Forum elektroda.pl

Regulamin | Punkty | Dodaj... | Ostatnie | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj

Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Jak odkodować samemu radio w vw III- radio alpha?


Napisz nowy temat  Temat zablokowany      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Początkujący Serwisanci -> Jak odkodować samemu radio w vw III- radio alpha?
Autor
Wiadomość
arteek
Poziom 2
Poziom 2


Dołączył: 01 Wrz 2004
Posty: 2

Post#1 Post autora tematu 01 Wrz 2004 13:21   

Jak odkodować samemu radio w vw III- radio alpha?


Jak odkodować samemu radio w vw III- radio alpha?Bo mam kod ale nie wiem jakie guziki trza nacisnąc by można było wpisac kod :cry: :cry: :cry: :cry:
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 01 Wrz 2004 13:21   





Powrót do góry
   
MAJSTEROS
Poziom 14
Poziom 14


Dołączył: 23 Lip 2002
Posty: 183
Miasto: Polska południowa

Post#2 01 Wrz 2004 13:31   

Jak odkodować samemu radio w vw III- radio alpha?


zerknij tu:
http://www.blueice-electronics.co.uk/reference/selfhelp/codes/blaupunkt/alpha7647236060.html
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 01 Wrz 2004 13:31   





Powrót do góry
   
jango5
Poziom 12
Poziom 12


Dołączył: 15 Sie 2004
Posty: 84
Miasto: Poznań

Post#3 01 Wrz 2004 13:31   

Re: Jak odkodować samemu radio w vw III- radio alpha?


TP+TA -na kilka sekund przytrzymać przed wpisaniem i tak samo zatwierdzić.
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 01 Wrz 2004 13:31   





Powrót do góry
   
arteek
Poziom 2
Poziom 2


Dołączył: 01 Wrz 2004
Posty: 2

Post#4 Post autora tematu 02 Wrz 2004 08:14   

Podziękowania


Serdeczne dzięki za informacje, jestem nowym urzytkownikiem vw i nie miałem pojęcia jak to się robi! dzięki, dzięki - pozdrawiam :)
Powrót do góry
   
Napisz nowy temat  Temat zablokowany      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Początkujący Serwisanci -> Jak odkodować samemu radio w vw III- radio alpha?
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Instrukcja obsługi Radio VW ALPHA (16)
Radio VW-"Alpha" - jak podłączyć i wpisać kod? (2)
Jak wyjąć orginalne radio z Golfa III 93r. ? (3)
Jak odblokować zakodowane radio alpha od vw vento? (1)
Jak uruchomic znowu radio seryjne w Golfie III (2)
Zakodowane radio w Hondzie - jak odkodować? (1)
Clarion pn-9938u kod? Jak można odkodować radio? (3)
Jak odkodować samemu radio w vw III- radio alpha? (1)
Radio od volkswagena: Blaupunkt, Alpha (10)
Radio samochodowe Alpha. Zanik sygnału (7)


Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.055 seconds

elektroda.pl temat RSS