Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



Jakie jest haslo do routera


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> Sieci, Internet -> Sieć Internet - Dostęp ->Jakie jest haslo do routera Napisz nowy temat  Temat zablokowany. 
AutorSchowaj lewą kolumnę Wiadomość
marcin21031995
Poziom 13
Poziom 13
Miasto: Rzeszów
Dołączył: 22 Lut 2010
Posty: 111
Pomógł: 1
marcin21031995
Poziom 13
Post#1 02 Cze 2010 07:44  Autor tematu   

Jakie jest haslo do routera


Witam was.Już kieys pisalem ten temat.A więc niewiem jakie jest hasło do mojego routera.A jak to się stało że niewiem jakie mam hasło ??? Gdy zakladali mi internet przy konfiguracji routera zmienili mi tak po prostu hasło Sad tak po prostu bez mojej zgody,a przecierz nie zresetuje routera bo wszystkie ustawienia się zresetują.
Czekam na waszą pomoc.
Pozdrawiam.

Popraw błędy - ortografia, literówki itp.

Matuzalem


Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
Duch__
Poziom 22
Poziom 22
Miasto: Opole
Dołączył: 12 Gru 2004
Posty: 2061
Pomógł: 27
Ocena postów: 1210
Duch__
Poziom 22
Post#2 02 Cze 2010 07:56    

Re: Jakie jest haslo do routera


Może napisz coś o firmie... o samym ruterze... tutaj nie ma wróżek żeby wszystko zgadnąć.

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
GladiroR
Poziom 21
Poziom 21
Miasto: Lublin
Dołączył: 01 Lis 2004
Posty: 1194
Pomógł: 52
GladiroR
Poziom 21
Post#3 02 Cze 2010 08:39    

Re: Jakie jest haslo do routera


Ja obstawiam, że pobiera dane z DHCP'a routerek, ale nie dam sobie głowy uciąć. Spróbuj: 1234, admin, airlive. Zapewne któreś z tych. Albo bez hasła spróbuj. Ewentualnie zadzwoń do firmy od neta i zapytaj czy jak zresetujesz urządzenie do ustawień fabrycznych czy będziesz mieć neta (czy router sam sobie pobierze wszystkie dane).

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
marcin21031995
Poziom 13
Poziom 13
Miasto: Rzeszów
Dołączył: 22 Lut 2010
Posty: 111
Pomógł: 1
marcin21031995
Poziom 13
Post#4 02 Cze 2010 10:28  Autor tematu   

Re: Jakie jest haslo do routera


Jest to router TECHNIC lan WAR-54G v2
A router nie pobierze automatycznie danych po resecie Sad

Dodano po 9 [minuty]:

GladiroR napisał:
Spróbuj: 1234, admin, airlive. Zapewne któreś z tych.

A dlaczego zapewne ktdóres z tych ???

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
forestx
Zasłużony dla elektroda
Zasłużony dla elektroda
Miasto: Gdzieś na Podkarpaciu
Dołączył: 23 Lis 2005
Posty: 4467
Pomógł: 297
Ocena postów: 39
forestx
Zasłużony dla elektroda
Post#5 02 Cze 2010 10:45    

Re: Jakie jest haslo do routera


marcin21031995 napisał:
A więc niewiem jakie jest hasło do mojego routera.A jak to się stało że niewiem jakie mam hasło ??? Gdy zakladali mi internet przy konfiguracji routera zmienili mi tak po prostu hasło
- niech kolega to przeczyta. I pomyśli chwilkę.
Jesli osoba instalująca router zmieniła hasło "bez twojej zgody" to:
- po pierwsze - po to abyś sam nie grzebał
- po drugie - nikt z nas tego hasła nie odgadnie
- po trzecie - zadzwoń do providera: nie masz internetu, to niech on sie o to martwi.

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
marcin21031995
Poziom 13
Poziom 13
Miasto: Rzeszów
Dołączył: 22 Lut 2010
Posty: 111
Pomógł: 1
marcin21031995
Poziom 13
Post#6 02 Cze 2010 13:20  Autor tematu   

Re: Jakie jest haslo do routera


A może mial,ma od nich internet ???
Firma nazywa się Flynetwork.

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
GladiroR
Poziom 21
Poziom 21
Miasto: Lublin
Dołączył: 01 Lis 2004
Posty: 1194
Pomógł: 52
GladiroR
Poziom 21
Post#7 02 Cze 2010 15:05    

Re: Jakie jest haslo do routera


Może spróbuj login i hasło z umowy jak mają na stronie (przykład): http://flynetwork.pl/umowa.php

Napisałem, że zapewne, bo to są najbardziej standardowe, domyślne hasła.

Zadzwoń do nich i się wszystkiego dowiesz. Na telefon szkoda czy co?

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
marcin21031995
Poziom 13
Poziom 13
Miasto: Rzeszów
Dołączył: 22 Lut 2010
Posty: 111
Pomógł: 1
marcin21031995
Poziom 13
Post#8 02 Cze 2010 15:16  Autor tematu   

Re: Jakie jest haslo do routera


Ten login i hasło co jest na stronie to tylko do http://bok.flynetwork.pl

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
DriverMSG
Admin grupy komputery
Admin grupy komputery
Miasto: Prowincja Liege
Dołączył: 28 Lut 2005
Posty: 31649
Pomógł: 2626
Ocena postów: 376
DriverMSG
Admin grupy komputery
Post#9 02 Cze 2010 15:25    

Re: Jakie jest haslo do routera


Zapytaj tych którzy hasło wprowadzili, lub zresetuj router i wprowadź hasło fabryczne, zgodnie z instrukcją routera - temat zamykam.
http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic1426828.html

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Temat zablokowany.     Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> Sieci, Internet -> Sieć Internet - Dostęp -> Jakie jest haslo do routera
Strona 1 z 1
Podobne tematy
OKI C5450 - jakie jest standardowe haslo (1)
zapmnialem haslo do routera ;p (4)
Haslo do ROUTERA DSL TPSA (5)
zapomnialem haslo do routera - jak odzyskać? (6)
zapomaniene haslo, nowa konfiugracja routera (2)
router- jakie haslo ?? (12)
router jakie haslo i login (11)
Połączenie AP i routera. Download jest ok, upload jest zły. (4)
Logi z routera... Czy to jest groźne? Co to jest? (1)
jakie funkcje routera są użyteczne (26)



Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Kontakt

Page generation time: 0.09 seconds

elektroda.pl temat RSS