Forum Index

Rules  | Points  | Add...  | Recent posts  | Search | Register | Log in



Jakie jest haslo do routera


  Main Page -> Forum Index -> Network, Internet -> The Internet - Access ->Jakie jest haslo do routera Post new topic  This topic is locked 
Author
Hide the left column
Show left column Message
marcin21031995
Level 13
Location: Rzeszów
Joined: 22 Feb 2010
Posts: 112
Helped: 1
marcin21031995
Level 13
Post#1 02 Jun 2010 07:44  Topic author   

Jakie jest haslo do routera


Witam was.Już kieys pisalem ten temat.A więc niewiem jakie jest hasło do mojego routera.A jak to się stało że niewiem jakie mam hasło ??? Gdy zakladali mi internet przy konfiguracji routera zmienili mi tak po prostu hasło :( tak po prostu bez mojej zgody,a przecierz nie zresetuje routera bo wszystkie ustawienia się zresetują.
Czekam na waszą pomoc.
Pozdrawiam.

Popraw błędy - ortografia, literówki itp.

Matuzalem


Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
Duch__
Level 31
Location: Opole
Joined: 12 Dec 2004
Posts: 2142
Helped: 31
Post rating: 1296
Duch__
Level 31
Post#2 02 Jun 2010 07:56    

Re: Jakie jest haslo do routera


Może napisz coś o firmie... o samym ruterze... tutaj nie ma wróżek żeby wszystko zgadnąć.

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
GladiroR
Level 26
Location: Lublin
Joined: 01 Nov 2004
Posts: 1204
Helped: 52
GladiroR
Level 26
Post#3 02 Jun 2010 08:39    

Re: Jakie jest haslo do routera


Ja obstawiam, że pobiera dane z DHCP'a routerek, ale nie dam sobie głowy uciąć. Spróbuj: 1234, admin, airlive. Zapewne któreś z tych. Albo bez hasła spróbuj. Ewentualnie zadzwoń do firmy od neta i zapytaj czy jak zresetujesz urządzenie do ustawień fabrycznych czy będziesz mieć neta (czy router sam sobie pobierze wszystkie dane).

Helpful post? + 0
Back to top
marcin21031995
Level 13
Location: Rzeszów
Joined: 22 Feb 2010
Posts: 112
Helped: 1
marcin21031995
Level 13
Post#4 02 Jun 2010 10:28  Topic author   

Re: Jakie jest haslo do routera


Jest to router TECHNIC lan WAR-54G v2
A router nie pobierze automatycznie danych po resecie :(

Dodano po 9 [minuty]:

GladiroR wrote:
Spróbuj: 1234, admin, airlive. Zapewne któreś z tych.

A dlaczego zapewne ktdóres z tych ???

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
forestx
Zasłużony dla elektroda
Location: Gdzieś na Podkarpaciu
Joined: 23 Nov 2005
Posts: 4467
Helped: 297
Post rating: 54
forestx
Zasłużony dla elektroda
Post#5 02 Jun 2010 10:45    

Re: Jakie jest haslo do routera


marcin21031995 wrote:
A więc niewiem jakie jest hasło do mojego routera.A jak to się stało że niewiem jakie mam hasło ??? Gdy zakladali mi internet przy konfiguracji routera zmienili mi tak po prostu hasło
- niech kolega to przeczyta. I pomyśli chwilkę.
Jesli osoba instalująca router zmieniła hasło "bez twojej zgody" to:
- po pierwsze - po to abyś sam nie grzebał
- po drugie - nikt z nas tego hasła nie odgadnie
- po trzecie - zadzwoń do providera: nie masz internetu, to niech on sie o to martwi.

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
marcin21031995
Level 13
Location: Rzeszów
Joined: 22 Feb 2010
Posts: 112
Helped: 1
marcin21031995
Level 13
Post#6 02 Jun 2010 13:20  Topic author   

Re: Jakie jest haslo do routera


A może mial,ma od nich internet ???
Firma nazywa się Flynetwork.

Helpful post? + 0
Back to top
GladiroR
Level 26
Location: Lublin
Joined: 01 Nov 2004
Posts: 1204
Helped: 52
GladiroR
Level 26
Post#7 02 Jun 2010 15:05    

Re: Jakie jest haslo do routera


Może spróbuj login i hasło z umowy jak mają na stronie (przykład): http://flynetwork.pl/umowa.php

Napisałem, że zapewne, bo to są najbardziej standardowe, domyślne hasła.

Zadzwoń do nich i się wszystkiego dowiesz. Na telefon szkoda czy co?

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
marcin21031995
Level 13
Location: Rzeszów
Joined: 22 Feb 2010
Posts: 112
Helped: 1
marcin21031995
Level 13
Post#8 02 Jun 2010 15:16  Topic author   

Re: Jakie jest haslo do routera


Ten login i hasło co jest na stronie to tylko do http://bok.flynetwork.pl

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
DriverMSG
Admin grupy komputery
Location: Prowincja Liege
Joined: 28 Feb 2005
Posts: 33954
Helped: 2786
Post rating: 525
DriverMSG
Admin grupy komputery
Post#9 02 Jun 2010 15:25    

Re: Jakie jest haslo do routera


Zapytaj tych którzy hasło wprowadzili, lub zresetuj router i wprowadź hasło fabryczne, zgodnie z instrukcją routera - temat zamykam.
http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic1426828.html

Helpful post? + 0
Back to top
Post new topic  This topic is locked     Main Page -> Forum Index -> Network, Internet -> The Internet - Access -> Jakie jest haslo do routera
Page 1 of 1

Similar topics to jakie jest haslo do routera

OKI C5450 - jakie jest standardowe haslo (1)
zapmnialem haslo do routera ;p (4)
Haslo do ROUTERA DSL TPSA (5)
zapomnialem haslo do routera - jak odzyskać? (6)
zapomaniene haslo, nowa konfiugracja routera (2)
router- jakie haslo ?? (12)
router jakie haslo i login (11)
Połączenie AP i routera. Download jest ok, upload jest zły. (4)
Logi z routera... Czy to jest groźne? Co to jest? (1)
jakie funkcje routera są użyteczne (26)


Switch to mobile version Switch to version for desktops

Administrator || Moderators || Forum Rules || General Rules || Cookies information || Editors || Contact for companies || Contact

Page generation time: 0.2 seconds