Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



Nawigacja Vordon 5 - fimly, muzyka


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> Urządzenia Mobilne -> Nawigacje Hardware ->Nawigacja Vordon 5 - fimly, muzyka Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu 
AutorSchowaj lewą kolumnę Wiadomość
luk083
Poziom 4
Poziom 4
Dołączył: 21 Kwi 2010
Posty: 8
Ocena postów: 1
luk083
Poziom 4
Post#31 10 Cze 2010 11:18    

Re: Nawigacja Vordon 5 - fimly, muzyka


Zeby cos wgrac to komputer musi widziec urządzenie a w moim przypadku tak nie jest . Po podlaczeniu nawigacj jest tylko dzwiek i na tym sie konczy co jest ???

Oceń post: + +1 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
Pontikos
Poziom 24
Poziom 24
Miasto: Łódz
Dołączył: 02 Maj 2008
Posty: 4280
Pomógł: 292
Ocena postów: 83
Pontikos
Poziom 24
Post#32 10 Cze 2010 11:21    

Re: Nawigacja Vordon 5 - fimly, muzyka


Moja wrozka wrozaca z kapsli od piwa wlasnie ma urlop i baluje we Wladku, wiec racz napisac, jakiego uzywasz Windows na Desktopie oraz jakiego programu do obslugi polaczenia USB. A moze podlaczasz i po prostu czekasz az sie kopmp zmiluje? ;)

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
luk083
Poziom 4
Poziom 4
Dołączył: 21 Kwi 2010
Posty: 8
Ocena postów: 1
luk083
Poziom 4
Post#33 10 Cze 2010 11:40    

Re: Nawigacja Vordon 5 - fimly, muzyka


Czekalem i nic :) używam xp .Wydaje mi sie ze chodzi o sterowniki . Ale nigdzie takich nie moge znalesc :(

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Pontikos
Poziom 24
Poziom 24
Miasto: Łódz
Dołączył: 02 Maj 2008
Posty: 4280
Pomógł: 292
Ocena postów: 83
Pontikos
Poziom 24
Post#34 10 Cze 2010 11:51    

Re: Nawigacja Vordon 5 - fimly, muzyka


Poniewaz takowe nie istnieja :) Chodzi dokladnie o program ActiveSync (sluzy do obslugi polaczenia), do sciagniecia za darmo i legalnie ze strony microsoft.com

Sugeruje jednak, bys nie grzebal w urzadzeniu, a wszystko co chcesz wgral na karte SD - tez zadziala. Jak to zrobic? - przeczytaj CALY ten temat od poczatku :)

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
luk083
Poziom 4
Poziom 4
Dołączył: 21 Kwi 2010
Posty: 8
Ocena postów: 1
luk083
Poziom 4
Post#35 10 Cze 2010 12:21    

Re: Nawigacja Vordon 5 - fimly, muzyka


No karty jeszcze nie posiadam . Ale jak przyjdzie to tak zrobie .

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
wojtek_mal
Poziom 2
Poziom 2
Miasto: Warszawa
Dołączył: 29 Mar 2006
Posty: 4
wojtek_mal
Poziom 2
Post#36 01 Lip 2010 20:19    

Re: Nawigacja Vordon 5 - fimly, muzyka


Witam

wgrałem ten soft od "daniel1979" i komputer przestał widzieć urządzenie.
Moja navi Vordon 5 a system Win 7 64 bit, proszę o poradę jak przywrócić widzialność urządzenia w komputerze.

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
daniel1979
Poziom 5
Poziom 5
Dołączył: 21 Sie 2009
Posty: 14
Pomógł: 1
daniel1979
Poziom 5
Post#37 01 Lip 2010 22:23    

Re: Nawigacja Vordon 5 - fimly, muzyka


Ze swojej strony mogę polecić jedynie próbę zainstalowania
Windows Mobile Device Center . Teoretycznie Win7 powinien go mieć , lecz nie wiem czy w każdej wersji.
Nie działa żaden tryb , ani MASS , ani MS SCTIVESYNC ? Spróbuj RESTART zrobić.
I don't know . Nikt mi się jeszcze nie skarżył na uwalenie sprzętu po wgraniu "mojego" softu;-P

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
wojtek_mal
Poziom 2
Poziom 2
Miasto: Warszawa
Dołączył: 29 Mar 2006
Posty: 4
wojtek_mal
Poziom 2
Post#38 03 Lip 2010 19:01    

Re: Nawigacja Vordon 5 - fimly, muzyka


Windows Mobile Device Center mam zainstalowany ale nic nie widzi nie łączy się z urządzeniem
Nie działa żaden tryb, na trybie MASS nic nie widzi oprócz karty , a na MS SCTIVESYNC wyświetla że jest połączone urządzenie SiRF GPS HH ale nic się nie dzieje mogę je tylko bezpiecznie usunąć.
Restart robiłem już paro krotnie i nic nie pomogło.
Dodam że sprawdzałem urządzenie na drugim kompie z win XP i tam także klapa.




