Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



Jak odkodować samemu radio w vw III- radio alpha?


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Początkujący Serwisanci ->Jak odkodować samemu radio w vw III- radio alpha? Napisz nowy temat  Temat zablokowany. 
AutorSchowaj lewą kolumnę Wiadomość
arteek
Poziom 2
Poziom 2


Dołączył: 01 Wrz 2004
Posty: 2

arteek
Poziom 2
Post#1 Post autora tematu 01 Wrz 2004 13:21   

Jak odkodować samemu radio w vw III- radio alpha?


Jak odkodować samemu radio w vw III- radio alpha?Bo mam kod ale nie wiem jakie guziki trza nacisnąc by można było wpisac kod Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
MAJSTEROS
Poziom 14
Poziom 14


Dołączył: 23 Lip 2002
Posty: 183
Miasto: Polska południowa

MAJSTEROS
Poziom 14
Post#2 01 Wrz 2004 13:31   

Jak odkodować samemu radio w vw III- radio alpha?


zerknij tu:
http://www.blueice-electronics.co.uk/reference/selfhelp/codes/blaupunkt/alpha7647236060.html

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
jango5
Poziom 12
Poziom 12


Dołączył: 15 Sie 2004
Posty: 83
Miasto: Poznań

jango5
Poziom 12
Post#3 01 Wrz 2004 13:31   

Re: Jak odkodować samemu radio w vw III- radio alpha?


TP+TA -na kilka sekund przytrzymać przed wpisaniem i tak samo zatwierdzić.

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
arteek
Poziom 2
Poziom 2


Dołączył: 01 Wrz 2004
Posty: 2

arteek
Poziom 2
Post#4 Post autora tematu 02 Wrz 2004 08:14   

Podziękowania


Serdeczne dzięki za informacje, jestem nowym urzytkownikiem vw i nie miałem pojęcia jak to się robi! dzięki, dzięki - pozdrawiam Smile

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Temat zablokowany.     Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Początkujący Serwisanci -> Jak odkodować samemu radio w vw III- radio alpha?
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Jak odkodować samemu radio w vw III- radio alpha? (1)
Zakodowane radio w Hondzie - jak odkodować? (1)
Clarion pn-9938u kod? Jak można odkodować radio? (3)
Jak odblokować zakodowane radio alpha od vw vento? (1)
Jak uruchomic znowu radio seryjne w Golfie III (2)
Jak wyjąć orginalne radio z Golfa III 93r. ? (3)
Radio VW-"Alpha" - jak podłączyć i wpisać kod? (2)
Instrukcja obsługi Radio VW ALPHA (16)
Radio od volkswagena: Blaupunkt, Alpha (10)
Radio samochodowe Alpha. Zanik sygnału (7)



Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Kontakt

Page generation time: 0.148 seconds

elektroda.pl temat RSS