Forum elektroda.pl

Regulamin | Punkty | Dodaj... | Ostatnie | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj

Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

RNS-510 za RCD-300 zamiana radia


Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> RadiaSamochodowe Serwis -> RNS-510 za RCD-300 zamiana radia
Autor
Wiadomość
jarek.w
Poziom 15
Poziom 15


Dołączył: 15 Paź 2004
Posty: 263
Miasto: Częstochowa

Post#1 Post autora tematu 30 Cze 2010 18:03   

RNS-510 za RCD-300 zamiana radia


Witam wszystkich
Mam golfa 5 z radiem RCD-300 a chciałbym wymienić na navi RNS-510 .
Czy da się zamienić te radia bez wymiany wiązki kabli podłączeniowych ??
Wiem że trzeba zgrać radio z samochodem , ale z tym sobie poradzę .
pozdrawiam[/code]
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 30 Cze 2010 18:03   





Powrót do góry
   
Spacewalker
Poziom 22
Poziom 22


Dołączył: 21 Maj 2004
Posty: 1757
Miasto: Warszawa

Post#2 01 Lip 2010 07:07   

Re: RNS-510 za RCD-300 zamiana radia


Adaptor antenowy jest Ci potrzebny, bo RNS ma inne konektory antenowe, no i moduly anten jeslimasz golfa z 2005/6 roku. Nie zapomnij tez o can gatewau , w zalezności od tego jaką wersje kupisz/ lub jaki soft bedzie miała navi, moze Ci w 24h rozładowac akku, ale wszystko zalezy od tego z któego rocznika masz Golfa.
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 01 Lip 2010 07:07   





Powrót do góry
   
Dax6
Poziom 13
Poziom 13


Dołączył: 01 Sie 2004
Posty: 132
Miasto: Berlin

Post#3 30 Lip 2010 17:54   

Re: RNS-510 za RCD-300 zamiana radia


Witam,
podlacze sie do tematu, bo zamierzam tez zmienic navi w VW Caddy 2005/11
Aktualnie mam RNS MFD2 a chce kupic RNS-510.

Przeczytalem odpowiedz kolegi na podobny temat i chcialbym wiedziec co konkretnie powinienem kupic przy zmianie navi. Chcialbym juz wczesniej sie uzbroic we wszystkie potrzebne wymagane czesci i pojechac gdzies do serwisu zeby zalozyli to i uruchomili.
Czytalem ze RNS-510 obsuguje Bluetooth i oferuje TV. Czy musze cos dodatkowo dokupic ?
Do navi mam podlaczony zestawglosnomowiacy GSM . Czy wystarczy tylko wpiac jakas wtyczke do nowej nawigacji , czy cos znow kombinowac ?

Czy mozna wybierac numer telefonu na ekranie dotykowym ? ( przy polaczonym zestawie GSM ) ?

Urzadzenie po wymianie nalezy przypisac do auta i juz powinno wszystko ,,grac ,, ?

Ostatnie pytanie to o soft w 510. Na co zwracac uwage przy zakupie takiej nawigacji ? Jaki soft itd..

z gory dziekuje za poswiecenie czasu na odpowiedz

pozdrawiam
dax
Powrót do góry
   
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> RadiaSamochodowe Serwis -> RNS-510 za RCD-300 zamiana radia
Strona 1 z 1
Podobne tematy
RNS 510 gubi fale radiowe (5)
RNS 510 pinout na kamere cofania (5)
Podłączenie kamery cofania do RNS 510 (2)
Szukam opisu wyprowadzeń RNS 510 (2)
RNS 510 a czujniki parkowania (1)
VW RCD 300 a RCD 300 MP3. Jakie są różnice? Upgrade? (1)
RNS 510/błąd CD/DVD - RNS 510 nie odtwarza płyt CD/DVD (1)
Po wymianie radia RCD 300 na RCD 310 radio nie wyłącza się (4)
rns 510 secret menu passat b6 (3)
RNS 510 bialy ekran passat b6 (3)


Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.044 seconds

elektroda.pl temat RSS