SUKCES Temat nieaktualny

Wgrałem od nowa ten soft i wszystko wróciło do normy.
Najwyraźniej przy pierwszej próbie coś się sknociło.

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
bojer13
Poziom 2
Poziom 2
Miasto: Gdańsk
Dołączył: 20 Lis 2009
Posty: 2
bojer13
Poziom 2
Post#39 06 Sie 2010 22:26    

Re: Nawigacja Vordon 5 - fimly, muzyka


Nawigacja jest świetna, pracuje po odblokowaniu windowsa świetnie, może ktoś podpowie jak uruchomić FM, nie mogę sobie z tym poradzić. Proszę o poradę na bojer13(malpa)wp.pl

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
Pontikos
Poziom 24
Poziom 24
Miasto: Łódz
Dołączył: 02 Maj 2008
Posty: 4280
Pomógł: 292
Ocena postów: 83
Pontikos
Poziom 24
Post#40 07 Sie 2010 12:41    

Re: Nawigacja Vordon 5 - fimly, muzyka


Prawidlowo wykonane odblowanie powinno takze uruchamiac proces odpowiadajacy za prace transmitera FM.

Mozesz to takze od biedy zrobic recznie - zwykle to: \Windows\FM.exe

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
Quieet
Poziom 3
Poziom 3
Miasto: Katowice
Dołączył: 28 Cze 2007
Posty: 5
Quieet
Poziom 3
Post#41 30 Paź 2010 13:45    

Re: Nawigacja Vordon 5 - fimly, muzyka


Witam ponownie
Nadszedł dzień, w którym potrzebuję europejską wersję mapy na Vordona. Daniel1979 po niefortunnym odblokowaniu nawigacji, poratował mnie Polską. Będę wdzięczny za jakiś link przynajmniej ze wschodnią Europą.
Pozdr.

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Pontikos
Poziom 24
Poziom 24
Miasto: Łódz
Dołączył: 02 Maj 2008
Posty: 4280
Pomógł: 292
Ocena postów: 83
Pontikos
Poziom 24
Post#42 01 Lis 2010 13:07    

Re: Nawigacja Vordon 5 - fimly, muzyka


Nie licz, ze ktos na tym Forum publicznie poda Tobie link do pirata..

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
daniel1979
Poziom 5
Poziom 5
Dołączył: 21 Sie 2009
Posty: 14
Pomógł: 1
daniel1979
Poziom 5
Post#43 02 Lis 2010 10:29    

Re: Nawigacja Vordon 5 - fimly, muzyka


Witam.

No niestety dalej nie posiadam oryginalnej mapy europy , bądz reszty świata do Vordona. Ostatnio zakupiłem koledze , ale 4,3 cala i miała być europa , lecz przyszedł tylko z polską. Sprzedający milczy , no trudno. Mapa polski z Vordona 4,3 dostępna na moim 4sharedzie.

Napewno ktoś posiada całą europę. Dajcie linka ;-)

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
WojRz
Poziom 13
Poziom 13
Miasto: Rzeszów
Dołączył: 31 Sty 2006
Posty: 132
Pomógł: 3
WojRz
Poziom 13
Post#44 14 Mar 2011 23:27    

Re: Nawigacja Vordon 5 - fimly, muzyka


Czytam i czytam i nie bardzo rozumiem problemy o których piszecie. Mam Vordon 5cali. Chdzi na nim wszystko co mi potrzebne: mp3, filmy, videoclipy i nne rzeczy których nie używam. Nawigacje chodzą bardzo dobrze: w urządzeniu: IGO 8.3.2 Na karcie: AutoMapa 6.7.0 Polska i Europa, 6.8.0 Polska, MapaMap v.642, AutoPilot 7.2.57. Wszystko to działa bezproblemowo

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
Devoted
Poziom 2
Poziom 2
Dołączył: 03 Sie 2011
Posty: 2
Devoted
Poziom 2
Post#45 03 Sie 2011 12:37    

Re: Nawigacja Vordon 5 - fimly, muzyka


Witajcie.
Dzisiaj odebrałem nawigację Vordon 5'. Wcześniej zakupiłem kartę pamięci SDHC-4Gb. I...Ta karta jest za duża. Slot w nawigacji jest prawie o połowę węższy. Producent podaje, że wejście jest na kartę SD/MMC..
Zdradźcie mi, laikowi, jaką kartę należy tam włożyć??

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
daniel1979
Poziom 5
Poziom 5
Dołączył: 21 Sie 2009
Posty: 14
Pomógł: 1
daniel1979
Poziom 5
Post#46 03 Sie 2011 12:55    

Re: Nawigacja Vordon 5 - fimly, muzyka


Niemożliwe. Musi SD pasować. Daj linka jakiegoś skąd ją kupiłeś.

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Devoted
Poziom 2
Poziom 2
Dołączył: 03 Sie 2011
Posty: 2
Devoted
Poziom 2
Post#47 03 Sie 2011 22:17    

Re: Nawigacja Vordon 5 - fimly, muzyka


Już sie wyjaśniło... Owszem, karta SD jak najbardziej, tylko że microSD.... Nigdzie ta informacja nie była podana, więc stąd te moje "przygody" z kartami. No ale już jest okej-teraz tylko Bluetooth'a muszę odblokować, bo w menu nie mam,a w instrukcji napisane, że powinna być...

