Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj  | Rejestracja  | Zaloguj

Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Jakie jest haslo do routera


Napisz nowy temat  Temat zablokowany      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Sieci, Internet -> Sieć Internet - Dostęp -> Jakie jest haslo do routera
Autor
Wiadomość
marcin21031995
Poziom 12
Poziom 12


Dołączył: 22 Lut 2010
Posty: 95
Miasto: Rzeszów

Post#1 Post autora tematu 02 Cze 2010 07:44   

Jakie jest haslo do routera


Witam was.Już kieys pisalem ten temat.A więc niewiem jakie jest hasło do mojego routera.A jak to się stało że niewiem jakie mam hasło ??? Gdy zakladali mi internet przy konfiguracji routera zmienili mi tak po prostu hasło :( tak po prostu bez mojej zgody,a przecierz nie zresetuje routera bo wszystkie ustawienia się zresetują.
Czekam na waszą pomoc.
Pozdrawiam.

Popraw błędy - ortografia, literówki itp.

Matuzalem

Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 02 Cze 2010 07:44   





Powrót do góry
   
Duch__
Poziom 22
Poziom 22


Dołączył: 12 Gru 2004
Posty: 2033
Miasto: Opole

Post#2 02 Cze 2010 07:56   

Re: Jakie jest haslo do routera


Może napisz coś o firmie... o samym ruterze... tutaj nie ma wróżek żeby wszystko zgadnąć.
Powrót do góry
   
GladiroR
Poziom 21
Poziom 21


Dołączył: 01 Lis 2004
Posty: 1112
Miasto: Lublin

Post#3 02 Cze 2010 08:39   

Re: Jakie jest haslo do routera


Ja obstawiam, że pobiera dane z DHCP'a routerek, ale nie dam sobie głowy uciąć. Spróbuj: 1234, admin, airlive. Zapewne któreś z tych. Albo bez hasła spróbuj. Ewentualnie zadzwoń do firmy od neta i zapytaj czy jak zresetujesz urządzenie do ustawień fabrycznych czy będziesz mieć neta (czy router sam sobie pobierze wszystkie dane).
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 02 Cze 2010 08:39   





Powrót do góry
   
marcin21031995
Poziom 12
Poziom 12


Dołączył: 22 Lut 2010
Posty: 95
Miasto: Rzeszów

Post#4 Post autora tematu 02 Cze 2010 10:28   

Re: Jakie jest haslo do routera


Jest to router TECHNIC lan WAR-54G v2
A router nie pobierze automatycznie danych po resecie :(

Dodano po 9 [minuty]:

GladiroR napisał:
Spróbuj: 1234, admin, airlive. Zapewne któreś z tych.

A dlaczego zapewne ktdóres z tych ???
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 02 Cze 2010 10:28   





Powrót do góry
   
forestx
Zasłużony dla elektroda
Zasłużony dla elektroda


Dołączył: 23 Lis 2005
Posty: 4493
Miasto: Gdzieś na Podkarpaciu

Post#5 02 Cze 2010 10:45   

Re: Jakie jest haslo do routera


marcin21031995 napisał:
A więc niewiem jakie jest hasło do mojego routera.A jak to się stało że niewiem jakie mam hasło ??? Gdy zakladali mi internet przy konfiguracji routera zmienili mi tak po prostu hasło
- niech kolega to przeczyta. I pomyśli chwilkę.
Jesli osoba instalująca router zmieniła hasło "bez twojej zgody" to:
- po pierwsze - po to abyś sam nie grzebał
- po drugie - nikt z nas tego hasła nie odgadnie
- po trzecie - zadzwoń do providera: nie masz internetu, to niech on sie o to martwi.
Powrót do góry
   
marcin21031995
Poziom 12
Poziom 12


Dołączył: 22 Lut 2010
Posty: 95
Miasto: Rzeszów

Post#6 Post autora tematu 02 Cze 2010 13:20   

Re: Jakie jest haslo do routera


A może mial,ma od nich internet ???
Firma nazywa się Flynetwork.
Powrót do góry
   
GladiroR
Poziom 21
Poziom 21


Dołączył: 01 Lis 2004
Posty: 1112
Miasto: Lublin

Post#7 02 Cze 2010 15:05   

Re: Jakie jest haslo do routera


Może spróbuj login i hasło z umowy jak mają na stronie (przykład): http://flynetwork.pl/umowa.php

Napisałem, że zapewne, bo to są najbardziej standardowe, domyślne hasła.

Zadzwoń do nich i się wszystkiego dowiesz. Na telefon szkoda czy co?
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 02 Cze 2010 15:05   





Powrót do góry
   
marcin21031995
Poziom 12
Poziom 12


Dołączył: 22 Lut 2010
Posty: 95
Miasto: Rzeszów

Post#8 Post autora tematu 02 Cze 2010 15:16   

Re: Jakie jest haslo do routera


Ten login i hasło co jest na stronie to tylko do http://bok.flynetwork.pl
Powrót do góry
   
DriverMSG
Admin grupy komputery
Admin grupy komputery


Dołączył: 28 Lut 2005
Posty: 29425
Miasto: Prowincja Liege

Post#9 02 Cze 2010 15:25   

Re: Jakie jest haslo do routera


Zapytaj tych którzy hasło wprowadzili, lub zresetuj router i wprowadź hasło fabryczne, zgodnie z instrukcją routera - temat zamykam.
http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic1426828.html
Powrót do góry
   
Napisz nowy temat  Temat zablokowany      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Sieci, Internet -> Sieć Internet - Dostęp -> Jakie jest haslo do routera
Strona 1 z 1
Podobne tematy
OKI C5450 - jakie jest standardowe haslo (1)
zapmnialem haslo do routera ;p (4)
Haslo do ROUTERA DSL TPSA (5)
zapomnialem haslo do routera - jak odzyskać? (6)
zapomaniene haslo, nowa konfiugracja routera (2)
router- jakie haslo ?? (12)
router jakie haslo i login (11)
Połączenie AP i routera. Download jest ok, upload jest zły. (4)
Logi z routera... Czy to jest groźne? Co to jest? (1)
jakie funkcje routera są użyteczne (26)


Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.072 seconds

elektroda.pl temat RSS