Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj  | Rejestracja  | Zaloguj

Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Jak rozmrozić zamrażalnik INDESIT?


Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Kosz -> Kosz Archiwum -> Jak rozmrozić zamrażalnik INDESIT?
Autor
Wiadomość
j_ancia
Poziom 1
Poziom 1


Dołączył: 28 Cze 2010
Posty: 1
Miasto: Ostrołęka

Post#1 Post autora tematu 28 Cze 2010 16:02   

Jak rozmrozić zamrażalnik INDESIT?


Chcialabym rozmrozic sam zamrażalnik bez lodówki, zapomnialam domknać drzwi i jest pełno lodu. jak to zrobic?
Powrót do góry
   
Ad


Ad


Post# 28 Cze 2010 16:02   



Powrót do góry
   
arekb81
Poziom 19
Poziom 19


Dołączył: 28 Lut 2005
Posty: 746
Miasto: Gdańsk

Post#2 28 Cze 2010 16:47   

Re: Jak rozmrozić zamrażalnik INDESIT?


Jest jeden sposób, znany od bardzo dawna. Ale trudny i skomplikowany.
Trzeba wyciągnąć wtyczkę z gniazdka i poczekać aż lód się stopi.

Można jeszcze suszarki do włosów użyć.
Powrót do góry
   
Ad





Post# 28 Cze 2010 16:47   



Powrót do góry
   
ROBSON33
Moderator AGD
Moderator AGD


Dołączył: 01 Cze 2006
Posty: 6025
Miasto: w woj. lubelskim

Post#3 28 Cze 2010 18:34   

Re: Jak rozmrozić zamrażalnik INDESIT?


Regulamin 8.1 i 11 Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany
Powrót do góry
   
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Kosz -> Kosz Archiwum -> Jak rozmrozić zamrażalnik INDESIT?
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Jak rozmrozić silniczek 12V (średnica 3 cm)? (2)


Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Kontakt

Page generation time: 0.054 seconds

elektroda.pl temat RSS