Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj  | Rejestracja  | Zaloguj

Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

RNS-510 za RCD-300 zamiana radia


Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> RadiaSamochodowe Serwis -> RNS-510 za RCD-300 zamiana radia
Autor
Wiadomość
jarek.w
Poziom 15
Poziom 15


Dołączył: 15 Paź 2004
Posty: 269
Miasto: Częstochowa

Post#1 Post autora tematu 30 Cze 2010 18:03   

RNS-510 za RCD-300 zamiana radia


Witam wszystkich
Mam golfa 5 z radiem RCD-300 a chciałbym wymienić na navi RNS-510 .
Czy da się zamienić te radia bez wymiany wiązki kabli podłączeniowych ??
Wiem że trzeba zgrać radio z samochodem , ale z tym sobie poradzę .
pozdrawiam[/code]
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 30 Cze 2010 18:03   





Powrót do góry
   
Spacewalker
Poziom 22
Poziom 22


Dołączył: 21 Maj 2004
Posty: 1759
Miasto: Warszawa

Post#2 01 Lip 2010 07:07   

Re: RNS-510 za RCD-300 zamiana radia


Adaptor antenowy jest Ci potrzebny, bo RNS ma inne konektory antenowe, no i moduly anten jeslimasz golfa z 2005/6 roku. Nie zapomnij tez o can gatewau , w zalezności od tego jaką wersje kupisz/ lub jaki soft bedzie miała navi, moze Ci w 24h rozładowac akku, ale wszystko zalezy od tego z któego rocznika masz Golfa.
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 01 Lip 2010 07:07   





Powrót do góry
   
Dax6
Poziom 13
Poziom 13


Dołączył: 01 Sie 2004
Posty: 132
Miasto: Berlin

Post#3 30 Lip 2010 17:54   

Re: RNS-510 za RCD-300 zamiana radia


Witam,
podlacze sie do tematu, bo zamierzam tez zmienic navi w VW Caddy 2005/11
Aktualnie mam RNS MFD2 a chce kupic RNS-510.

Przeczytalem odpowiedz kolegi na podobny temat i chcialbym wiedziec co konkretnie powinienem kupic przy zmianie navi. Chcialbym juz wczesniej sie uzbroic we wszystkie potrzebne wymagane czesci i pojechac gdzies do serwisu zeby zalozyli to i uruchomili.
Czytalem ze RNS-510 obsuguje Bluetooth i oferuje TV. Czy musze cos dodatkowo dokupic ?
Do navi mam podlaczony zestawglosnomowiacy GSM . Czy wystarczy tylko wpiac jakas wtyczke do nowej nawigacji , czy cos znow kombinowac ?

Czy mozna wybierac numer telefonu na ekranie dotykowym ? ( przy polaczonym zestawie GSM ) ?

Urzadzenie po wymianie nalezy przypisac do auta i juz powinno wszystko ,,grac ,, ?

Ostatnie pytanie to o soft w 510. Na co zwracac uwage przy zakupie takiej nawigacji ? Jaki soft itd..

z gory dziekuje za poswiecenie czasu na odpowiedz

pozdrawiam
dax
Powrót do góry
   
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> RadiaSamochodowe Serwis -> RNS-510 za RCD-300 zamiana radia
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Po wymianie radia RCD 300 na RCD 310 radio nie wyłącza się (4)
RNS 510/błąd CD/DVD - RNS 510 nie odtwarza płyt CD/DVD (1)
VW RCD 300 a RCD 300 MP3. Jakie są różnice? Upgrade? (1)
RNS 510 a czujniki parkowania (6)
Szukam opisu wyprowadzeń RNS 510 (2)
Podłączenie kamery cofania do RNS 510 (2)
RNS 510 Skoda Columbus PL Menu (4)
RNS 510 pinout na kamere cofania (5)
RNS 510 gubi fale radiowe (5)
rns 510 secret menu passat b6 (3)


Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.063 seconds

elektroda.pl temat RSS