Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



Jak rozmrozić zamrażalnik INDESIT?


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> Kosz -> Kosz Archiwum ->Jak rozmrozić zamrażalnik INDESIT? Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu 
AutorSchowaj lewą kolumnę Wiadomość
j_ancia
Poziom 1
Poziom 1
Miasto: Ostrołęka
Dołączył: 28 Cze 2010
Posty: 1
j_ancia
Poziom 1
Post#1 28 Cze 2010 16:02  Autor tematu   

Jak rozmrozić zamrażalnik INDESIT?


Chcialabym rozmrozic sam zamrażalnik bez lodówki, zapomnialam domknać drzwi i jest pełno lodu. jak to zrobic?

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Ad

Ad
Ad


Powrót do góry
arekb81
Poziom 19
Poziom 19
Miasto: Gdańsk
Dołączył: 28 Lut 2005
Posty: 768
Pomógł: 29
Ocena postów: 21
arekb81
Poziom 19
Post#2 28 Cze 2010 16:47    

Re: Jak rozmrozić zamrażalnik INDESIT?


Jest jeden sposób, znany od bardzo dawna. Ale trudny i skomplikowany.
Trzeba wyciągnąć wtyczkę z gniazdka i poczekać aż lód się stopi.

Można jeszcze suszarki do włosów użyć.

Oceń post: + +1 -
Powrót do góry
Ad

Ad
Ad


Powrót do góry
ROBSON33
Moderator AGD
Moderator AGD
Miasto: w woj. lubelskim
Dołączył: 01 Cze 2006
Posty: 6247
Pomógł: 266
Ocena postów: 62
ROBSON33
Moderator AGD
Post#3 28 Cze 2010 18:34    

Re: Jak rozmrozić zamrażalnik INDESIT?


Regulamin 8.1 i 11 Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany

Oceń post: + 0 -
Mam na sprzedaż: (Dodaj) (Pokaż wszystko)

21.05.2015 test
20.05.2015 test
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu     Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> Kosz -> Kosz Archiwum -> Jak rozmrozić zamrażalnik INDESIT?
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Jak rozmrozić silniczek 12V (średnica 3 cm)? (2)



Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Kontakt

Page generation time: 0.043 seconds

elektroda.pl temat RSS