


Joined: 22 Nov 2005
Posts: 321
Location: Poznań

Post#1 Post from the author of the topic 05 May 2010 23:01   

[ipla]Nie mozna polaczyc sie z serwerem. Prosze sprobowac...


Taki komunikat: Nie mozna polaczyc sie z serwerem. Prosze sprobowac pozniej. wyskakuje mi gdy chce wlaczyc iple. MIalem wersje 2.1.2 i no pare dni temu wymusil program aktualizacje , po ktoryms wlaczeniu sam sie zaktualizowal do wersji najnowszej 2.1.3 i wszystko dzialaloo, dopoki nie wylaczylem ipli. Podczas kolejnego wlaczenia wyskakiwal w/w komunikat. I tak juz bez zmian, odinstalowalem i zainstalowalem jeszcze raz , niestety nie podzialalo. Odinstalowalem i zainstalowalem stara wersje no i niestety rowniez nie dziala. Prosze o pomoc, bo czesto korzystalem z ipli a teraz nei moge , mimo iz nie wykonywalem zadnych zmian na komputerze. Mam internet z Netii WImax.

Helpful message? + -

Back to top
   
Google


Google Adsense


Post# 05 May 2010 23:01   





Back to top
   
beo
Poziom 23
Poziom 23


Joined: 04 Jun 2008
Posts: 2820
Location: Gdańsk

Post#2 05 May 2010 23:09   

Re: [ipla]Nie mozna polaczyc sie z serwerem. Prosze sprobowa


Miałem ten sam kłopot, lecz pobranie najnowszej wersji, w moim przypadku pomogło. Proponuję napisać do działu pomocy Ipla. Odpowiedzą napewno.

Helpful message? + -

Back to top
   
Google


Google Adsense


Post# 05 May 2010 23:09   





Back to top
   
beo
Poziom 23
Poziom 23


Joined: 04 Jun 2008
Posts: 2820
Location: Gdańsk

Post#3 08 May 2010 07:15   

Re: [ipla]Nie mozna polaczyc sie z serwerem. Prosze sprobowa


Zwróć także uwagę na to, iż aplikacja podczas łączenia wszczyna pobieranie gg, co automatycznie blokuje jej, połączenie z własnym serwerem. Sprawdź również ustawienia firewall'a.

Helpful message? + -

Back to top
   
Post new topic  Reply to topic      Main Page -> Forum Index -> Computer Service -> Computer Software -> [ipla]Nie mozna polaczyc sie z serwerem. Prosze sprobowac...
Page 1 of 1
Similar topics
Problem z siecia, nie mozna polaczyc z serwerem DHCP... (8)
[VPS] - VPS- nie mozna sie polaczyc (2)
linksys WAG54G2 - nie mozna polaczyc z netem, ale... (6)
Storny nie ładuja sie - Strony Google nie ładuja sie. Brak połaczenia z serwerem (9)
Nie mogę sie połaczyć z serwerem. (2)
Dlaczego Kazaa nie moze sie polaczyc? (8)
Sygnal 99% nie moge sie polaczyc :(... HELP ! (3)
Nie moge polaczyc sie z speedtouch 570. (2)
Laptop nie chce sie polaczyc z routerem (27)
livebox nie moze polaczyc sie z komputerem (11)


Administrator || Moderators || Forum Rules || General Rules || Cookies information || Contact

Page generation time: 0.046 seconds

elektroda.pl topic RSS feed