Forum Index

Rules  | Points  | Add...  | Recent posts  | Search | Register | Log in



Jak ściągać pliki z serwera turbobit


  Main Page -> Forum Index -> Network, Internet -> The Internet - Access ->Jak ściągać pliki z serwera turbobit Post new topic  This topic is locked 
Author
Hide the left column
Show left column Message
sanmar
Level 16
Joined: 27 Nov 2005
Posts: 274
Helped: 7
Post rating: 7
sanmar
Level 16
Post#1 26 Jul 2010 22:20  Topic author   

Jak ściągać pliki z serwera turbobit


Witam


Tak jak w temacie jak można w sposób darmowy ściągać z serwera turbobit pliki


Pozdrawiam

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
lukas1121
Level 17
Joined: 16 Jan 2010
Posts: 307
Helped: 8
lukas1121
Level 17
Post#2 26 Jul 2010 22:26    

Re: Jak ściągać pliki z serwera turbobit


Zarzuć screenem z okna jakie widzisz przy próbie ściągnięcia bo nie znalazłem niczego na tb. wtedy ci powiem dokładnie bo dawno tego nie widziałem.
Ale tak na oko to masz 2 zegary free i premium klikasz na free i wypełniasz pole z kodem. o ile dobrze pamiętam. chodzi mi też po głowie że są tam 2 tabelki ale naprawdę nie pamiętam dobrze.

Zwracaj uwagę jak piszesz. Regulamin pkt. 15 - Poprawiłem.
[witux]


Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
sanmar
Level 16
Joined: 27 Nov 2005
Posts: 274
Helped: 7
Post rating: 7
sanmar
Level 16
Post#3 27 Jul 2010 21:37  Topic author   

Re: Jak ściągać pliki z serwera turbobit


Witam

Chodzi mi dokładnie o taki serwer wpisuję kod włącza mi się okno ściągania ale jest możliwość zapisania tylko jedynie w htmlu pomimo że pliki są w innym formacie

Attachments:

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
GladiroR
Level 26
Location: Lublin
Joined: 01 Nov 2004
Posts: 1204
Helped: 52
GladiroR
Level 26
Post#4 27 Jul 2010 21:52    

Re: Jak ściągać pliki z serwera turbobit


Wpisujesz Captche i klikasz Pobrać i powinno latać.

Helpful post? + 0
Back to top
sanmar
Level 16
Joined: 27 Nov 2005
Posts: 274
Helped: 7
Post rating: 7
sanmar
Level 16
Post#5 28 Jul 2010 14:03  Topic author   

Re: Jak ściągać pliki z serwera turbobit


Witam

Gdzie mam to wpisać bo chyba nie w nazwie pliku jak bym go nie nazwał i tak mi go zapisze w html a gdy zmienię rozszeżenie na takie jak powinno być to nie działa

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
GladiroR
Level 26
Location: Lublin
Joined: 01 Nov 2004
Posts: 1204
Helped: 52
GladiroR
Level 26
Post#6 28 Jul 2010 14:18    

Re: Jak ściągać pliki z serwera turbobit


W to szare miejsce obok (między captcha z przyciskiem).

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
sanmar
Level 16
Joined: 27 Nov 2005
Posts: 274
Helped: 7
Post rating: 7
sanmar
Level 16
Post#7 28 Jul 2010 17:37  Topic author   

Re: Jak ściągać pliki z serwera turbobit


Witam

Niestety nadal nic może ktoś spróbować ściągnąć tego lika

http://turbobit.net/k66e0b4a1lth.html

nie wiem może ja coś robię źle ale robię to tak samo jak na innych podbnych serwerach i ściąga bez problemu i zapisuje normalnie w takim formacie jak jest a tutaj zawsze w htmlu opiszę jak ja to robię

Przepisuję kod z obrazka i daję pobierz następnie odczekuję jakuś czas zazwyczaj 60 s następnie wyskakuje okienko pobierz plik klikam i wyskakuje okno miejsca zapisywania pliku ale tylko w html jest możliwość i nawet gdy go ściągnę i zmienię mu rozszeżenie na właściwe nic nic nie daje i nie działa.

Proszę o pomoc

Helpful post? + 0
Back to top
GladiroR
Level 26
Location: Lublin
Joined: 01 Nov 2004
Posts: 1204
Helped: 52
GladiroR
Level 26
Post#8 28 Jul 2010 21:39    

Re: Jak ściągać pliki z serwera turbobit


To dziwne, bo u mnie normalnie pobiera...

Helpful post? + 0
Back to top
sanmar
Level 16
Joined: 27 Nov 2005
Posts: 274
Helped: 7
Post rating: 7
sanmar
Level 16
Post#9 29 Jul 2010 06:30  Topic author   

Re: Jak ściągać pliki z serwera turbobit


Witam

Problem rozwiązany ja zawsze wcześniej używałem opery i zawsze tak robiła natomiast teraz spróbowałem Firefoxa i działa bez problemu

Dziękuję za pomoc

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
Post new topic  This topic is locked     Main Page -> Forum Index -> Network, Internet -> The Internet - Access -> Jak ściągać pliki z serwera turbobit
Page 1 of 1

Similar topics to jak ściągać pliki z serwera turbobit

DC++ jak się podłączyć? Jak ściągać pliki? (1)
Debian - z którego serwera ściągać?? (2)
jakim programem ściągać pliki ze stronek? (6)
Czy można ściągać pliki z iTVP? (2)
Jakim programem można ściągać pliki z RapidShare? (4)
Jeżeli mam łącze 2Mb to z jaką prędkością de facto powinienem móc ściągać pliki? (6)
Znacie jakieś skrypty kopiujące pliki z innego serwera? (3)
JAK IMPORTOWAĆ DANE Z DOMOWEGO SERWERA DO SERWERA W NECIE? (1)
Turbobit odzyskanie wpisanego kodu (1)
Jak ściągać torrenty? Szukam programu Jak to jest zrobione? (4)


Switch to mobile version Switch to version for desktops

Administrator || Moderators || Forum Rules || General Rules || Cookies information || Editors || Contact for companies || Contact

Page generation time: 0.06 seconds