Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj  | Rejestracja  | Zaloguj

Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Jak ustawic zaplon Władimirec


Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Samochody Serwis -> Maszyny Rolnicze, Sprzęt Ciężki -> Jak ustawic zaplon Władimirec
Autor
Wiadomość
poloki8900
Poziom 9
Poziom 9


Dołączył: 27 Mar 2010
Posty: 37
Miasto: Ryki

Post#1 Post autora tematu 25 Maj 2010 22:02   

Jak ustawic zaplon Władimirec


Gdy robilem remont wladkowi zle zlozylem zaplon i teraz niewiem jak to zrobic POMOCY !::!:
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 25 Maj 2010 22:02   





Powrót do góry
   
xvb
Poziom 8
Poziom 8


Dołączył: 19 Lut 2007
Posty: 27
Miasto: lelów

Post#2 26 Maj 2010 09:31   

Re: Jak ustawic zaplon Władimirec


Witam,
jak można żle ustawić zapłon w silniku który nie ma aparatu zapłonowego ani świecy zapłonowej?Jeśli już coś, to można mówić o niewłaściwym ustawieniu pompy wtryskowej, co w wypadku Władimirca jest wybitnie trudne-da się ją zamontować tylko w jednym położeniu.Sprawdź natomiast, czy nie podłączyłeś odwrotnie przewodów między pompą wtryskową a wtryskiwaczami oraz jeśli wymieniałeś końcówki wtrysku to sprawdź, czy wtryskiwacze są szczelne (czy nie cieknie z boku) oraz czy prawidłowo rozpylają.Nowe końcówki w starych obsadach często wymagają regulacji.

pozdrawiam
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 26 Maj 2010 09:31   





Powrót do góry
   
poloki8900
Poziom 9
Poziom 9


Dołączył: 27 Mar 2010
Posty: 37
Miasto: Ryki

Post#3 Post autora tematu 26 Maj 2010 20:53   

Re: Jak ustawic zaplon Władimirec


Tylko ze ja te srubki od pompy rozkrecilem !!!
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 26 Maj 2010 20:53   





Powrót do góry
   
niutat
Poziom 23
Poziom 23


Dołączył: 02 Wrz 2007
Posty: 3509
Miasto: Biłgoraj

Post#4 26 Maj 2010 21:30   

Re: Jak ustawic zaplon Władimirec


Szukaj "T-25 kąt wtrysku" np;Link
Powrót do góry
   
Andrzej771021
Poziom 11
Poziom 11


Dołączył: 18 Lut 2010
Posty: 77
Miasto: Poschła

Post#5 26 Maj 2010 21:38   

Re: Jak ustawic zaplon Władimirec


Wyczyść dokładnie te dwa elementy w których jest tyle otworów powinny być tam znaki. A co do dokładnego ustawienia początku wtrysku to na kole pasowym masz znaki .Pierwszy znak-dwie kreski odpowiada początkowi wtrysku. Obracaj wałem w prawo tak aby zgrać te dwa znaki z wycięciem na blaszce która znajduje się na obudowie rozrządu w tym momencie powinno zacząć wypływać paliwo z pierwszej sekcji na pompie-powodzenia.
Powrót do góry
   
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Samochody Serwis -> Maszyny Rolnicze, Sprzęt Ciężki -> Jak ustawic zaplon Władimirec
Strona 1 z 1



Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Kontakt

Page generation time: 0.11 seconds

elektroda.pl temat RSS 

opony