Forum elektroda.pl

Regulamin | Punkty | Dodaj... | Ostatnie | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj

Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Blackberry - język polski - wybór boxa


Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> GSM -> GSM Początkujący -> Blackberry - język polski - wybór boxa
Autor
Wiadomość
pszcz
Poziom 3
Poziom 3


Dołączył: 17 Maj 2010
Posty: 5

Post#1 Post autora tematu 24 Maj 2010 15:23   

Blackberry - język polski - wybór boxa


Witam,

Mam pytanie - jaki box warto kupić do telefonów Blackberry? Np. 9500 Storm i zbliżone modele.

Chodzi mi głównie o wgrywanie polskiego języka (ważna jest dostępność polskich flashy) oraz unlocki.

Czy warto się zainteresować aktywacją PACK4 do Furious Golda czy może lepiej byłoby kupić MX-Keya?

Z góry dzięki za odpowiedź!

Pozdrawiam
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 24 Maj 2010 15:23   





Powrót do góry
   
mobista
Poziom 23
Poziom 23


Dołączył: 28 Paź 2008
Posty: 2603
Miasto: Bytom

Post#2 24 Maj 2010 15:36   

Re: Blackberry - język polski - wybór boxa


MX nadaje się raczej tylko do locków. Z tego co pamiętam do BB można wrzucać flashe po USB, więc nie wiem po co inwestować w jakiekolwiek urządzenia :).
Powrót do góry
   
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> GSM -> GSM Początkujący -> Blackberry - język polski - wybór boxa
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Nokia 6124c Vodafone Polski Product Code Polski Język !? (10)
Blackberry 9780 jak zmienić język ? (1)
NOKIA 3650, język polski. Jak można wgrać język ze słownikiem t9? (9)
Język polski C300 ns-pro? W którym pakiecie znajdę język polski? (3)
W którym pliku pod mt-boxa jest język polski do K750i? (2)
Blackberry 8900 zmiana na język polski (2)
BlackBerry 8120 - jezyk polski ? (1)
Polski soft do Blackberry 7130g (2)
V3 język polski (17)
Język polski do C30 v1.11.0 (6)


Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.045 seconds

elektroda.pl temat RSS