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
sokol136
Poziom 3
Poziom 3
Miasto: Kraków
Dołączył: 22 Lis 2011
Posty: 5
sokol136
Poziom 3
Post#48 22 Lis 2011 21:24    

Re: Nawigacja Vordon 5 - fimly, muzyka


Panowie posiada ktoś najnowszą mape do Vordona "5? Dzisiaj próbując ustalić trase Kraków-Wrocław okazało się że ulica na którą chce się dostać wogóle na mapie oryginalnej nie istnieje, w Krakowie też przeglądając mape jest sporo bubli, może ktoś zasugeruje mi albo podeśle najnowszą mape oryginalną z Vordona

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Pontikos
Poziom 24
Poziom 24
Miasto: Łódz
Dołączył: 02 Maj 2008
Posty: 4280
Pomógł: 292
Ocena postów: 83
Pontikos
Poziom 24
Post#49 26 Lis 2011 11:41    

Re: Nawigacja Vordon 5 - fimly, muzyka


A jaka jest data wydania mapy ktora aktualnie posiadasz?
..bo chyba nie liczysz ze zostaniesz zarzucony kilkunastoma roznymi mapami Vordona z ostatniej pieciolatki? :P

A moze prosciej, wgrac duzo dokladniejsza Automape?

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
sokol136
Poziom 3
Poziom 3
Miasto: Kraków
Dołączył: 22 Lis 2011
Posty: 5
sokol136
Poziom 3
Post#50 26 Lis 2011 12:36    

Re: Nawigacja Vordon 5 - fimly, muzyka


nawigacje kupiłem w sierpniu więc mapa powinna nowa, a tutaj się okazało że jest kilka błędów i braków, w mojej okolice wpisano ulice których w rzeczywistości niema, wczoraj jadąc do Wrocławia okazało się że mapa niema ulicy do której chciałem dojechać także napewno jest więcej takich bubli

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Pontikos
Poziom 24
Poziom 24
Miasto: Łódz
Dołączył: 02 Maj 2008
Posty: 4280
Pomógł: 292
Ocena postów: 83
Pontikos
Poziom 24
Post#51 26 Lis 2011 13:02    

Re: Nawigacja Vordon 5 - fimly, muzyka


Czy mogl bys Kolego jednak uwaznie przeczytac to co napisalem powyzej, zamiast w kolejnym juz poscie uzalac sie na niedokladnosc bubla? ;)
Poza tym kilka postow wyzej jest info o Koledze, ktory taka mape ma - sugeruje czytac wolniej i wszystko :)

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
sokol136
Poziom 3
Poziom 3
Miasto: Kraków
Dołączył: 22 Lis 2011
Posty: 5
sokol136
Poziom 3
Post#52 29 Gru 2011 23:23    

Re: Nawigacja Vordon 5 - fimly, muzyka


jaka jest najnowsza mapa do Vordona '5?? z którego miesiąca?? ewentualnie gdzie moge zaktualizować swoją obecną mape na aktualną?

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Pontikos
Poziom 24
Poziom 24
Miasto: Łódz
Dołączył: 02 Maj 2008
Posty: 4280
Pomógł: 292
Ocena postów: 83
Pontikos
Poziom 24
Post#53 29 Gru 2011 23:34    

Re: Nawigacja Vordon 5 - fimly, muzyka


Najciemniej pod latarnia? Zadaj to pytanie producentowi - http://vordon.pl

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
sokol136
Poziom 3
Poziom 3
Miasto: Kraków
Dołączył: 22 Lis 2011
Posty: 5
sokol136
Poziom 3
Post#54 31 Sty 2012 19:56    

Re: Nawigacja Vordon 5 - fimly, muzyka


wysłałem producentowi dwie wiadomości o najnowszą mape Polski ale od miesięca nie otrzymałem żadnej odpowiedzi, może jednak ktoś z forumowiczów posiada nowszą mape niż ta z czerwca 2011

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu     Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> Urządzenia Mobilne -> Nawigacje Hardware -> Nawigacja Vordon 5 - fimly, muzyka Poprzedni  12
Strona 2 z 2
Podobne tematy
Vordon 5 - Nawigacja Vordon 5 dziurki w wyświetlaczu (5)
zawieszona nawigacja vordon (7)
Nawigacja Vordon z AutoMapą (22)
Nawigacja vordon 7 a gniazdo AV (1)
Vordon 7 - gry nawigacja (2)
NAWIGACJA 7 " EUROPA VORDON (10)
nawigacja vordon 7 uszkodzona matryca (1)
Nawigacja Vordon - jak użyć złącza AV? (18)
Nawigacja Vordon 5 - Jak ustawić internet? (1)
Nawigacja Vordon GPS 502 jaka bateria? (4)



Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Kontakt

Page generation time: 0.066 seconds

elektroda.pl temat RSS