Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



Jak ustawic zaplon Władimirec


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> Samochody Serwis -> Maszyny Rolnicze, Sprzęt Ciężki ->Jak ustawic zaplon Władimirec Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu 
AutorSchowaj lewą kolumnę Wiadomość
poloki8900
Poziom 9
Poziom 9
Miasto: Ryki
Dołączył: 27 Mar 2010
Posty: 37
Pomógł: 1
Ocena postów: 3
poloki8900
Poziom 9
Post#1 25 Maj 2010 22:02  Autor tematu   

Jak ustawic zaplon Władimirec


Gdy robilem remont wladkowi zle zlozylem zaplon i teraz niewiem jak to zrobic POMOCY !::!:

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
xvb
Poziom 8
Poziom 8
Miasto: lelów
Dołączył: 19 Lut 2007
Posty: 27
xvb
Poziom 8
Post#2 26 Maj 2010 09:31    

Re: Jak ustawic zaplon Władimirec


Witam,
jak można żle ustawić zapłon w silniku który nie ma aparatu zapłonowego ani świecy zapłonowej?Jeśli już coś, to można mówić o niewłaściwym ustawieniu pompy wtryskowej, co w wypadku Władimirca jest wybitnie trudne-da się ją zamontować tylko w jednym położeniu.Sprawdź natomiast, czy nie podłączyłeś odwrotnie przewodów między pompą wtryskową a wtryskiwaczami oraz jeśli wymieniałeś końcówki wtrysku to sprawdź, czy wtryskiwacze są szczelne (czy nie cieknie z boku) oraz czy prawidłowo rozpylają.Nowe końcówki w starych obsadach często wymagają regulacji.

pozdrawiam

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
poloki8900
Poziom 9
Poziom 9
Miasto: Ryki
Dołączył: 27 Mar 2010
Posty: 37
Pomógł: 1
Ocena postów: 3
poloki8900
Poziom 9
Post#3 26 Maj 2010 20:53  Autor tematu   

Re: Jak ustawic zaplon Władimirec


Tylko ze ja te srubki od pompy rozkrecilem !!!

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
niutat
Poziom 23
Poziom 23
Miasto: Biłgoraj
Dołączył: 02 Wrz 2007
Posty: 3447
Pomógł: 285
Ocena postów: 50
niutat
Poziom 23
Post#4 26 Maj 2010 21:30    

Re: Jak ustawic zaplon Władimirec


Szukaj "T-25 kąt wtrysku" np;Link

Oceń post: + +1 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
Andrzej771021
Poziom 11
Poziom 11
Miasto: Poschła
Dołączył: 18 Lut 2010
Posty: 77
Pomógł: 3
Ocena postów: 4
Andrzej771021
Poziom 11
Post#5 26 Maj 2010 21:38    

Re: Jak ustawic zaplon Władimirec


Wyczyść dokładnie te dwa elementy w których jest tyle otworów powinny być tam znaki. A co do dokładnego ustawienia początku wtrysku to na kole pasowym masz znaki .Pierwszy znak-dwie kreski odpowiada początkowi wtrysku. Obracaj wałem w prawo tak aby zgrać te dwa znaki z wycięciem na blaszce która znajduje się na obudowie rozrządu w tym momencie powinno zacząć wypływać paliwo z pierwszej sekcji na pompie-powodzenia.

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu     Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> Samochody Serwis -> Maszyny Rolnicze, Sprzęt Ciężki -> Jak ustawic zaplon Władimirec
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Jak ustawic zaplon w Passacie?? (2)
jak ustawic zaplon w taurusie v6 (5)
Jak ustawic zaplon w Golfie 1.8? (5)
Jak ustawic zaplon stroboskopem? (22)
jak ustawic zaplon w wv golf 2 1.8 (8)
audi a4 z silnikim 1.8 5v \'97 jak ustawic zaplon (1)
Jak ustawic zaplon w polonezie 1,6 GLE (9)
Jak ustawic zaplon w pasacie 2L 8V pelen wtrysk silnik AGG (2)
Władimirec - Władimirec t25 nie chce zapalić (16)
opel kadet jak sie ustawia zaplon ? (4)



Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Kontakt

Page generation time: 0.056 seconds

elektroda.pl temat RSS