Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



Jak odkodować samemu radio w vw III- radio alpha?


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Początkujący Serwisanci ->Jak odkodować samemu radio w vw III- radio alpha? Napisz nowy temat  Temat zablokowany. 
AutorSchowaj lewą kolumnę Wiadomość
arteek
Poziom 2
Poziom 2
Dołączył: 01 Wrz 2004
Posty: 2
arteek
Poziom 2
Post#1 01 Wrz 2004 13:21  Autor tematu   

Jak odkodować samemu radio w vw III- radio alpha?


Jak odkodować samemu radio w vw III- radio alpha?Bo mam kod ale nie wiem jakie guziki trza nacisnąc by można było wpisac kod :cry: :cry: :cry: :cry:

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
MAJSTEROS
Poziom 14
Poziom 14
Miasto: Polska południowa
Dołączył: 23 Lip 2002
Posty: 186
Pomógł: 8
Ocena postów: 5
MAJSTEROS
Poziom 14
Post#2 01 Wrz 2004 13:31    

Jak odkodować samemu radio w vw III- radio alpha?


zerknij tu:
http://www.blueice-electronics.co.uk/reference/selfhelp/codes/blaupunkt/alpha7647236060.html

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
jango5
Poziom 12
Poziom 12
Miasto: Poznań
Dołączył: 15 Sie 2004
Posty: 83
Pomógł: 14
Ocena postów: 2
jango5
Poziom 12
Post#3 01 Wrz 2004 13:31    

Re: Jak odkodować samemu radio w vw III- radio alpha?


TP+TA -na kilka sekund przytrzymać przed wpisaniem i tak samo zatwierdzić.

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
arteek
Poziom 2
Poziom 2
Dołączył: 01 Wrz 2004
Posty: 2
arteek
Poziom 2
Post#4 02 Wrz 2004 08:14  Autor tematu   

Podziękowania


Serdeczne dzięki za informacje, jestem nowym urzytkownikiem vw i nie miałem pojęcia jak to się robi! dzięki, dzięki - pozdrawiam :)

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Temat zablokowany.     Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Początkujący Serwisanci -> Jak odkodować samemu radio w vw III- radio alpha?
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Jak odkodować samemu radio w vw III- radio alpha? (1)
Zakodowane radio w Hondzie - jak odkodować? (1)
Clarion pn-9938u kod? Jak można odkodować radio? (3)
Jak odblokować zakodowane radio alpha od vw vento? (1)
Jak uruchomic znowu radio seryjne w Golfie III (2)
Jak wyjąć orginalne radio z Golfa III 93r. ? (3)
Radio VW-"Alpha" - jak podłączyć i wpisać kod? (2)
Instrukcja obsługi Radio VW ALPHA (16)
Radio od volkswagena: Blaupunkt, Alpha (10)
Radio samochodowe Alpha. Zanik sygnału (7)



Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Kontakt

Page generation time: 0.061 seconds

elektroda.pl temat RSS