Forum Index

Rules  | Points  | Add...  | Recent posts  | Search | Register | Log in



Jak ustawic zaplon Władimirec


  Main Page -> Forum Index -> Auto Service -> Agricultural Machinery ->Jak ustawic zaplon Władimirec Post new topic  Reply to topic 
Author
Hide the left column
Show left column Message
poloki8900
Level 9
Location: Ryki
Joined: 27 Mar 2010
Posts: 37
Helped: 1
Post rating: 5
poloki8900
Level 9
Post#1 25 May 2010 22:02  Topic author   

Jak ustawic zaplon Władimirec


Gdy robilem remont wladkowi zle zlozylem zaplon i teraz niewiem jak to zrobic POMOCY !::!:

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
xvb
Level 9
Location: lelów
Joined: 19 Feb 2007
Posts: 27
Post rating: 1
xvb
Level 9
Post#2 26 May 2010 09:31    

Re: Jak ustawic zaplon Władimirec


Witam,
jak można żle ustawić zapłon w silniku który nie ma aparatu zapłonowego ani świecy zapłonowej?Jeśli już coś, to można mówić o niewłaściwym ustawieniu pompy wtryskowej, co w wypadku Władimirca jest wybitnie trudne-da się ją zamontować tylko w jednym położeniu.Sprawdź natomiast, czy nie podłączyłeś odwrotnie przewodów między pompą wtryskową a wtryskiwaczami oraz jeśli wymieniałeś końcówki wtrysku to sprawdź, czy wtryskiwacze są szczelne (czy nie cieknie z boku) oraz czy prawidłowo rozpylają.Nowe końcówki w starych obsadach często wymagają regulacji.

pozdrawiam

Helpful post? + +1
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
poloki8900
Level 9
Location: Ryki
Joined: 27 Mar 2010
Posts: 37
Helped: 1
Post rating: 5
poloki8900
Level 9
Post#3 26 May 2010 20:53  Topic author   

Re: Jak ustawic zaplon Władimirec


Tylko ze ja te srubki od pompy rozkrecilem !!!

Helpful post? + +2
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
niutat
Level 37
Location: Biłgoraj
Joined: 02 Sep 2007
Posts: 3447
Helped: 285
Post rating: 83
niutat
Level 37
Post#4 26 May 2010 21:30    

Re: Jak ustawic zaplon Władimirec


Szukaj "T-25 kąt wtrysku" np;Link

Helpful post? + +1
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
Andrzej771021
Level 12
Location: Poschła
Joined: 18 Feb 2010
Posts: 78
Helped: 3
Post rating: 6
Andrzej771021
Level 12
Post#5 26 May 2010 21:38    

Re: Jak ustawic zaplon Władimirec


Wyczyść dokładnie te dwa elementy w których jest tyle otworów powinny być tam znaki. A co do dokładnego ustawienia początku wtrysku to na kole pasowym masz znaki .Pierwszy znak-dwie kreski odpowiada początkowi wtrysku. Obracaj wałem w prawo tak aby zgrać te dwa znaki z wycięciem na blaszce która znajduje się na obudowie rozrządu w tym momencie powinno zacząć wypływać paliwo z pierwszej sekcji na pompie-powodzenia.

Helpful post? + 0
Back to top
Post new topic  Reply to topic     Main Page -> Forum Index -> Auto Service -> Agricultural Machinery -> Jak ustawic zaplon Władimirec
Page 1 of 1

Similar topics to jak ustawic zaplon Władimirec

Jak ustawic zaplon w Passacie?? (2)
jak ustawic zaplon w taurusie v6 (5)
Jak ustawic zaplon w Golfie 1.8? (5)
Jak ustawic zaplon stroboskopem? (22)
jak ustawic zaplon w wv golf 2 1.8 (8)
audi a4 z silnikim 1.8 5v \'97 jak ustawic zaplon (1)
Jak ustawic zaplon w polonezie 1,6 GLE (9)
Jak ustawic zaplon w pasacie 2L 8V pelen wtrysk silnik AGG (2)
Władimirec - Władimirec t25 nie chce zapalić (16)
opel kadet jak sie ustawia zaplon ? (4)


Switch to mobile version Switch to version for desktops

Administrator || Moderators || Forum Rules || General Rules || Cookies information || Editors || Contact for companies || Contact

Page generation time: 0.069 seconds