Forum Index

Rules  | Points  | Add...  | Recent posts  | Search  | Register  | Log in

This site uses cookies. Learn more about cookies and changing the settings in your browser.

Jakie jest haslo do routera


Post new topic  This topic is locked      Main Page -> Forum Index -> Network, Internet -> The Internet - Access -> Jakie jest haslo do routera
Author
Message
marcin21031995
Poziom 12
Poziom 12


Joined: 22 Feb 2010
Posts: 97
Location: Rzeszów

Post#1 Post from the author of the topic 02 Jun 2010 07:44   

Jakie jest haslo do routera


Witam was.Już kieys pisalem ten temat.A więc niewiem jakie jest hasło do mojego routera.A jak to się stało że niewiem jakie mam hasło ??? Gdy zakladali mi internet przy konfiguracji routera zmienili mi tak po prostu hasło Sad tak po prostu bez mojej zgody,a przecierz nie zresetuje routera bo wszystkie ustawienia się zresetują.
Czekam na waszą pomoc.
Pozdrawiam.

Popraw błędy - ortografia, literówki itp.

Matuzalem

Helpful message? + -

Back to top
   
Google


Google Adsense


Post# 02 Jun 2010 07:44   





Back to top
   
Duch__
Poziom 22
Poziom 22


Joined: 12 Dec 2004
Posts: 2036
Location: Opole

Post#2 02 Jun 2010 07:56   

Re: Jakie jest haslo do routera


Może napisz coś o firmie... o samym ruterze... tutaj nie ma wróżek żeby wszystko zgadnąć.

Helpful message? + -

Back to top
   
GladiroR
Poziom 21
Poziom 21


Joined: 01 Nov 2004
Posts: 1171
Location: Lublin

Post#3 02 Jun 2010 08:39   

Re: Jakie jest haslo do routera


Ja obstawiam, że pobiera dane z DHCP'a routerek, ale nie dam sobie głowy uciąć. Spróbuj: 1234, admin, airlive. Zapewne któreś z tych. Albo bez hasła spróbuj. Ewentualnie zadzwoń do firmy od neta i zapytaj czy jak zresetujesz urządzenie do ustawień fabrycznych czy będziesz mieć neta (czy router sam sobie pobierze wszystkie dane).

Helpful message? + -

Back to top
   
marcin21031995
Poziom 12
Poziom 12


Joined: 22 Feb 2010
Posts: 97
Location: Rzeszów

Post#4 Post from the author of the topic 02 Jun 2010 10:28   

Re: Jakie jest haslo do routera


Jest to router TECHNIC lan WAR-54G v2
A router nie pobierze automatycznie danych po resecie Sad

Dodano po 9 [minuty]:

GladiroR wrote:
Spróbuj: 1234, admin, airlive. Zapewne któreś z tych.

A dlaczego zapewne ktdóres z tych ???

Helpful message? + -

Back to top
   
Google


Google Adsense


Post# 02 Jun 2010 10:28   





Back to top
   
forestx
Zasłużony dla elektroda
Zasłużony dla elektroda


Joined: 23 Nov 2005
Posts: 4471
Location: Gdzieś na Podkarpaciu

Post#5 02 Jun 2010 10:45   

Re: Jakie jest haslo do routera


marcin21031995 wrote:
A więc niewiem jakie jest hasło do mojego routera.A jak to się stało że niewiem jakie mam hasło ??? Gdy zakladali mi internet przy konfiguracji routera zmienili mi tak po prostu hasło
- niech kolega to przeczyta. I pomyśli chwilkę.
Jesli osoba instalująca router zmieniła hasło "bez twojej zgody" to:
- po pierwsze - po to abyś sam nie grzebał
- po drugie - nikt z nas tego hasła nie odgadnie
- po trzecie - zadzwoń do providera: nie masz internetu, to niech on sie o to martwi.

Helpful message? + -

Back to top
   
marcin21031995
Poziom 12
Poziom 12


Joined: 22 Feb 2010
Posts: 97
Location: Rzeszów

Post#6 Post from the author of the topic 02 Jun 2010 13:20   

Re: Jakie jest haslo do routera


A może mial,ma od nich internet ???
Firma nazywa się Flynetwork.

Helpful message? + -

Back to top
   
GladiroR
Poziom 21
Poziom 21


Joined: 01 Nov 2004
Posts: 1171
Location: Lublin

Post#7 02 Jun 2010 15:05   

Re: Jakie jest haslo do routera


Może spróbuj login i hasło z umowy jak mają na stronie (przykład): http://flynetwork.pl/umowa.php

Napisałem, że zapewne, bo to są najbardziej standardowe, domyślne hasła.

Zadzwoń do nich i się wszystkiego dowiesz. Na telefon szkoda czy co?

Helpful message? + -

Back to top
   
Google


Google Adsense


Post# 02 Jun 2010 15:05   





Back to top
   
marcin21031995
Poziom 12
Poziom 12


Joined: 22 Feb 2010
Posts: 97
Location: Rzeszów

Post#8 Post from the author of the topic 02 Jun 2010 15:16   

Re: Jakie jest haslo do routera


Ten login i hasło co jest na stronie to tylko do http://bok.flynetwork.pl

Helpful message? + -

Back to top
   
DriverMSG
Admin grupy komputery
Admin grupy komputery


Joined: 28 Feb 2005
Posts: 30062
Location: Prowincja Liege

Post#9 02 Jun 2010 15:25   

Re: Jakie jest haslo do routera


Zapytaj tych którzy hasło wprowadzili, lub zresetuj router i wprowadź hasło fabryczne, zgodnie z instrukcją routera - temat zamykam.
http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic1426828.html

Helpful message? + -

Back to top
   
Post new topic  This topic is locked      Main Page -> Forum Index -> Network, Internet -> The Internet - Access -> Jakie jest haslo do routera
Page 1 of 1
Similar topics
OKI C5450 - jakie jest standardowe haslo (1)
zapmnialem haslo do routera ;p (4)
Haslo do ROUTERA DSL TPSA (5)
zapomnialem haslo do routera - jak odzyskać? (6)
zapomaniene haslo, nowa konfiugracja routera (2)
router- jakie haslo ?? (12)
router jakie haslo i login (11)
Połączenie AP i routera. Download jest ok, upload jest zły. (4)
Logi z routera... Czy to jest groźne? Co to jest? (1)
jakie funkcje routera są użyteczne (26)


Administrator || Moderators || Forum Rules || General Rules || Cookies information || Contact

Page generation time: 0.055 seconds

elektroda.pl topic RSS feed