Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



Jaka to firma? Może ktoś zna?


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Inne Serwis -> Inne Szukam ->Jaka to firma? Może ktoś zna? Napisz nowy temat  Temat zablokowany. 
Autor
Schowaj lewą kolumnę
Pokaż lewą kolumnę Wiadomość
quinty
Poziom 27
Miasto: Kraków
Dołączył: 07 Paź 2007
Posty: 1210
Pomógł: 89
Ocena postów: 44
quinty
Poziom 27
Post#1 12 Maj 2010 20:25  Autor tematu   

Jaka to firma? Może ktoś zna?


Czy jest ktoś w stanie rozpoznać nazwę firmy po logo? Jest to literka "T" w środku rombu.

Jaka to firma? Może ktoś zna?

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
cepilek
Poziom 26
Miasto: -
Dołączył: 04 Kwi 2008
Posty: 927
Pomógł: 62
Ocena postów: 3
cepilek
Poziom 26
Post#2 12 Maj 2010 21:18    

Re: Jaka to firma? Może ktoś zna?


http://www.diamondtne.com/ Diamond T Truck & Trailer Diamond, lub http://www.antiquecar.com/index/listings/category963.htm lub :) Stosowany jest także wskaźnik W22 (duża biała litera T na czarnym rombie), na szlakach o pochyleniu miarodajnym większym niż 6 promili. Oznacza on, że ciężki pociąg towarowy może bez zatrzymania pominąć semafor odstępowy wyposażony w ten wskaźnik i kontynuować jazdę ”na widoczność” z prędkością nie przekraczającą 20 km/h.

Pomocny post? + 0
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Temat zablokowany.     Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Inne Serwis -> Inne Szukam -> Jaka to firma? Może ktoś zna?
Strona 1 z 1
Podobne tematy
może zna ktoś takie stronki (2)
tuner Silver Crest - zna ktoś może? (5)
Czy zna ktoś taką diodę Ph-33G? Jaki może być jej zamiennik? (2)
Jaka to centralka? Czy ktoś może ją zidentyfikować? (7)
Hitachi CL32WF720. Czy ktoś wie jaka to może być płyta? (2)
Spawarka MIG/MAG ~2500zł GDZIE/JAKA? Jaka firma NOWA/UZYW (1)
Technisat - zna to ktoś? (3)
DNT CARAT 40 AM/FM. Czy może ktoś opisać? Ewentualnie może być schemat. (6)
Pozycjoner - zna ktoś tę konstrukcję ? (2)
PRESIDENT ADAMS - ktoś zna ? (2)


Przełącz wygląd na komórki Przełącz wygląd na komputery desktop

Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Redaktorzy || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.207 seconds

elektroda.pl temat RSS