Forum Index

Rules  | Points  | Add...  | Recent posts  | Search  | Register  | Log in

This site uses cookies. Learn more about cookies and changing the settings in your browser.

Jak ustawic zaplon Władimirec


Post new topic  Reply to topic      Main Page -> Forum Index -> Auto Service -> Agricultural Machinery -> Jak ustawic zaplon Władimirec
Author
Message
poloki8900
Poziom 9
Poziom 9


Joined: 27 Mar 2010
Posts: 37
Location: Ryki

Post#1 Post from the author of the topic 25 May 2010 22:02   

Jak ustawic zaplon Władimirec


Gdy robilem remont wladkowi zle zlozylem zaplon i teraz niewiem jak to zrobic POMOCY !:Exclamation

Helpful message? + -

Back to top
   
Google


Google Adsense


Post# 25 May 2010 22:02   





Back to top
   
xvb
Poziom 8
Poziom 8


Joined: 19 Feb 2007
Posts: 27
Location: lelów

Post#2 26 May 2010 09:31   

Re: Jak ustawic zaplon Władimirec


Witam,
jak można żle ustawić zapłon w silniku który nie ma aparatu zapłonowego ani świecy zapłonowej?Jeśli już coś, to można mówić o niewłaściwym ustawieniu pompy wtryskowej, co w wypadku Władimirca jest wybitnie trudne-da się ją zamontować tylko w jednym położeniu.Sprawdź natomiast, czy nie podłączyłeś odwrotnie przewodów między pompą wtryskową a wtryskiwaczami oraz jeśli wymieniałeś końcówki wtrysku to sprawdź, czy wtryskiwacze są szczelne (czy nie cieknie z boku) oraz czy prawidłowo rozpylają.Nowe końcówki w starych obsadach często wymagają regulacji.

pozdrawiam

Helpful message? + -

Back to top
   
Google


Google Adsense


Post# 26 May 2010 09:31   





Back to top
   
poloki8900
Poziom 9
Poziom 9


Joined: 27 Mar 2010
Posts: 37
Location: Ryki

Post#3 Post from the author of the topic 26 May 2010 20:53   

Re: Jak ustawic zaplon Władimirec


Tylko ze ja te srubki od pompy rozkrecilem !!!

Helpful message? + -

Back to top
   
Google


Google Adsense


Post# 26 May 2010 20:53   





Back to top
   
niutat
Poziom 23
Poziom 23


Joined: 02 Sep 2007
Posts: 3447
Location: Biłgoraj

Post#4 26 May 2010 21:30   

Re: Jak ustawic zaplon Władimirec


Szukaj "T-25 kąt wtrysku" np;Link

Helpful message? + -

Back to top
   
Andrzej771021
Poziom 11
Poziom 11


Joined: 18 Feb 2010
Posts: 77
Location: Poschła

Post#5 26 May 2010 21:38   

Re: Jak ustawic zaplon Władimirec


Wyczyść dokładnie te dwa elementy w których jest tyle otworów powinny być tam znaki. A co do dokładnego ustawienia początku wtrysku to na kole pasowym masz znaki .Pierwszy znak-dwie kreski odpowiada początkowi wtrysku. Obracaj wałem w prawo tak aby zgrać te dwa znaki z wycięciem na blaszce która znajduje się na obudowie rozrządu w tym momencie powinno zacząć wypływać paliwo z pierwszej sekcji na pompie-powodzenia.

Helpful message? + -

Back to top
   
Post new topic  Reply to topic      Main Page -> Forum Index -> Auto Service -> Agricultural Machinery -> Jak ustawic zaplon Władimirec
Page 1 of 1
Similar topics
Jak ustawic zaplon w Passacie?? (2)
jak ustawic zaplon w taurusie v6 (5)
Jak ustawic zaplon w Golfie 1.8? (5)
Jak ustawic zaplon stroboskopem? (22)
jak ustawic zaplon w wv golf 2 1.8 (8)
audi a4 z silnikim 1.8 5v \'97 jak ustawic zaplon (1)
Jak ustawic zaplon w polonezie 1,6 GLE (9)
Jak ustawic zaplon w pasacie 2L 8V pelen wtrysk silnik AGG (2)
Władimirec - Władimirec t25 nie chce zapalić (16)
opel kadet jak sie ustawia zaplon ? (4)


Administrator || Moderators || Forum Rules || General Rules || Cookies information || Contact

Page generation time: 0.044 seconds

elektroda.pl topic RSS feed