| Author |
Admin316 Poziom 15

|
10 Aug 2010 18:28 Re: Ban - ile trwa? Ile trzeba czekać na jego zniknięcie? |
|
|
|
Ale jak wiem o kogo chodzi, chodzi mi oto że moderatory nie chcą mu ostrzeżenia skasować, które ostatnio dostał 5 lat temu.
|
|
| Back to top |
|
 |
Artur k. Poziom 26

|
10 Aug 2010 18:30 Re: Ban - ile trwa? Ile trzeba czekać na jego zniknięcie? |
|
|
|
| Quote: |
| Jak nie sugerowałeś? Zrobiłeś to post wyżej... ale to bez znaczenia. Ja Ci proponuje sobie na PW popisać z Admin316. |
Zasugerowałem coś zupełnie innego - Kolega Admin316, to zablokowany HDD-SATA, który trochę narozrabiał, a teraz ma pretensję do moderatorów i pisze coś o kimś, kto niby został zablokowany za pisownię i zakładanie tematów nie w tym dziale. Nie chce mi się szukać czy były wcześniejsze konta HDD-SATA vel Admin316, a pewnie były i o jednym z którychś swoich kont owy Kolega się wypowiada.
|
|
| Back to top |
|
 |
Admin316 Poziom 15

|
10 Aug 2010 19:25 Re: Ban - ile trwa? Ile trzeba czekać na jego zniknięcie? |
|
|
|
K***. HDD-SATA to dwie inne osoby Admin316. Chodzi mi oto że kumpel ma konto na elce z 6 lat, 5 lat temu dostał za pisownie i napisanie w złym dziale to razem ok 4 ostrzeżenia i od tamtego czasu do dziś nie chcą mu tych ostrzeżeń usunąć. Czaimy bazę?
Dodano po 1 [minuty]:
Zaraz się zapytam co dokładnie mu napisał mod.
|
|
| Back to top |
|
 |
Guest Poziom 10

|
11 Aug 2010 14:42 Re: Ban - ile trwa? Ile trzeba czekać na jego zniknięcie? |
|
|
|
Temat zamykam. Proponuje przenieść rozmowę na PW.
Mała uwaga do Admin316.
Forum jest miejscem publicznym a w dodatku nie masz pojęcia z kim dyskutujesz. To, że ocenzurujesz przekleństwo nie oznacza, że go nie ma, przez co forma dyskusji dla mnie jest nie do przyjęcia.
Na przyszłość bardzo proszę zmienić styl rozmowy.
|
|
| Back to top |
|
 |