Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



Jak ściągać pliki z serwera turbobit


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> Sieci, Internet -> Sieć Internet - Dostęp ->Jak ściągać pliki z serwera turbobit Napisz nowy temat  Temat zablokowany. 
AutorSchowaj lewą kolumnę Wiadomość
sanmar
Poziom 16
Poziom 16


Dołączył: 27 Lis 2005
Posty: 270

sanmar
Poziom 16
Post#1 26 Lip 2010 22:20  Autor tematu   

Jak ściągać pliki z serwera turbobit


Witam


Tak jak w temacie jak można w sposób darmowy ściągać z serwera turbobit pliki


Pozdrawiam

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
lukas1121
Poziom 16
Poziom 16


Dołączył: 16 Sty 2010
Posty: 307

lukas1121
Poziom 16
Post#2 26 Lip 2010 22:26    

Re: Jak ściągać pliki z serwera turbobit


Zarzuć screenem z okna jakie widzisz przy próbie ściągnięcia bo nie znalazłem niczego na tb. wtedy ci powiem dokładnie bo dawno tego nie widziałem.
Ale tak na oko to masz 2 zegary free i premium klikasz na free i wypełniasz pole z kodem. o ile dobrze pamiętam. chodzi mi też po głowie że są tam 2 tabelki ale naprawdę nie pamiętam dobrze.

Zwracaj uwagę jak piszesz. Regulamin pkt. 15 - Poprawiłem.
[witux]


Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
sanmar
Poziom 16
Poziom 16


Dołączył: 27 Lis 2005
Posty: 270

sanmar
Poziom 16
Post#3 27 Lip 2010 21:37  Autor tematu   

Re: Jak ściągać pliki z serwera turbobit


Witam

Chodzi mi dokładnie o taki serwer wpisuję kod włącza mi się okno ściągania ale jest możliwość zapisania tylko jedynie w htmlu pomimo że pliki są w innym formacie

Załączniki:

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
GladiroR
Poziom 21
Poziom 21


Dołączył: 01 Lis 2004
Posty: 1194
Miasto: Lublin

GladiroR
Poziom 21
Post#4 27 Lip 2010 21:52    

Re: Jak ściągać pliki z serwera turbobit


Wpisujesz Captche i klikasz Pobrać i powinno latać.

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
sanmar
Poziom 16
Poziom 16


Dołączył: 27 Lis 2005
Posty: 270

sanmar
Poziom 16
Post#5 28 Lip 2010 14:03  Autor tematu   

Re: Jak ściągać pliki z serwera turbobit


Witam

Gdzie mam to wpisać bo chyba nie w nazwie pliku jak bym go nie nazwał i tak mi go zapisze w html a gdy zmienię rozszeżenie na takie jak powinno być to nie działa

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
GladiroR
Poziom 21
Poziom 21


Dołączył: 01 Lis 2004
Posty: 1194
Miasto: Lublin

GladiroR
Poziom 21
Post#6 28 Lip 2010 14:18    

Re: Jak ściągać pliki z serwera turbobit


W to szare miejsce obok (między captcha z przyciskiem).

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
sanmar
Poziom 16
Poziom 16


Dołączył: 27 Lis 2005
Posty: 270

sanmar
Poziom 16
Post#7 28 Lip 2010 17:37  Autor tematu   

Re: Jak ściągać pliki z serwera turbobit


Witam

Niestety nadal nic może ktoś spróbować ściągnąć tego lika

http://turbobit.net/k66e0b4a1lth.html

nie wiem może ja coś robię źle ale robię to tak samo jak na innych podbnych serwerach i ściąga bez problemu i zapisuje normalnie w takim formacie jak jest a tutaj zawsze w htmlu opiszę jak ja to robię

Przepisuję kod z obrazka i daję pobierz następnie odczekuję jakuś czas zazwyczaj 60 s następnie wyskakuje okienko pobierz plik klikam i wyskakuje okno miejsca zapisywania pliku ale tylko w html jest możliwość i nawet gdy go ściągnę i zmienię mu rozszeżenie na właściwe nic nic nie daje i nie działa.

Proszę o pomoc

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
GladiroR
Poziom 21
Poziom 21


Dołączył: 01 Lis 2004
Posty: 1194
Miasto: Lublin

GladiroR
Poziom 21
Post#8 28 Lip 2010 21:39    

Re: Jak ściągać pliki z serwera turbobit


To dziwne, bo u mnie normalnie pobiera...

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
sanmar
Poziom 16
Poziom 16


Dołączył: 27 Lis 2005
Posty: 270

sanmar
Poziom 16
Post#9 29 Lip 2010 06:30  Autor tematu   

Re: Jak ściągać pliki z serwera turbobit


Witam

Problem rozwiązany ja zawsze wcześniej używałem opery i zawsze tak robiła natomiast teraz spróbowałem Firefoxa i działa bez problemu

Dziękuję za pomoc

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Temat zablokowany.     Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> Sieci, Internet -> Sieć Internet - Dostęp -> Jak ściągać pliki z serwera turbobit
Strona 1 z 1
Podobne tematy
DC++ jak się podłączyć? Jak ściągać pliki? (1)
Debian - z którego serwera ściągać?? (2)
jakim programem ściągać pliki ze stronek? (6)
Czy można ściągać pliki z iTVP? (2)
Jakim programem można ściągać pliki z RapidShare? (4)
Jeżeli mam łącze 2Mb to z jaką prędkością de facto powinienem móc ściągać pliki? (6)
Znacie jakieś skrypty kopiujące pliki z innego serwera? (3)
JAK IMPORTOWAĆ DANE Z DOMOWEGO SERWERA DO SERWERA W NECIE? (1)
Turbobit odzyskanie wpisanego kodu (1)
Jak ściągać torrenty? Szukam programu Jak to jest zrobione? (4)



Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Kontakt

Page generation time: 0.051 seconds

elektroda.pl temat RSS